Labas rytas
Prašau visų čia esančių mamyčių,jų vaikučių ir visos jų giminės šiandien pirmą valandą laikyti kumštukus už mano vyresnėlį kuris saugos savo komandos vartus. Jeigu jo komanda laimės mokyklos taurę pasižadam visiems už jį sirgusiems ją parodyti Dzėkojam
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 06, 15:32)
Na mes jau po mačo rėkiau kiek gerklė leido,ten palei centrą nesigirdėjo? o rėkiau pasirodo ne be reikalo,mano vaikis gavo pirmą savo gyvenime medalį, galit įsivaizduot kaip jis dabar atrodo ir jaučiasi
kazka lyg ir girdejau rekiant, bet galvojau man jau ausyse zvimbia nuo triuksmo namuose (mano vaikiai rekia visada tik choru) labai labai sveikinu!!!
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 06, 15:32)
Na mes jau po mačo rėkiau kiek gerklė leido,ten palei centrą nesigirdėjo? o rėkiau pasirodo ne be reikalo,mano vaikis gavo pirmą savo gyvenime medalį, galit įsivaizduot kaip jis dabar atrodo ir jaučiasi
oi kaip sveikinam
Paveluoti sveikinimai mazajam cempionui
uzpuole ligos mano maza pupa , bet jau sveikstam sveikstam po truputi Unique, tikiuos tavo zirniukas irgi
Ale ramu cia kaip pas mus... ir naujokiu nera, reiks duot velniu sutikus, kad taip ilgai neprisijungia
uzpuole ligos mano maza pupa , bet jau sveikstam sveikstam po truputi Unique, tikiuos tavo zirniukas irgi
Ale ramu cia kaip pas mus... ir naujokiu nera, reiks duot velniu sutikus, kad taip ilgai neprisijungia
na kas cia dabar? musu tema tuoj 20 psl bus
Auuuuu!!! temele mirsta
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 30, 08:44)
Sveikutės aš jau čia apturėjau didelį fight su savo kompiuteriu ir internetu,nenorėjo vienas be kito veikti
O kaip sekasi jums?K@stone kaip tavo mažylis?Unique kaip tavo mokslai?KRIPLI kaip tavo dukrytė?
O kaip sekasi jums?K@stone kaip tavo mažylis?Unique kaip tavo mokslai?KRIPLI kaip tavo dukrytė?
aciu, MilliVanilli, auga mano zvirbliukas-gerutis ramutis, o Augustelis isdykauja kieme, siandien isnesem pripuciama baseiniuka, tai dziaugsmo vaikui! kaip tau sekas? jau mama islydejai? ka veikiat per tokius karscius?
Aš išlydėjau mamą dabar sulaukėm vyro sesers svečiuose,ji pabus per visą vasarą,gal kokį darbelį padirbs,svarų užsidirbs
Nu bet karšta nerealiai,smagu kai nedirbi o jei kam nors dirbti reikia kur nors ne po stogu ...baisu.Ir vaikų gaila kurie iki dabar mokykloj turi sėdėti,kai galėtų taškytis jūroje.
Baseiną ir mes nuprekijom vaikai taškosi,smagu
Nu bet karšta nerealiai,smagu kai nedirbi o jei kam nors dirbti reikia kur nors ne po stogu ...baisu.Ir vaikų gaila kurie iki dabar mokykloj turi sėdėti,kai galėtų taškytis jūroje.
Baseiną ir mes nuprekijom vaikai taškosi,smagu
aciu visom kas balsuosit,,nuotr dvi mergaites 2plshttp://www.panele.lt/lt/konkursai/siek_rezultatu_su_cleanclear_ir_laimek_ceki_drabuziams/,offset.9#vphotos