Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 29, 16:13)
sveikos mamytės  4u.gif
Truputį rūpestėliai lietuviški užpuolė mane tai retai buvau čia.  ax.gif
Dėl to meeto tai teks mane išbraukti iš sąrašų šiam kartui,nes tikrai niekaip nepavyks  verysad.gif
Kitam meetui jus kviesiuos pas save  bigsmile.gif Padarysim pikniką su šašlykais,alum,vyrais ir vynu...Nes MV irgi visai nieko prieš susirasti draugų,paplepėti apie automobilius,naujus kompiuterinius žaidimus ar ekonominę krizę  biggrin.gif 
Tai ar atsiras norinčių nusiaubti Enville way  bigsmile.gif

nu va doh.gif tai, kaip ir su kripli pasnekejom, tikriausiai mudvi tesusirinksim ryt... ax.gif
Atsakyti
Na meetas pavyko thumbup.gif Susirinko net 7 mamytes ir teciu nemazai (kurie labai smagiai pazaide krepsini). Laukiam dabar daugiau prisijungianciu cia ir jau po truputi aptarem kita meeteli parke ant zoles mirksiukas.gif Reikes kada rasiu laiko sukurti albumeli ir imesti nuotraukeliu (na kaip be ju) mirksiukas.gif Tikimes kitasyk ir siandien negalejusios sudalyvaus drinks_cheers.gif
Atsakyti

Joo meetas gathering.gif tikrai pavyko , nemazai mamyciu susirinko clap.gif Pirmas blynas gavos neprisviles, ania Unique? O dar kai ir teciai prisisijunge, tai isvis thumbup.gif Manau, tokiu meetu reiketu kuo daugiau ir dazniau, ne tik mamytes bei 2.gif , bet ir tetukus biski isjudint ir i ta musu veikla vadinama itraukti.
Aciu Milli Vanilli uz pakvietima, gera mintis, va ir as paskutinem dienom dziaudama sode rubus pagalvojau, kad visai neblogai butu kartais tuos meetus ir pas kiekviena kieme suorganizuoti (aisku, kam yra galimybiu). Tai kaip jau suprantu pirma i svecius keliausim i Enville way drinks_cheers.gif ax.gif Na o i antraji kvieciu pas save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRIPLI @ 2009 05 31, 18:36)
Joo meetas gathering.gif  tikrai pavyko , nemazai mamyciu susirinko clap.gif Pirmas blynas gavos neprisviles, ania Unique? O dar kai ir teciai prisisijunge, tai isvis  thumbup.gif  Manau, tokiu meetu reiketu kuo daugiau ir dazniau, ne tik mamytes bei 2.gif , bet ir tetukus biski isjudint ir i ta musu veikla vadinama itraukti.
Aciu Milli Vanilli uz pakvietima, gera mintis, va ir as paskutinem dienom dziaudama sode rubus pagalvojau, kad visai neblogai butu kartais tuos meetus ir pas kiekviena kieme suorganizuoti (aisku, kam yra galimybiu). Tai kaip jau suprantu pirma i svecius keliausim i Enville way drinks_cheers.gif  ax.gif  Na o i antraji kvieciu pas save mirksiukas.gif

na as nieko pries ir kiemeliuose susiburti, tik ar teciai nesugadins mums visko, parke tai va pazaide, senus kaulus prajudino, o ten, kad nebutu su jais 'bajariu' po to... ir paskui kai kurios mamos visai nebenores i tokius susitikimus doh.gif Gal galvoju kol kas apsiribokim 'visomis vietomis'. Kad ir prie juros ar i miska galime susiorganizuoti, mes zinome nuostabu parka, visos seimos galetume pasidaryti piknika ir pasikulturintume (ten dvaras yra) ir smagu butu ?... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 05 31, 19:00)
na as nieko pries ir kiemeliuose susiburti, tik ar teciai nesugadins mums visko, parke tai va pazaide, senus kaulus prajudino, o ten, kad nebutu su jais 'bajariu' po to... ir paskui kai kurios mamos visai nebenores i tokius susitikimus  doh.gif Gal galvoju kol kas apsiribokim 'visomis vietomis'. Kad ir prie juros ar i miska galime susiorganizuoti, mes zinome nuostabu parka, visos seimos galetume pasidaryti piknika ir pasikulturintume (ten dvaras yra) ir smagu butu ?...  mirksiukas.gif

