Sveikutės
Matau apie meetą prakalbot,bet..30 dieną mano mamukas 2 savaitėm atvažiuoja nelabai norėsis man ją palikikt,tiek daug pripliurpt reikia
Tai aš prie jūsų prisjungsiu kitą kartą
Nors šiaip šis savaitgalis man laisvas
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 21, 18:20)
Sveikutės
Matau apie meetą prakalbot,bet..30 dieną mano mamukas 2 savaitėm atvažiuoja nelabai norėsis man ją palikikt,tiek daug pripliurpt reikia
galim tada pvz pirmadieni arba sekmadieni vidurdieni, kad visoms butu patogiau Kaip manot?
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 22, 08:58)
O jei šį sekmadienį? Juk pirmadienis bank holiday
Nu bet jei dauguma nubalsuos kitam savaitgaliui tai aš prisitaikysiu
Nu bet jei dauguma nubalsuos kitam savaitgaliui tai aš prisitaikysiu
man tinka ir si ir kita, tik zinau, kad kitos mamytes turi planu siam savaitgaliui
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 22, 13:24)
Na gerai tada susitiksim kitą sekmadienį ar pirmadienį
Beje,unique buvau šiandien toj parduotuvėj kur užrodei man prisipirkau visko nuo kitos savaitės pradedu,nes tam reikalui labai daug laiko reikia,tik prisėdi ir žiūrėk jau vidurnaktis...
Perduok kitoms mamytėms linkėjimus
Beje,unique buvau šiandien toj parduotuvėj kur užrodei man prisipirkau visko nuo kitos savaitės pradedu,nes tam reikalui labai daug laiko reikia,tik prisėdi ir žiūrėk jau vidurnaktis...
Perduok kitoms mamytėms linkėjimus
Smagu, kad pagelbejau , bet isties siuo reikalu tau k@stone galetu daug geru patarimu duoti, ji pas mus diplomuota
Cia jus apie ka
QUOTE(unique @ 2009 05 22, 18:39)
apie tapyba
O kaip idomu MilliVanilli! Saunuole papasakok, papasakok daugiau apie sita savo uzsiemima
K@stone man reikia mokytojo
Aš savamokslė,kiek internete nužiūrėjau,knygutes skaičiau bet reikia praktikos prie mokytojo,nes spalva niekad nesigauna tokia kokios norėčiau, tas piešimas į tolį tai išvis kur dar vanduo,debesys...ech sunku kai niekas smulkiai nepaaiškina Kad bent jau pagrindus kas nors išaiškintų Aš būčiau stropi mokinukė
Nes laaaaabai noriu išmokti,pradžiai nors spalvas pasimaišyt
Tik pastebėjau kad piešimas pieštuku man geriau gaunasi nei tapymas akrilu gal ne savo rogėse sėdžiu? Kartais piešiu pieštuku irgi labai patinka
Mama atsiųs piešinius,kai susitiksim parodysiu komisijai t.y. K@stonei
Aš savamokslė,kiek internete nužiūrėjau,knygutes skaičiau bet reikia praktikos prie mokytojo,nes spalva niekad nesigauna tokia kokios norėčiau, tas piešimas į tolį tai išvis kur dar vanduo,debesys...ech sunku kai niekas smulkiai nepaaiškina Kad bent jau pagrindus kas nors išaiškintų Aš būčiau stropi mokinukė
Tik pastebėjau kad piešimas pieštuku man geriau gaunasi nei tapymas akrilu gal ne savo rogėse sėdžiu? Kartais piešiu pieštuku irgi labai patinka
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 23, 18:22)
K@stone man reikia mokytojo
Kaip sako anglai 'neskubek begti, neismokes vaikscioti'. Musu 'life drawing' (modelio piesimo) mokytojas sako, kad tobulai gali nupiesti po 2000 valandu praktikos Tad nenuvertink saves, tikiu, kad tavo darbai tikrai puikus. O spalvu pradziamokslis http://en.wikipedia....i/Primary_color (kazka panasaus ir mums parode + liepe praktikuotis). Gal nors kiek pades tau 'daryti' spalvas
Na ka orai lyg ir pagerejo siulau meeta 30-31 d. Na toki kol kas nedideli, bet gal taip pritrauksim daugiau colchesterio mamu
[/quote]
Valio!!! as uz meeta! Tik vat problemyte, as 30 dirbu, tai gal 31?
Papildyta:
tik dabar pamaciau, kad cia biski paveluotai parasiau Bet vis del to, kada gi tas meet'as?