Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

Tai kad jau čia vienos serga,kitos dirba o trečios apskritai dingę iš akiračio ,tai tada mažum planuojam apie kokį vidurį gruodžio,ar studentėm nebus atostogų nuo 18? Petal į tą laiką pasveiks,KRIPLI atsiras, mažum giuntare grįš, susirinktų visas babskij batalijon bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 10:13)
Mazius darzeli pusdieniui, o man laisvadienis, tai lyginti kruva po kruvos nesuosi  doh.gif 

Ojoi, baisu net klausti, ar ne darzeli gripu uzsikretet?  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif HA HA tau, as vakar lyginau nusilusi,siandien man geriau lotuliukas.gif
Bijau net pasakyti ko gero,kad darzelyje, o kur kitur, ziurek juk ten visos sienos nukabinetos tais rastais, kad yra uzfiksuoti gripo atvejai. Bet atrodo taip viskas gerai buvo - ketvirtadieni parejom namo,dar zaide, tik kai miegoti nuejo, ziuriu zandai tokie raudoni,pamatuojam (rakos kojos nutirpo) 38,3. Kita diena i GP (jau su 38,8), kai pasake, kad pandeminis gripas tai blioviau visa diena. Vaikas dvi dienas kaip nesavas gulejo lovoje verysad.gif ,dabar biski geriau unsure.gif Va taip va
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 03, 10:17)
Tai kad jau čia vienos serga,kitos dirba o trečios apskritai dingę iš akiračio ,tai tada mažum planuojam apie kokį vidurį gruodžio,ar studentėm nebus atostogų nuo 18? Petal į tą laiką pasveiks,KRIPLI atsiras, mažum giuntare grįš, susirinktų visas  babskij batalijon  bigsmile.gif

Giuntare gris tik sausi, Kripli niekur nedingusi mirksiukas.gif Studentems atostogos nuo gruodzio 11-os thumbup.gif

O as sakau, gal susiorganizuojam koki christmas party, pvz antra kaledu diena, arba trecia g.gif zodziu, kai visi atrostogaus ir niekas nesirgs, nes per Kaledas sirgti nevalia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 03, 10:17)
Tai kad jau čia vienos serga,kitos dirba o trečios apskritai dingę iš akiračio ,tai tada mažum planuojam apie kokį vidurį gruodžio,ar studentėm nebus atostogų nuo 18? Petal į tą laiką pasveiks,KRIPLI atsiras, mažum giuntare grįš, susirinktų visas  babskij batalijon  bigsmile.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif Butinai butinai (ir kalediniais sveikinimais apsidalinsim, ziurek po vyniuko ir buckiais rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Petal @ 2009 12 03, 10:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif HA HA tau, as vakar lyginau nusilusi,siandien man geriau lotuliukas.gif
Bijau net pasakyti ko gero,kad darzelyje, o kur kitur, ziurek juk ten visos sienos nukabinetos tais rastais, kad yra uzfiksuoti gripo atvejai. Bet atrodo taip viskas gerai buvo - ketvirtadieni parejom namo,dar zaide, tik kai miegoti nuejo, ziuriu zandai tokie raudoni,pamatuojam (rakos kojos nutirpo) 38,3. Kita diena i GP (jau su 38,8), kai pasake, kad pandeminis gripas tai blioviau visa diena. Vaikas dvi dienas kaip nesavas gulejo lovoje verysad.gif ,dabar biski geriau unsure.gif  Va taip va

Maciau tuos rastus verysad.gif Kas ryta jie man 'akis bado' (ypac tas ant duru) kol laukiam verysad.gif verysad.gif

Tikiuosi greitai pasveiksit ir tada dziaugsites, kad prasirgot tuo brudu ir igijot imuniteta wink.gif Lakykites 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 10:23)
Giuntare gris tik sausi, Kripli niekur nedingusi  mirksiukas.gif  Studentems atostogos nuo gruodzio 11-os  thumbup.gif

O as sakau, gal susiorganizuojam koki christmas party, pvz antra kaledu diena, arba trecia  g.gif  zodziu, kai visi atrostogaus ir niekas nesirgs, nes per Kaledas sirgti nevalia  schmoll.gif

newyear.gif cray.gif man tai ko gero 26d reiks dirbti,nieks man atostogu neduos per sventes,bet vakarui as pasirasyciau, netgi pas save galiu pasikviesti - visas norincias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Petal @ 2009 12 03, 10:31)
newyear.gif  cray.gif man tai ko gero 26d reiks dirbti,nieks man atostogu neduos per sventes,bet vakarui as pasirasyciau, netgi pas save galiu pasikviesti - visas norincias ax.gif

O as penktadienio ir sestadienio vakarais dazniausiai dirbu verysad.gif doh.gif Tai gal gruodzio 27-a sekmadienis visoms tiktu???
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 10:37)
O as penktadienio ir sestadienio vakarais dazniausiai dirbu  verysad.gif  doh.gif  Tai gal gruodzio 27-a sekmadienis visoms tiktu???

o tai 25 vakare irgi reiks dirbti? neduoda svenciu laisvu?
Atsakyti
QUOTE(Petal @ 2009 12 03, 10:44)
o tai 25 vakare irgi reiks dirbti? neduoda svenciu laisvu?

Nzn dar blush2.gif Restorane sventes pats darbymetis doh.gif O man reikia pinigu, tad jei reikes dirbsiu ir per sventes, isskyrus Kuciu vakara schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 10:47)
i
Nzn dar  blush2.gif  Restorane sventes pats darbymetis  doh.gif  O man reikia pinigu, tad jei reikes dirbsiu ir per sventes, isskyrus Kuciu vakara  schmoll.gif

o as galvojau,kad man cia vienai sventes pats darbymetis, bet nieko nepadarysi, yra kaip yra 4u.gif Zodziu man sekmadienis tinka, tiesa ir 25 tinka,tai jai kas neturit kompanijos kaledu dienai galite junktis prie musu. blush2.gif (sakau vaikam butu linksmiau,bent jau maniskiui tai tikrai,nes taip draugai tik darzelyje)
Atsakyti
Man 27d irgi tinka,tikiuosi,nes nuo kitos savaitės pradedu dirbt dar vieną darbą toj mokykloj doh.gif ,būsiu letting supervisor,žodžiu mokykla nuomoja savo patalpas after school club,ar tai aerobika ar koks gimtadienio vakarėlis,o aš po to turėsiu sutvarkyti jovalą kurį paliks prieš tai buvę ir užrakinėti duris,o juk supervisor TAAAIP gražiai skambėjo ane? wub.gif Tai va o kada ir kelintai valandai kas išsinuomos vienas dievas težino gali būti ir savaitgaliai, vat tik kad apie šventes nieko nežinau g.gif Reiks paklausti šiandien.
Petal,sveikatos bernaičiui 4u.gif

Jei ką tai aš šiuo metu jau turėjau vaikščioti po High street doh.gif O tingiu...kad kas žinotų...
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 03, 11:05)

Jei ką tai aš šiuo metu jau turėjau vaikščioti po High street  doh.gif  O tingiu...kad kas žinotų...

unsure.gif as jau sesias dienas tunau namuose,jau noreciaukur nors iseiti verysad.gif
Atsakyti