Gal tu ir teisi, kartais teciai pasidaro nesutramdomi drinks_cheers.gif doh.gif . Bet mano pasiulymas tebegalioja rolleyes.gif
O i ta parka kaip noriu..... Juk jau seniai zadejom ten vaziuot, bet taip ir nepasitaike progos.
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 05 31, 19:00)
na as nieko pries ir kiemeliuose susiburti, tik ar teciai nesugadins mums visko, parke tai va pazaide, senus kaulus prajudino, o ten, kad nebutu su jais 'bajariu' po to... ir paskui kai kurios mamos visai nebenores i tokius susitikimus  doh.gif Gal galvoju kol kas apsiribokim 'visomis vietomis'. Kad ir prie juros ar i miska galime susiorganizuoti, mes zinome nuostabu parka, visos seimos galetume pasidaryti piknika ir pasikulturintume (ten dvaras yra) ir smagu butu ?...  mirksiukas.gif

sutinku drinks_cheers.gif manau reikia pirma paciom geriau susipazinti, tada galima jau ir tecius itraukt labiau nei krepsinis i musu sekta biggrin.gif

Fainai, kad meetas pavyko!!! thumbup.gif tik kodel mes cia tik keturios snekam g.gif MAMUKAI, JUNKITES DRASIAU, JEI SKAITOT 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Labai pavyyyydžiu jums ,smagu kad pabendravot,pasibuvot smile.gif Prisijungsiu ir aš kitą kart,būtinai.
Na o dėl to mano kiemelio,tai manys tečiai su savo bajariais tikrai neišgasdins,alus normuotas,pagal talonėlius bus biggrin.gif Nu o jei ką tai galim iš pradžių tik mes moteriškės prabą nuimt ax.gif Ir šiaip dažniausiai be vyriškių būna įdomiau blush2.gif Gerai kad maniškis SM neskaito.. rolleyes.gif
KRIPLI you in charge surinkti mamytes su atžaliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 01, 13:48)
Sveikos mamytės  4u.gif
Labai pavyyyydžiu jums ,smagu kad pabendravot,pasibuvot  smile.gif Prisijungsiu ir aš kitą kart,būtinai.
Na o dėl to mano kiemelio,tai manys tečiai su savo bajariais tikrai neišgasdins,alus normuotas,pagal talonėlius bus  biggrin.gif Nu o jei ką tai galim iš pradžių tik mes moteriškės prabą nuimt  ax.gif Ir šiaip dažniausiai be vyriškių būna įdomiau  blush2.gif  Gerai kad maniškis SM neskaito..  rolleyes.gif
KRIPLI you in charge surinkti mamytes su atžaliukais  4u.gif

Aciu MilliVanilli uz suteikta garbe blush2.gif Siaip cia is musu Unique pati aktyviausia ir organizuociausia notworthy.gif Bet pasizadu, kad ir as stengsiuos labai labai ax.gif Ir tikiuos,kad antras meetas nebus organizuojamas birzelio menesi, nes taip jau isejo, kad visi sio menesio savaitgaliai jau senai uzbukinti gimtadieniams 4u.gif Bet jei jau sugalvosit susirinkti be manes, tai dziaugsiuos ne maziau us jus thumbup.gif

Papildyta:

Fainai, kad meetas pavyko!!! thumbup.gif tik kodel mes cia tik keturios snekam g.gif MAMUKAI, JUNKITES DRASIAU, JEI SKAITOT 4u.gif
[/quote]

