Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

Gyvename siaurineje Colchesterio dalyje. Penki metai kaip cia. Seima nedidele as-vyras-vaikas. Ka dar cia. Man 28 metai. Esu dirbanti, tai, kad su susitikimais man kaip ir sunkoka,nes laisva tik savaitgaliais, o jie daugiau maziau skirti seimai (na gali buti kartais ir issimtys g.gif ). Apie jus, cia, zinau senai, tik kazkaip nedrisdavau rasyti. Nesu is tu zmoniu kurie labai lengvai mezga naujas pazintis, o tuo labiau internetu. Bet kodel nepabandzius (niekas juk nenukentes nuo to...) 4u.gif Tiesa aciu uz silta sutikima 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petal: 02 gruodžio 2009 - 13:30
QUOTE(Petal @ 2009 12 02, 12:29)
Gyvename siaurineje Colchesterio dalyje. Penki metai kaip cia. Seima nedidele as-vyras-vaikas. Ka dar cia. Man 28 metai. Esu dirbanti, tai, kad su susitikimais man kaip ir sunkoka,nes laisva tik savaitgaliais, o jie daugiau maziau skirti seimai (na gali buti kartais ir issimtys g.gif ). Apie jus, cia, zinau senai, tik kazkaip nedrisdavau rasyti. Nesu is tu zmoniu kurie labai lengvai mezga naujas pazintis, o tuo labiau internetu. Bet  kodel nepabandzius (niekas juk nenukentes nuo to...) 4u.gif Tiesa aciu uz silta sutikima 4u.gif

Ei! 4u.gif labas, sveika prisijungus, kaip smagu, kad isdrisai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@stone: 02 gruodžio 2009 - 16:31
Smagu kad pasirodei,juk gera turėti pažįstamų retkarčiais pasišnekėt,kartais papliotkint,kartais vyno įkalt ir diedus iš proto išvaryt biggrin.gif
Sakai gyveni šiaurinėje dalyje,mes irgi gyvenam šiaurėj Highwoods smile.gif Matau sūnų turi kiek metų jei ne paslaptis ?
Na čia dauguma mamyčių kas dirba, kas mokosi kas Lietuvoj gal todėl dažnai susitikt ir nepavyksta,o gal reikia gero organizatoriaus,šiaip aš pati KRIPLI ir giuntare dar nesu akyse mačius,ech.. kur mūsų pravadyrius verysad.gif
Merginos meeeetą gossip.gif
Papildyta:
K@stone matau bigsmile.gif
Papildyta:
K@stone,kaip sekasi mergyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 02 gruodžio 2009 - 16:38
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 02, 15:41)
Smagu kad pasirodei,juk gera turėti pažįstamų retkarčiais pasišnekėt,kartais papliotkint,kartais vyno įkalt ir diedus iš proto išvaryt biggrin.gif 
Sakai gyveni šiaurinėje dalyje,mes irgi gyvenam šiaurėj Highwoods  smile.gif  Matau sūnų turi kiek metų jei ne paslaptis ?
Na čia dauguma mamyčių kas dirba, kas mokosi kas Lietuvoj gal todėl dažnai susitikt ir nepavyksta,o gal reikia gero organizatoriaus,šiaip aš pati KRIPLI ir giuntare dar nesu akyse mačius,ech.. kur mūsų pravadyrius  verysad.gif 
Merginos meeeetą  gossip.gif
Papildyta:
K@stone matau  bigsmile.gif
Papildyta:
K@stone,kaip sekasi mergyt?

