MilliVanilli, aga, sunku, turbut, ypac kokiose laukuose, braskynuose, stalybose kieme per toki karsti:oh bet...siais baisiais bedarbystes laikais, turbut ir toks darbas geriau nei nieko o kur jus planuojat sesutei darbo ieskot? bo visur lenku pilna 10 i viena vieta!
Užregistravom į topjob agentūrą,per ją mano MV dirba,uždarbis nedidelis,bet po stogu prie pat namų,labai gerai sutaria su šefe tai bandys ten pat ir ją prisiimt.
Lenkai colchesteriui skaudi tema bet kad jie nors būtų žmonės kaip žmonės,bet man MV daug pripasakojo apie juos jis dirba su daug lenkų,po to buvom party su bendradarbiais anglais tai jie net pašiurpsta kalbėdami apie juos.Žodžiu darbe pasuka laikrodį į priekį,tai telefonu mala,baisūs tinginiai,tik laukia šeštadienio kada gaus algą.Darbe visiems liepia kalbėti lenkiškai,kitaip nešneka su tuo žmogum.Jaučiasi čia visagaliai.Nu žodžiu rakštys geroj vietoj.O šefė pakenčia juos nes vistiek lenką pakeis tik lenku Kitų tautybių čia ne per daugiausia.
Lenkai colchesteriui skaudi tema bet kad jie nors būtų žmonės kaip žmonės,bet man MV daug pripasakojo apie juos jis dirba su daug lenkų,po to buvom party su bendradarbiais anglais tai jie net pašiurpsta kalbėdami apie juos.Žodžiu darbe pasuka laikrodį į priekį,tai telefonu mala,baisūs tinginiai,tik laukia šeštadienio kada gaus algą.Darbe visiems liepia kalbėti lenkiškai,kitaip nešneka su tuo žmogum.Jaučiasi čia visagaliai.Nu žodžiu rakštys geroj vietoj.O šefė pakenčia juos nes vistiek lenką pakeis tik lenku Kitų tautybių čia ne per daugiausia.
oho! tai net baisiau nei Londone! -mes is ten atsikraustem pries tris metus. ir as ju nemegstu, nes atrodo, kur spjausi ten lenkas. apskritai, bhaisu, bet pazystam tik viena gera lenka, bet ir tas pats saviskiu nemegsta ir salinasi kiek gali o visi kiti mano pazystami, nors is praziu lyg ir nieko kai kurie pasirodydavo, bet tik napsizvalgyk ir jau smeigia peili kupron. o as moku lenkiskai, bet kai juos sutinku, visada apsimetu kad nesuprantu, tai taip faina buna paklausyt ka jie ten snypscia atsipalaidave
Labu labu visom, soriukas uz dingima bet zinot, kaip kartais buna, neuztenka tu 24 valandu ir viskas Sukies sukies taip ir vasarele tuoj prabegs, net nepastebesiu Siaip aciu dievui sveiki gyvi visi, dziaugiames vasara ir laukiam daaaaaaug sveciu kas trumpam paatostogaut, o kas ir ilgesniam laikui, nezinau tik kaip cia su darbais... ar jau atsigauna Colchesteris? MilliVanilli, kur minejai ta agentura, kaip ji, nebloga? manau reikes ten uzsukt, keista, bet niekad apie tokia negirdejau, kur cia tokia randasi? Ar siulo normaliu darbu?
Beje, juk reiketu kol dar vasara nesibaige vel koki meeta susiorganizuot, o tai aprimom ziuriu cia visai Juk nebutinai savaitgali planuot ( is patirties zinau, kad kartais savaitgali uzpuola netiketi uzsiemimai), galima ir kokia paprasta diena susibegti keliom valandikem, paplepeti, susipazinti dar su nematytom mamytem, juk per pirmaji meeta nemazai ko nebuvo. Tai yra pritarianciu? beje, pasiulymas susirinkti pas mane tebegalioja
Beje, juk reiketu kol dar vasara nesibaige vel koki meeta susiorganizuot, o tai aprimom ziuriu cia visai Juk nebutinai savaitgali planuot ( is patirties zinau, kad kartais savaitgali uzpuola netiketi uzsiemimai), galima ir kokia paprasta diena susibegti keliom valandikem, paplepeti, susipazinti dar su nematytom mamytem, juk per pirmaji meeta nemazai ko nebuvo. Tai yra pritarianciu? beje, pasiulymas susirinkti pas mane tebegalioja
Sveika KRIPLI,agentūra yra High street gale beveik priešais Yates klubą,prie tos agentūros ten jie turi tokią baisią ir nusitrynusią iškabą TOPJOB,manau darbai pas juos pagrinde sandėliuose ir pakavime.Ir kas svarbiausia visi darbai Colchesterį tai labai susitaupo ant kuro o ir dirba mano V pavyzdžiui nuo 9.00 iki 17.30 ir sakė ne darbas o malonumas,nes yra anglų grupelė jis su jais susidraugavo tai sakė kad smagu dirbti.Geriau nei su vankintojais lenkais
Na taip,meeto reikia norisi pamatyti pagaliau jus visas ir jūsų mažulius
Beje,buvom hghwoods parke šeštadienį ir kodėl man niekas nesakė kad ten TAAAAAAIP gražu pabuvom valandžiukę bet norėjosi vis daugiau ir daugiau,viešpačiau koks grožis žolytė nušienauta,ežeriukį plaukioja antytės,po pievą laksto mažyčiai mažyčiai zuikučiai ech... tokia romantika pritrūkau žodžių pamačius...
