Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

Sveikutės wub.gif

Matau apie meetą prakalbot,bet..30 dieną mano mamukas 2 savaitėm atvažiuoja smile.gif nelabai norėsis man ją palikikt,tiek daug pripliurpt reikia bigsmile.gif
Tai aš prie jūsų prisjungsiu kitą kartą smile.gif
Nors šiaip šis savaitgalis man laisvas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 21 gegužės 2009 - 19:21
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 21, 18:20)
Sveikutės  wub.gif

Matau apie meetą prakalbot,bet..30 dieną mano mamukas 2 savaitėm atvažiuoja  smile.gif  nelabai norėsis man ją palikikt,tiek daug pripliurpt reikia  bigsmile.gif 
Tai aš prie jūsų prisjungsiu kitą kartą  smile.gif
Nors šiaip šis savaitgalis man laisvas  ax.gif

galim tada pvz pirmadieni arba sekmadieni vidurdieni, kad visoms butu patogiau mirksiukas.gif Kaip manot?
Atsakyti
O jei šį sekmadienį? smile.gif Juk pirmadienis bank holiday bigsmile.gif
Nu bet jei dauguma nubalsuos kitam savaitgaliui tai aš prisitaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 22, 08:58)
O jei šį sekmadienį?  smile.gif  Juk pirmadienis bank holiday  bigsmile.gif
Nu bet jei dauguma nubalsuos kitam savaitgaliui tai aš prisitaikysiu  smile.gif

man tinka ir si ir kita, tik zinau, kad kitos mamytes turi planu siam savaitgaliui smile.gif
Atsakyti
Na gerai tada susitiksim kitą sekmadienį ar pirmadienį wub.gif
Beje,unique buvau šiandien toj parduotuvėj kur užrodei man bigsmile.gif prisipirkau visko rolleyes.gif nuo kitos savaitės pradedu,nes tam reikalui labai daug laiko reikia,tik prisėdi ir žiūrėk jau vidurnaktis...
Perduok kitoms mamytėms linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 22 gegužės 2009 - 14:25
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 22, 13:24)
Na gerai tada susitiksim kitą sekmadienį ar pirmadienį  wub.gif
Beje,unique buvau šiandien toj parduotuvėj kur užrodei man  bigsmile.gif  prisipirkau visko  rolleyes.gif nuo kitos savaitės pradedu,nes tam reikalui labai daug laiko reikia,tik prisėdi ir žiūrėk jau vidurnaktis...
Perduok kitoms mamytėms linkėjimus  4u.gif

Smagu, kad pagelbejau 4u.gif, bet isties siuo reikalu tau k@stone galetu daug geru patarimu duoti, ji pas mus diplomuota mirksiukas.gif ploja.gif
Atsakyti
Cia jus apie ka ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k@stone @ 2009 05 22, 16:58)
Cia jus apie ka  ax.gif  smile.gif

apie tapyba didis.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 05 22, 18:39)
apie tapyba  didis.gif

O kaip idomu drinks_cheers.gif thumbup.gif MilliVanilli! Saunuole bigsmile.gif papasakok, papasakok daugiau apie sita savo uzsiemima ax.gif
Atsakyti
K@stone man reikia mokytojo verysad.gif
Aš savamokslė,kiek internete nužiūrėjau,knygutes skaičiau bet reikia praktikos prie mokytojo,nes spalva niekad nesigauna tokia kokios norėčiau, tas piešimas į tolį tai išvis doh.gif kur dar vanduo,debesys...ech sunku kai niekas smulkiai nepaaiškina wub.gif Kad bent jau pagrindus kas nors išaiškintų ax.gif Aš būčiau stropi mokinukė smartass.gif
Nes laaaaabai noriu išmokti,pradžiai nors spalvas pasimaišyt wub.gif
Tik pastebėjau kad piešimas pieštuku man geriau gaunasi nei tapymas akrilu gal ne savo rogėse sėdžiu? g.gif Kartais piešiu pieštuku irgi labai patinka wub.gif
Mama atsiųs piešinius,kai susitiksim parodysiu komisijai t.y. K@stonei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 05 23, 18:22)
K@stone man reikia mokytojo  verysad.gif
Aš savamokslė,kiek internete nužiūrėjau,knygutes skaičiau bet reikia praktikos prie mokytojo,nes spalva niekad nesigauna tokia kokios norėčiau, tas piešimas į tolį tai išvis  doh.gif kur dar vanduo,debesys...ech sunku kai niekas smulkiai nepaaiškina  wub.gif  Kad bent jau pagrindus kas nors išaiškintų  ax.gif Aš būčiau stropi mokinukė  smartass.gif
Nes laaaaabai noriu išmokti,pradžiai nors spalvas pasimaišyt  wub.gif 
Tik pastebėjau kad piešimas pieštuku man geriau gaunasi nei tapymas akrilu gal ne savo rogėse sėdžiu?  g.gif Kartais piešiu pieštuku irgi labai patinka  wub.gif
Mama atsiųs piešinius,kai susitiksim parodysiu komisijai t.y. K@stonei  biggrin.gif

Kaip sako anglai 'neskubek begti, neismokes vaikscioti'. Musu 'life drawing' (modelio piesimo) mokytojas sako, kad tobulai gali nupiesti po 2000 valandu praktikos blink.gif Tad nenuvertink saves, tikiu, kad tavo darbai tikrai puikus. O spalvu pradziamokslis http://en.wikipedia....i/Primary_color (kazka panasaus ir mums parode + liepe praktikuotis). Gal nors kiek pades tau 'daryti' spalvas wink.gif
Atsakyti

Na ka orai lyg ir pagerejo siulau meeta 30-31 d. Na toki kol kas nedideli, bet gal taip pritrauksim daugiau colchesterio mamu mirksiukas.gif
[/quote]

Valio!!! thumbup.gif as uz meeta! Tik vat problemyte, as 30 dirbu, tai gal 31? rolleyes.gif

Papildyta:
tik dabar pamaciau, kad cia biski paveluotai parasiau blush2.gif Bet vis del to, kada gi tas meet'as?
Atsakyti