biggrin.gif mes ne taip toli, arciau ASD'os. Sunui trys metai. Gal ir teisybe, kad smagu, tik kazkaip nedrasu ax.gif Siaip as kazkiek zinau tik unique, ji mane ko gero taip pat zino ( bet jau drauges dideles nesame). Visos mes skirtingos, as galiu pasakyti,kad esu is tu visai paprastu mamu, nei as mokinuosi, nei as ka gero sugebu daryti ( kazi ka tokio ypatigo). Auginu sau vaika, dirbu ir dar vyrui bandau vakarienem itikti blush2.gif Tai gal todel ir sarmata, kad niekom negaliu pasigirti ax.gif Bet jai visos cia daug maz tokios ir as tiksiu....?
doh.gif kol sulemenau kazka visos issilakste doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petal: 02 gruodžio 2009 - 17:04
Petal, taigi jau ir taip kalnus verti! Drasiau, visos mes skirtingos, bet kam gi tas vienodumas?! bigsmile.gif dirbi, augini mazuti ir dar vakariene suorganizuoji-saunu thumbup.gif Drasiau!
Musu bernaiciai beveik vienmeciai drinks_cheers.gif
MilliVanilli, noreciau vyncezo, zinok drinks_cheers.gif
gyvenu neblogai, lelyciai sveiki, MB puse velnio, vazineju su dvirkalietu i mokslus-metu lasini biggrin.gif (tokia mintis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@stone: 02 gruodžio 2009 - 18:19
Petal iš kur tokios mintys,nugi aš irgi šešių diplomų neturiu, tiesą sakant tai nei vieno neturiu biggrin.gif Man tai nerūpi kas kiek išsimokslinęs bile žmogus bendraujantis nesirodo ten kokias turtais,nežemina kitų ir mėgsta vynčienzą alc.gif Taip kad panele, prašom neprisigalvoti kad čia pas mus tik elitas ar VIP'ės.
Och tu viešpačiau brangiausias tai ar kas pasiūlys surengti meet'ą,k@stone vyno nori žinau kad ir Petal prisijungs bigsmile.gif
Norit pas mane mano purvinų kilimų pažiūrėt ? biggrin.gif Tai mažum šeštadienį popiet atsiras norinčių ? Drąsiau mamkos ..Prabudinkit kas nors KRIPLI iš žiemos miego smile.gif

Tai k@stone sumanė lašinį mest,pavydžiu kad turi valią aš irgi turiu Valę,uošvę hihihi.gif bet nepavydžiu kai reikia mynti kai lauke koks +6 brrrr....
Linkėjimai tavo vyrukams.Visiems!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 02 gruodžio 2009 - 19:55
ai mint tai nesalta, tik va kai lyja tai jau nekas doh.gif susylu kaip reikiant, ratai mano dvirkalieto mazoki, tai kiekvienas kalniukas-tvirtove. biggrin.gif valia...mano uosviene irgi, zinok bigsmile.gif drinks_cheers.gif o siaip tai gi vistiek nusikast kazkaip iki istaigos tai reik, tai ir kasuos-vaziuot su masina bijau, pedint ilgokai gaunas, dviratis toks tarpinis variantas. del sestadienio dar nieko negaliu pasakyt-dar migloti planai g.gif bet noreciau kazkaip susimatyt. Gal pvz i filma kas nori nueit koki? o poto kur vyno isgert, jei neiseitu sestadieni MilliVanilli kilimo pamurzint? biggrin.gif
Petal, ale rimai tu cia! Raminkis mamuk su tais diplomais mirksiukas.gif svarbu koks zmogas esi, o ne ka baiges! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Petal @ 2009 12 02, 09:35)
ax.gif  naujokai

QUOTE(Petal @ 2009 12 02, 15:57)
biggrin.gif mes ne taip toli, arciau ASD'os.  Sunui trys metai. Gal ir teisybe, kad smagu, tik kazkaip nedrasu  ax.gif  Siaip as kazkiek zinau tik unique, ji mane ko gero taip pat zino ( bet jau drauges dideles nesame). Visos mes skirtingos, as galiu pasakyti,kad esu is tu visai paprastu mamu, nei as mokinuosi, nei as ka gero sugebu daryti ( kazi ka tokio ypatigo). Auginu sau vaika, dirbu ir dar vyrui bandau vakarienem itikti blush2.gif Tai gal todel ir sarmata, kad niekom negaliu pasigirti ax.gif Bet jai visos cia daug maz tokios ir as tiksiu....?
doh.gif kol sulemenau kazka visos issilakste doh.gif

Sveika prisijungusi, kaip smagu, kad isdrisai. hm... tik kad as nepamenu jog pazinociau berniuka kuriam trys metai ir vardas Tauras, ar jo mama g.gif ??? blush2.gif Bet nekantrauju susipazinti ax.gif
Noriu ir as meeto, ir vyno noriu, tik sestadieni vakare as dirbu verysad.gif

