Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

Labas rytas 4u.gif
Prašau visų čia esančių mamyčių,jų vaikučių ir visos jų giminės šiandien pirmą valandą laikyti kumštukus už mano vyresnėlį kuris saugos savo komandos vartus. Jeigu jo komanda laimės mokyklos taurę pasižadam visiems už jį sirgusiems ją parodyti first.gif Dzėkojam hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 06 birželio 2009 - 11:18
Na mes jau po mačo clap.gif rėkiau kiek gerklė leido,ten palei centrą nesigirdėjo? biggrin.gif o rėkiau pasirodo ne be reikalo,mano vaikis gavo pirmą savo gyvenime medalį, galit įsivaizduot kaip jis dabar atrodo ir jaučiasi yahoo.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 06, 15:32)
Na mes jau po mačo clap.gif rėkiau kiek gerklė leido,ten palei centrą nesigirdėjo?  biggrin.gif  o rėkiau pasirodo ne be reikalo,mano vaikis gavo pirmą savo gyvenime medalį, galit įsivaizduot kaip jis dabar atrodo ir jaučiasi  yahoo.gif  bis.gif

kazka lyg ir girdejau rekiant, bet galvojau man jau ausyse zvimbia nuo triuksmo namuose (mano vaikiai rekia visada tik choru) g.gif biggrin.gif labai labai sveikinu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 06, 15:32)
Na mes jau po mačo clap.gif rėkiau kiek gerklė leido,ten palei centrą nesigirdėjo?  biggrin.gif  o rėkiau pasirodo ne be reikalo,mano vaikis gavo pirmą savo gyvenime medalį, galit įsivaizduot kaip jis dabar atrodo ir jaučiasi  yahoo.gif  bis.gif

oi kaip sveikinam clap_1.gif first.gif ploja.gif

Atsakyti
Ačiū už sveikijimus,ale kad taurės niekas nedavė nė pauostyt schmoll.gif Jums parodysim tik medalį ax.gif Be reikalo prisižadėjau blush2.gif
Atsakyti
Paveluoti sveikinimai mazajam cempionui 4u.gif
uzpuole ligos mano maza pupa verysad.gif , bet jau sveikstam sveikstam po truputi mirksiukas.gif Unique, tikiuos tavo zirniukas irgi console.gif
Ale ramu cia kaip pas mus... g.gif ir naujokiu nera, reiks duot velniu sutikus, kad taip ilgai neprisijungia bigsmile.gif
Atsakyti
na kas cia dabar? musu tema tuoj 20 psl bus g.gif
Atsakyti
Auuuuu!!! temele mirsta verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės aš jau čia hi.gif apturėjau didelį fight su savo kompiuteriu ir internetu,nenorėjo vienas be kito veikti doh.gif
O kaip sekasi jums?K@stone kaip tavo mažylis?Unique kaip tavo mokslai?KRIPLI kaip tavo dukrytė?
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 30, 08:44)
Sveikutės aš jau čia  hi.gif  apturėjau didelį fight su savo kompiuteriu ir internetu,nenorėjo vienas be kito veikti  doh.gif
O kaip sekasi jums?K@stone kaip tavo mažylis?Unique kaip tavo mokslai?KRIPLI kaip tavo dukrytė?

aciu, MilliVanilli, auga mano zvirbliukas-gerutis ramutis, o Augustelis isdykauja kieme, siandien isnesem pripuciama baseiniuka, tai dziaugsmo vaikui! smile.gif kaip tau sekas? jau mama islydejai? ka veikiat per tokius karscius?
Atsakyti
Aš išlydėjau mamą dabar sulaukėm vyro sesers svečiuose,ji pabus per visą vasarą,gal kokį darbelį padirbs,svarų užsidirbs rolleyes.gif
Nu bet karšta nerealiai,smagu kai nedirbi o jei kam nors dirbti reikia kur nors ne po stogu ...baisu.Ir vaikų gaila kurie iki dabar mokykloj turi sėdėti,kai galėtų taškytis jūroje. verysad.gif
Baseiną ir mes nuprekijom vaikai taškosi,smagu smile.gif
Atsakyti
aciu visom kas balsuosit,,nuotr dvi mergaites 2plshttp://www.panele.lt/lt/konkursai/siek_rezultatu_su_cleanclear_ir_laimek_ceki_drabuziams/,offset.9#vphotos
Atsakyti