[B ]Krip
maziukams geriau, paaiskejo pagaliau ir kristucio antrojo negalavimo priezastis-turim dantuka!!!! Augustas biski sloguoja, bet siaip nieko baisaus. kaledu senelis buvo labai dosnus, tikekimes, kad ir sveikatytes saulytem atseikejo ir as sveikinu visas su artejanciais naujais
Niu, kad cia vel visos apsnudom ziemos miegui Petal taip ir neatsirado...
sergam vel...
QUOTE(MilliVanilli @ 2010 01 08, 12:41)
Tai kas dabar užpuolė?
sloga ir kosulys islindo antradieni Augustui, o Kristupas jau no jo pasigavo vakar nakti vargo visaip su nosyte savo mazyte.
sveikos mamytes,cia raso ka tik atvykusi nauja mamyte auginu suneli 4metuku...ir ruosiuos ji pasiimti cia....bet nieko nezinau kaip geriau ir pigiau daryti su darzeliu ar mokykla ? gal kuri naudojasi privacios aukles paslaugom? buciau dekinga uz atsakyma.
as cia niekur nedingau, darba nauja ieskojaus tai tu rupesciu ir nebuvo laiko o ir nuotaikos
SVEIKINU VISAS MAMYTES IR JU MAZUCIUS SU SVENTEM ( geriau veliau nei niekada) Prasmingu ir laimungu Tigro Metu (man horoskopas planuoja seimos pagausejima(kad tik taip Dievui tiesiai i ausi))
SVEIKINU VISAS MAMYTES IR JU MAZUCIUS SU SVENTEM ( geriau veliau nei niekada) Prasmingu ir laimungu Tigro Metu (man horoskopas planuoja seimos pagausejima(kad tik taip Dievui tiesiai i ausi))
QUOTE(agniukas22 @ 2010 01 12, 22:08)
sveikos mamytes,cia raso ka tik atvykusi nauja mamyte auginu suneli 4metuku...ir ruosiuos ji pasiimti cia....bet nieko nezinau kaip geriau ir pigiau daryti su darzeliu ar mokykla ? gal kuri naudojasi privacios aukles paslaugom? buciau dekinga uz atsakyma.
Sveika atvykusi ir prisijungusi prie musu mamyciu Labai jau laukiam naujokiu O del tavo klausimuko, tai cia keletas variantu yra, bet pigiausia manau, butu mokyklele, nes tavo mazylis jau nuo 4 gali pradet lankyt. Darzeliai cia labai brangus ir jeigu vest vaikuti tuo metu, kai tu darbi, tai manau visa tavo alga iseitu vien tik ant darzelio apmokejimo, tai ir dirbt neapsimoketu. Bet yra dar visokiu niuansu. Daugiau apie mokykleles tau galetu papasakot MilliVanilli, nes jos dukryte panasaus amziaus ir lanko mokykla.
MilliVanilli, kur tu dingus? Nagi, nagi, budinames is ziemos miego
Papildyta:
Beje, Agniuk, papasakok daugiau apie save. Is kur, kur gyveni, ka veiki?
Papildyta:
QUOTE(Petal @ 2010 01 13, 10:22)
as cia niekur nedingau, darba nauja ieskojaus tai tu rupesciu ir nebuvo laiko o ir nuotaikos
Sveika sugrizus, Petal Smagu tave vel girdet, butu dar smagiau ir pamatyt kada nors Beje, ir mano pupa nuo pirmadienio pradeda eit i darzeli (tapati, kur ir tavo berniukas ir Unique mazylis), tai gal ir susimatysim greitai Aciukas uz sveikinimus, aisku, geriau veliau, nei niekad Tai papasakok daugiau kaip tau sekas, ar radai darbeli, kaip sunelis, tikiuos jau sveikutis ir visi baisumai praeity. Beje, horoskopais tiketi verta
QUOTE(agniukas22 @ 2010 01 12, 22:08)
Sveika prisijungusi. Cia pas mus per tuos rupescius forumas uzsala kartais Manau, kad geriausia ir pigiausia butu vesti i mokykla
Papasakok daugiau apie save
QUOTE(Petal @ 2010 01 13, 10:22)
Tai kad visi cia 'per tuos rupescius'... Tikiuosi viskas susitvarke ir dabar dazniau uzsuksi
O štai ir aš
Agniukas22 sveika prisijungus jei reikės kokių patarimų dėl mokyklos klausk,visada prižadu padėti
Tik papasakok plačiau apie save,kur gyveni Colchester'į,kokiam rajone,ar dirbi kur,klok viską iki batų išmieros
Petal, tai kaip sekėsi dėl darbelio?
k@stone ar išsibaidėt virusus?
unique ,buvau šiandien toj siūlų paruotuvėj kur tu man užrodei,galva apsisuko nuo gausybės medžiagų,ir beveik jau dabar užsimaniau siūt ,o ne megzt.Tik viena mažytė bėda ,kad beveik nemoku nei to, nei ano žodžiu dabar neapsisprendžiu ko noriu labiau ...
KRIPLI,kaip mažiukei darželyje sekasi?Turbūt grįžta išsidūkus
Agniukas22 sveika prisijungus jei reikės kokių patarimų dėl mokyklos klausk,visada prižadu padėti
Tik papasakok plačiau apie save,kur gyveni Colchester'į,kokiam rajone,ar dirbi kur,klok viską iki batų išmieros
Petal, tai kaip sekėsi dėl darbelio?
k@stone ar išsibaidėt virusus?
unique ,buvau šiandien toj siūlų paruotuvėj kur tu man užrodei,galva apsisuko nuo gausybės medžiagų,ir beveik jau dabar užsimaniau siūt ,o ne megzt.Tik viena mažytė bėda ,kad beveik nemoku nei to, nei ano žodžiu dabar neapsisprendžiu ko noriu labiau ...
KRIPLI,kaip mažiukei darželyje sekasi?Turbūt grįžta išsidūkus
sveikos, mamytes dekui kad atsakete. ka as galiu apie save papasakoti, cia esu tik keleta menesiu, dirbu naktinej pamainoj, diena miegu dienos sviesos nematau... gyvenu greensted'e. vaikeli zadu pasiimti kovo menesi ir iki to laiko noreciau viska smulkiau issiaiskinti. beje, o batu "ismieros" reikia europietiskos ar UK?