Papildyta:
Ka tik atidariau musu albumeli, kreipkites i az del psw ir login'o mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(k@stone @ 2009 12 02, 22:15)
Petal, ale rimai tu cia! Raminkis mamuk su tais diplomais  mirksiukas.gif svarbu koks zmogas esi, o ne ka baiges!  ax.gif

blush2.gif tikrai nenorejau uzgauti besimokanciu ir ka nors baigusiu (lenkiu galva ir pagarba).
4u.gif 4u.gif 4u.gif gathering.gif as sestadieniui schmoll.gif (nors ir kaip noretusi). Mes sergam cia taip nejuokingai, neduok dieve kam kokia zaraza perduosim. As protest.gif skelbiu sau karantina. O ka k@stone studijuoji?
Papildyta:
QUOTE(unique @ 2009 12 02, 23:47)
Sveika prisijungusi, kaip smagu, kad isdrisai.  hm... tik kad as nepamenu jog pazinociau berniuka kuriam trys metai ir vardas Tauras, ar jo mama  g.gif ???  blush2.gif Bet nekantrauju susipazinti  ax.gif   
Noriu ir as meeto, ir vyno noriu, tik sestadieni vakare as dirbu  verysad.gif
Papildyta:
Ka tik atidariau musu albumeli, kreipkites i az del psw ir login'o  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir galvojau, kad su tuo Tauru bus nesusipratimu - horoskopo zenklas cia o ne vardas. Isduosiu paslapti berniuko vardas Matthew ax.gif (dabar tai zinai)
Papildyta:
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 12 02, 18:48)
Petal iš kur tokios mintys,nugi aš irgi šešių diplomų neturiu, tiesą sakant tai nei vieno neturiu  biggrin.gif  Man tai nerūpi kas kiek išsimokslinęs bile žmogus bendraujantis nesirodo ten kokias turtais,nežemina kitų ir mėgsta vynčienzą  alc.gif Taip kad panele, prašom neprisigalvoti kad čia pas mus tik elitas ar VIP'ės.

alc.gif sita as irgi megstu,tik vat jau kompanija is manes ne kokia, blush2.gif greitai po stalu palendu (kyla klausimu kiek tas greitai,po trecios vyno taures doh.gif ).
assa.gif na ir gerai,kad VIP'o cia nera, daug drasiau ir linksmiau yu.gif
Dabar belieka man i viesuma islysti - i kitas paziureti ir save parodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Petal @ 2009 12 03, 09:36)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taip ir galvojau, kad su tuo Tauru bus nesusipratimu - horoskopo zenklas cia o ne vardas. Isduosiu paslapti berniuko vardas Matthew ax.gif (dabar tai zinai)
Papildyta:

alc.gif sita as irgi megstu,tik vat jau kompanija is manes ne kokia, blush2.gif greitai po stalu palendu (kyla klausimu kiek tas greitai,po trecios vyno taures doh.gif ).
assa.gif na ir gerai,kad VIP'o cia nera, daug drasiau ir linksmiau yu.gif
Dabar belieka man i viesuma islysti - i kitas paziureti ir save parodyti blush2.gif

o as galva visa nakti sukau ir visa ryta, vos nenusisukau... ir is tiesu pagalvojau, kad tai galetu zodiako zenklas buti biggrin.gif Ir apie Metthew pagalvojau mirksiukas.gif Labai dziaugiuosi, kad prisijunget 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na po trecios vyno alc.gif tai neviena cia 'po stalu palenda' mirksiukas.gif Bent jau as tai tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo unique: 03 gruodžio 2009 - 11:03
QUOTE(unique @ 2009 12 03, 10:00)
o as galva visa nakti sukau ir visa ryta, vos nenusisukau... ir is tiesu pagalvojau, kad tai galetu zodiako zenklas buti  biggrin.gif  Ir apie Metthew pagalvojau  mirksiukas.gif  Labai dziaugiuosi, kad prisijunget  4u.gif  4u.gif  4u.gif 

Na po trecios vyno  alc.gif   tai neviena cia 'po stalu palenda'  mirksiukas.gif Bent jau as tai tikrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai gerai, nebus man vienai liudna po stalu gulet lotuliukas.gif
o ka jus siandien darot,as einat i darzeli ar namie. Oras tai BRRRRRRRR
mes tai visa savaite tuo baisiuoju gripu sergame, tikimes issikapstyti be liudnesniu pasekmiu cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petal: 03 gruodžio 2009 - 11:09
QUOTE(Petal @ 2009 12 03, 10:07)
tai gerai, nebus man vienai liudna po stalu gulet lotuliukas.gif
o ka jus siandien darot,as einat i darzeli ar namie. Oras tai BRRRRRRRR
mes tai visa savaite tuo baisiuoju gripu sergame, tikimes issikapstyti be liudnesniu pasekmiu cry.gif

Mazius darzeli pusdieniui, o man laisvadienis, tai lyginti kruva po kruvos nesuosi doh.gif

Ojoi, baisu net klausti, ar ne darzeli gripu uzsikretet? blink.gif
Atsakyti