K@stone, zinok prisijungt cia prie musu tikrai nera taip paprasta ir lengva, yra reikalu, bandziau net kelis kart doh.gif , deja.. schmoll.gif tai teko prasyt Unique pagalbos 4u.gif Be to ne viena as tokia, kaip paaiskejo per susirinkima, kad ir kitoms mamytems kilo problemu g.gif
beje, kaip gyvenat, kaip augat? Ryt vaziuoju dar vienos mazytes mergytes aplankyt, ir tikriausiai kita savaite planuojam ir mazuoju Kristupu bei Augusteliu pasidiziaugt flirt.gif Dar susiskambinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje, kaip jau Unique minejo suburdama mus cia visas mamytes lietuvaites dalintis dziaugsmais ir vargais bei visa naudinga informacija, tai savo ruoztu noriu papasakoti, koki gera dalyka gavau is vienos Health visitor'es mirksiukas.gif mano Augustai sukakus dviem metukam namie buvo paskirtas apointment'as, na vyko eilinis vaiko patikrinimas, ugio, svorio pamatavimas ir paplepejimas apie viska bendrai. Tai pasitaike sauni moteriske ir man dave tokia forma, kuria uzpildzius (ja turi dar patvirtinti ir pasirasyti pati health visitor'e) kiekviena savaite seima pradeda gauti kuponus uz kuriuos nemokamai gali pirkti pienuka, vaisius ir darzoves thumbup.gif Siaip tas formas mes jau turejom gauti budamos nestuke.gif , tik deja... gal todel, kad svetimsales g.gif ... Na bet va gavau ir as, kad ir praejus nemazai laiko. Nestukes kiekviena savaite gauna 3 svaru vertes kuponus, mamytes su mazyliais iki 1 metuku gauna 6 svaru vertes kuponus, virs vienu metuku - vel 3 svaru vertes kuponus. Aisku, sumos nedideles, bet vis siokia tokia pagalba, sakyciau, ar ne? tai vat, savaja forma ryt nesiu priduot, ziuresim kaip cia kas. O jus irgi reikalaukit, vadinas HEALTHY START, ten tokia knygute su forma viduje, kuria ir reikia pildyt.
Atsakyti
Oi laukiam sveciu tada kt sav ir tikimes pasveikt, nes va unsure.gif Gustinis susirgo...38.2 viduruoja. Teveliui pries tai vidurius pasuko kelias dienas, bet negalvojom, kad uzkreciamai(maniau prisivalge slamsto visokio, cipsu ir pan) ir se tau doh.gif Mes su Krisciu kol kas laikomes.
As zinau ta forma ax.gif bet ne visi ja gali gauti-yra salygu tenai-mums pvz nepriklausytu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@stone: 02 birželio 2009 - 11:52
Sveikutės,o aš norėčiau paklausti irgi apie tuos piniginius reikaliukus.
Žodžiu susitvarkiau aš child taxus kai atsiuntė award'ą ten buvo tokia forma pasitikrinimui ar viskas teisinga,ir ten parašyta kad jeigu viskas gerai jiems jos nesiųsti na aš ir nesiunčiau,po kelių savaičių atėjo laikškas kad liepia grąžinti visą sumą ką jie sumokėjo nes aš jų neperspėjau kad viskas teisinga.Nulėkiau į inland revenue pasiskambinau tai jie tą patvirtinimą padarė telefonu ir sakė kad vistiek ateis laiškas kuriuo turėsiu patvirtinti.Laiškas atėjo ir vėl lygiai toks pat forma su visais prirašymais kad don't send back to us.Tai gal galit paaiškint ko jie nori nuo manęs? g.gif Ar dabar jiems vėl skambinti ir patvirtinti?Nu žinokit nieko nesuprantu..
K@stone baliuonas tavo sūneliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 02 birželio 2009 - 12:09
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 06 02, 11:07)
Sveikutės,o aš norėčiau paklausti irgi apie tuos piniginius reikaliukus.
Žodžiu susitvarkiau aš child taxus kai atsiuntė award'ą ten buvo tokia forma pasitikrinimui ar viskas teisinga,ir ten parašyta kad jeigu viskas gerai jiems jos nesiųsti na aš ir nesiunčiau,po kelių savaičių atėjo laikškas kad liepia grąžinti visą sumą ką jie sumokėjo nes aš jų neperspėjau kad viskas teisinga.Nulėkiau į inland revenue pasiskambinau tai jie tą patvirtinimą padarė telefonu ir sakė kad vistiek ateis laiškas kuriuo turėsiu patvirtinti.Laiškas atėjo ir vėl lygiai toks pat forma su visais prirašymais kad don't send back to us.Tai gal galit paaiškint ko jie nori nuo manęs?  g.gif Ar dabar jiems vėl skambinti ir patvirtinti?Nu žinokit nieko nesuprantu..

mes nesiuntem pernai nieko, tai viskas buvo gerai, bet jei jie kabinasi tai jau geriau daugiau su jais bendraut nei maziau, manyciau. siulyciau visgi pasiskambint ir pasakyt, kad viskas atitinka mirksiukas.gif su IR geriau nesipykt, net jei jie gryba pjauna. ax.gif
Atsakyti