O kaip smagu - temele atsigavo... As pasirasau visiems susitikimams
Si savaitgali pasiima suknele (kam da nesakiau, tai siunu vestuvine) tai uzsikasus Tiesa, i BA istojau
Einu darbuotis. IKIUKas
as dar karta sveikinu!
O kokia grazi nuotrauka tavo!
O kokia grazi nuotrauka tavo!
Niu mamikes, super Tai taip ir sutariam pirmadieni 20 d. 25 Alefounder close Tai kelinta valandike? Manoji princese pokaituko miegot eina kazkur apie 14 - 15 val. O kaip jusu kleckiukai? Siulykit, man tiks viskas, juk sakiau, man visa diena laisva
musu kuliganas irgi tuo pat metu miega
ir as istojau dar pasimokyt i instituta
MilliVanilli daba tu stok!
ir as istojau dar pasimokyt i instituta
MilliVanilli daba tu stok!
Sveikos mamytės Mano mažyliai pietų jau nemiega tai aš galiu atvykti pirmadienį bet kurią valandą.
K@stone aš siaubingai noriu studijuoti bet... kol kas kažin ar pavyks,nes dabar dar reikia padirbėti,atsistoti ant kojyčių Studijuojant darbui nelabai laiko liks...O pinigėlių reikia,siaubingai jų reikia.Gal kitąmet,vaikai bus dar labiau paaugę,vyras patovesnį darbelį turės.
K@stone aš siaubingai noriu studijuoti bet... kol kas kažin ar pavyks,nes dabar dar reikia padirbėti,atsistoti ant kojyčių Studijuojant darbui nelabai laiko liks...O pinigėlių reikia,siaubingai jų reikia.Gal kitąmet,vaikai bus dar labiau paaugę,vyras patovesnį darbelį turės.
Sveikinimai busimoms studentems Saunuoles ir as noriu...
Niu tai kaip del to laiko? Visos pasisaket, bet tiksliai niekas nieko Tai kelinta? Kokia 11 ar 12 val. net nezinau. kas iki keliu miegat? Man tinka nuo 11val. Siulykit ir sutariam
Niu tai kaip del to laiko? Visos pasisaket, bet tiksliai niekas nieko Tai kelinta? Kokia 11 ar 12 val. net nezinau. kas iki keliu miegat? Man tinka nuo 11val. Siulykit ir sutariam
man irgi tinka nuo 11
Niu tai super, kad visoms tinka, tai tada ir lauksiu jau jusu nuo 11val. 11.30 kaip kam iseis.
MilliVanilli adresiukas 25 Alefounder close. jei nuo tesco ziedu vaziuojant, ivaziavus i AVON way, pats pirmasis posukis i kaire ir paskui vel i kaire, ten jau pamatysi carpark'a ir statyk i 25 Nr. va paziurejau orus pranesa lietu, bet ne karta buvau apsigavus , tai netikesiu Tikekimes iseis pakpiknikaut
MilliVanilli adresiukas 25 Alefounder close. jei nuo tesco ziedu vaziuojant, ivaziavus i AVON way, pats pirmasis posukis i kaire ir paskui vel i kaire, ten jau pamatysi carpark'a ir statyk i 25 Nr. va paziurejau orus pranesa lietu, bet ne karta buvau apsigavus , tai netikesiu Tikekimes iseis pakpiknikaut
o ka atsinest?
Sveikutes Jau laukiu pirmadienio
Na va meetas ivyko ir pavyko Gaila Milli negalejai Na bet trecias kartas nemeluos Del penktadinio tai net nzn: gal dar kuri laika atidekim mamyciu night out Ka kitos manot?