o kad prikalbeta!!!!
saunuole Petal atgaivino foruma as mokaus 3Dimentional art and design bakalaura
Sveikatos tavo zvirbliukui, viskas bus gerai, va jei kalbi ar supranti rusiskai paziurek cia ir visas kvieciu paklausyt, cia ukrainieciu vienas is geriausiu epidemiologu kalba apie kiauliagripi apie kiauliagripi
man tiktu 27d manau balevot
ale MilliiVanilli, visus krumus apkakot nori cia jau koks 3darbas turbut, kaip ir speji
QUOTE(k@stone @ 2009 12 03, 11:53)
Sveikatos tavo zvirbliukui, viskas bus gerai, va jei kalbi ar supranti rusiskai paziurek cia ir visas kvieciu paklausyt, cia ukrainieciu vienas is geriausiu epidemiologu kalba apie kiauliagripi
cia tai geras klausaus ausis istempus, tikrai visos butinai paziurekit. Aciu k@stone!!!
PS einu langu atidaryti ir arbatos taisyti 3 litrus !!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(k@stone @ 2009 12 03, 13:53)
ale MilliiVanilli, visus krumus apkakot nori cia jau koks 3darbas turbut, kaip ir speji
Tai kad visi darbai vienoj mokykloj, o mokykla kitoj gatvelėj ,rytais antras mėnuo dengiu mid day assistant,vakarais valausi,o daba da ir vėlesniais vakarais dirbsiu,nugi kada tam žmogui gana Nu bet kad atlyginimas baisiai kiltų tai nepastebėjau,o varau kaip bėris
QUOTE(k@stone @ 2009 12 03, 11:53)
o kad prikalbeta!!!!
kvieciu paklausyt, cia ukrainieciu vienas is geriausiu epidemiologu kalba apie kiauliagripi apie kiauliagripi
kvieciu paklausyt, cia ukrainieciu vienas is geriausiu epidemiologu kalba apie kiauliagripi apie kiauliagripi
MB parodysiu, tikiuosi pravers kovoje : 'atidarom- uzdarom' langus Nes kiek as atidarineju jis grizes uzdarineja Salta jam matai, ir kojines sunui mauna namuose, nors tas visada jas nusimauna (mamytes vaikas)...
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 14:29)
MB parodysiu, tikiuosi pravers kovoje : 'atidarom- uzdarom' langus Nes kiek as atidarineju jis grizes uzdarineja Salta jam matai, ir kojines sunui mauna namuose, nors tas visada jas nusimauna (mamytes vaikas)...
as laida paziurejus nubegau iskart kompoto virti,tik kad vyrukui nelabai
QUOTE(Petal @ 2009 12 03, 14:47)
as laida paziurejus nubegau iskart kompoto virti,tik kad vyrukui nelabai
Maniskis irgi nelabai kompotus megsta (as cukraus, is meiles begalines, pagailiu ) Sultys, pienas ir arbata pas mus kibirais...
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 15:54)
Maniskis irgi nelabai kompotus megsta (as cukraus, is meiles begalines, pagailiu ) Sultys, pienas ir arbata pas mus kibirais...
arbatu negeriam visai, cia kai apsirgom viriau zoleliu arbatas tai su barniais gere. Piena geriam, sultis, bet stengiuos kad daugiau vandens gertu. O i kompota dejau medaus tai man atrodo visai neblogas gavosi
man atrodo, kad svarbu skystis, jo gausa, kad isplautu organizma, o koks jis tai jau ne taip svarbu
O gal kokiu geru patarimu kosuliui gyditi, tik jau tas variantas su soda ir visi kiti garinimai niekaip to nepadaryciau,nebent surisciauji ir + sloga begaline (o nosies issisnypsti nemoka, taip traukineja) tai va prasau nesikuklinkit siulikit variantus.
cia as viena beveik rasau,bet neilgai. Pirmadieni jau i darba - busiu labai retas svetys, nes laiko tada nelabai bebuna
Papildyta:
ir as noreciau paziureti jai galima (tik nesuprantu kur? su kuo? ir i ka? cia kreiptis)
cia as viena beveik rasau,bet neilgai. Pirmadieni jau i darba - busiu labai retas svetys, nes laiko tada nelabai bebuna
Papildyta:
QUOTE(unique @ 2009 12 02, 23:47)
Ka tik atidariau musu albumeli, kreipkites i az del psw ir login'o
ir as noreciau paziureti jai galima (tik nesuprantu kur? su kuo? ir i ka? cia kreiptis)
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 04, 11:21)
Apie kriuksių aptarta, kaip meetas? Tai taip ir tariam gruodžio 27d? O kur?Čia apie rytą kalba eina,po pietų ar vakarą? Prašom teikti pasiūlymus.
Aš tai už boulingą,kokią 15.00
gera mintis as uz, tik klausima turiu ar antra puse galima atsivesti (kazkaip nesinori palikti nagabieli viena namuose visdelto Kaledu metas )?
Ir dar vienas dalykas - ar nereikia tokiam metui is anksto uzsiregistruoti, poto kad nebutu taip jog vietu nera ?
QUOTE(Petal @ 2009 12 04, 09:39)
O gal kokiu geru patarimu kosuliui gyditi, tik jau tas variantas su soda ir visi kiti garinimai niekaip to nepadaryciau,nebent surisciauji ir + sloga begaline (o nosies issisnypsti nemoka, taip traukineja) tai va prasau nesikuklinkit siulikit variantus.
Papildyta:
Papildyta:
as druska pasildau keptuveje, susuku ir risu ant kaklo ir dar toki daigciuka kur pucia eukaliptu aromata pastatau prie lovos. Garinti ir mums be sansu
Duomenis apie albumeli nusiusiu az
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 04, 11:21)
Apie kriuksių aptarta, kaip meetas? Tai taip ir tariam gruodžio 27d? O kur?Čia apie rytą kalba eina,po pietų ar vakarą? Prašom teikti pasiūlymus.
Na jei boulinga tada tik su B nes as pakesti boulingo negaliu, bet galiu trintis aplinkui ir siaip gerai leisti laika, tai jis atstovautu musu komanda (su damon'o pagalba )