Na taip,meeto reikia norisi pamatyti pagaliau jus visas ir jūsų mažulius
Beje,buvom hghwoods parke šeštadienį ir kodėl man niekas nesakė kad ten TAAAAAAIP gražu pabuvom valandžiukę bet norėjosi vis daugiau ir daugiau,viešpačiau koks grožis žolytė nušienauta,ežeriukį plaukioja antytės,po pievą laksto mažyčiai mažyčiai zuikučiai ech... tokia romantika pritrūkau žodžių pamačius...
oi ir as jau noreciau i ta susitikima musu! jau biski atsipaipaliojau, tiesa, lasiniu vistiek dar nenumeciau ir pilvas atsikises bet jau noriu i zmones issliauzt biski tai po sito penktadienio jau daugiau laiko tureciau
MilliVanilli, net neisivaizdavau, kad dar nebuvot atrade sito highwoods misko! tai ir nesakiau nieko, bet tikrai jis nuostabus-kai pirma k pamatem, reakcija musu buvo tokia pati mes ten net grybaujam rudeni! galesim kartu, jei noresit
MilliVanilli, net neisivaizdavau, kad dar nebuvot atrade sito highwoods misko! tai ir nesakiau nieko, bet tikrai jis nuostabus-kai pirma k pamatem, reakcija musu buvo tokia pati mes ten net grybaujam rudeni! galesim kartu, jei noresit
Aiškei kad norėsiu,tik kad vienas pažįstamas papasakojo vieną istoriją apie gybavimą čia UK.Sakė koks tai žmogeliukas išėjo į miškelį pagrybaut ir sutiko kokį tai kaip mūsų eigulys,jis klausia ką čia veiki?o jis - grybauju.Sako, negalima,čia žvėreliam. Va taip laisvas pasaulis
Tai kada meetas gal highwoods miške prižadu paimti daug batono žuvytėms
Tai kada meetas gal highwoods miške prižadu paimti daug batono žuvytėms
MilliVanilli, aciukas uz info, kazka dabar lyg atgaminu senai senai, kaitik atsikraustem i Colchestery, tai buvau ten uzejus (tik vat pavadinimas neistrigo), tai ten kazkaip labai idomiai buvo, jie agentura, bet mes uzpildem popierius ir jie juos siunte dar kazkur
tai tipo turejo paskambint... deja.. iki pat siol...Nu bet dabar gal viskas kitaip.
Del Higwoods parko grozio visiskai pritariu, mes ten jau nekarta ilsejomes ir grozejomes viskuo Tik vat del meeto tenai man tikriausiai nelabai, nes tada jau savaitgali reik organizuot, o pas mane jau trys savaitgaliai i prieki uzbukinti (ot tau ir vasara!) Todel ir paminejau darbo dienas ir pas save kieme (gal biski savanaudiska ), bet kiek zinau daugumai nera labai toli, o MilliVanilli su savo transportu ar ne? Nu tai vat... uzuominas supratot bet jei jau susiorganizuosit piknika parke, tai tikrai labai dziaugsiuos uz jus
tai tipo turejo paskambint... deja.. iki pat siol...Nu bet dabar gal viskas kitaip.
Del Higwoods parko grozio visiskai pritariu, mes ten jau nekarta ilsejomes ir grozejomes viskuo Tik vat del meeto tenai man tikriausiai nelabai, nes tada jau savaitgali reik organizuot, o pas mane jau trys savaitgaliai i prieki uzbukinti (ot tau ir vasara!) Todel ir paminejau darbo dienas ir pas save kieme (gal biski savanaudiska ), bet kiek zinau daugumai nera labai toli, o MilliVanilli su savo transportu ar ne? Nu tai vat... uzuominas supratot bet jei jau susiorganizuosit piknika parke, tai tikrai labai dziaugsiuos uz jus
KRIPLI aš laisva pirmadienį visiškai,ir penktadienį beveik (mažiukė į mokyklėlę dviem valandom eina) bet galima ir praleist Tai dėl manęs galima pradžioj savaitės ar pabaigoj.O dėl vietos, tai aš prisitaikysiu aiškei galim nusiaubt ir KRIPLI namus galim ir miške.Labai noriu su jumis susipažinti
Aga aš labei paina vairuotoja,bet kodėl kitiem tas nepatinka
O kur mūsų unique
Aga aš labei paina vairuotoja,bet kodėl kitiem tas nepatinka
O kur mūsų unique
Del grybuku, tai teip-negalima labai atvirai su kasikais eini ir dedi i tesko maisiuka, nes jei dar zmones pamatytu, tai pradetu pirstus sukiot-jiems gybas ne nuodas, tik tas kur is parduotuves bet mes vistiek patpolnai gybaujam
del susitikimo, man tinka visos dienos, tik gal 14nelabai, nes HV ateit zadejo
del susitikimo, man tinka visos dienos, tik gal 14nelabai, nes HV ateit zadejo
Niu sveikuolytes kaip smagu, kad atsirado norinciu pasimatyt Tik vat yra viena problemyte.. As pirmad negaliu niekaip , nes dirbu 10 valandu , o penktad nebent iki pietu, nes man popietine pamaina. O kaip jums dar kitas pirmadienis, iseina 20d.? Man laisva, kiek zinau K@astonei irgi Unique turetu but laisva, dar viena mamike prikabinciau.Tai kaip tinka? Tikiuos, oras bus geras, kad kieme pasisedet, bet jei kartais lytu, tai, manau sutilpsim ir i saliuona
man skamba visai neblogai
o kur unique kuku!
Tevelis nuvede siandien Augusteli i kirpykla-tai vaikas nuo veidrodzio neatsitraukia
o kur unique kuku!
Tevelis nuvede siandien Augusteli i kirpykla-tai vaikas nuo veidrodzio neatsitraukia