Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

O mano vyresnėlis siaubingai kosti,ryt šuoliuosim pas GP žiūrėsim ką papasakos,nes jau niekas nepadeda,ir kojas kaitinau ir arbatą su medum kibirais geria ir tesco vaistus baigiu išpirkt ir vistiek kosulys sausas ir nei kiek nemažėja ir dar plius aukšta temperatūra kamuoja kelinta diena verysad.gif žodžiu nieko gero
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 11 08, 09:03)
O mano vyresnėlis siaubingai kosti,ryt šuoliuosim pas GP žiūrėsim ką papasakos,nes jau niekas nepadeda,ir kojas kaitinau ir arbatą su medum kibirais geria ir tesco vaistus baigiu išpirkt ir vistiek kosulys sausas ir nei kiek nemažėja ir dar plius aukšta temperatūra kamuoja kelinta diena  verysad.gif žodžiu nieko gero

o garuot virs puodo nebandet? pvz su soda arba verdant bulves su lupenom, po 15min du k per diena g.gif siaip tai padeda dazniausiai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@stone: 08 lapkričio 2009 - 14:47
Na mums jau lyg geriau,buvom pas GP tai net neapžiūrėjęs pareiškė kad čia kiaulių gripas doh.gif davė numerį liepė skambint spec.numeriu dėl testo,paskambinau atsakiau į milijoną klausimų ir kitam ragelio gale tetutė nusprendė kad vaikas sveikas doh.gif Nu ką gydomės liaudies medicina toliau...Lyg ir geriau jam truputuką ,žiūrėsim kas bus toliau.k@stone tavo receptą su bulvėmis vis pamirštam,o su sodą tai tiesą pasakius pirmą kart girdžiu blush2.gif žinau tik kad su druskyte daro .
O kur mūsų naujokėlė dingo lens.gif
Atsakyti
Cirkas tie GP-isigazdine, matyt, neblogai doh.gif doh.gif su soda Augusteliui patare garuot LOR, kai niekaip neissikapstydavom is laringitu ir bronchitu. As ant vieno puodo, uzvirus dedu sauksta valgomosios sodos, tada pasidaro dvigubai daugiau garu, be to jie kazkiek dezinfekuoja-mum padeda, tik kai dedi ta sauksta reik atsargiai, jei vaikai salia, nes pakyla, uzburbuliuoja vanduo staigiai mirksiukas.gif sveikite greiciau 4u.gif
Atsakyti
doh.gif nu kas cia dabar, vajeij.. kad taip ligos uzpuole verysad.gif Pritariu K@stonei del kvepavimo ir sodos, tikrai labai geras dalykiukas, ir kvepuot kuo daugiau ir dazniau.
Niu cia biski ne prie ligu temos, bet norejau pakviest visas norincias ir galincias mamytes prisijungt prie musu paziuret Maskvos baleto "Miegancioji grazuole", kuris vyks lapkricio pabaigoje (lygtai 29d.- dar reik patikslint). Unique jau prisijunge, gal dar kas noretumet, praleist moteriskai vakara, pasikulturint ir biski pakeist namu aplinka. beje, kol kas dar bilietu neturim, tai bandysim pasinaudot Unique studento pazymejimu, juk bus pigiau mirksiukas.gif , Na tai kaip, ar bus norinciu ax.gif
Atsakyti
ant manys tai jau prasom nepykt, bet net sautuvams pyskant i kupra, i baleta neiciau, turbut doh.gif blush2.gif vat jei i filma tai tada thumbup.gif
Atsakyti
Aha geras tas su soda, pamenu broliui mama darydavo, as tik nzn kaip damon'a prie to karsto puodo reiketu islaikyti, na niekaip neisivaizduoju doh.gif Anw musu liga kaip ir baigesi, rezultate turim viena danti islindusi ir tris guzus 'belendancius' doh.gif doh.gif doh.gif

Kazka parasyti norejau dar, bet neveikia galva visai.

Gintareeeeeeeeeeee... auuu
Atsakyti
lotuliukas.gif k@stone nu ir prisijuokiau iš tavęs ,uoj nygaliu...
Nu aš irgi kaip tais skeptiškai nuskaičiau postą apie tą baletą,bet man sunku spręsti nes nei karto nesu jo žiūrėjusi blush2.gif Gal ten visai įdomu,velnias žino.
Mažum reiktų pabandyt,tai kai sužinosit praneškit kiek kainuos.
Atsakyti
g.gif saakau cia as kazko nesuprantu, na man nesiseka dar cia rasyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giuntare: 11 lapkričio 2009 - 22:21
o as cia...
Tik sia savaitele turiu daug darbuko, tai pojo nieko nesinori tik istiesus kojas paguleti.
Visai nebloga mintis del baleto, nes esu buvus tik mokyklos laikais, bet si karteli vel neiseis prisijungti prie jusu schmoll.gif as jau busiu LT
Mano mazius irgi labai kosejo(kaip suniukas) ir turejo temperaturos. Tai GP daktarai, per savaite net tris kart buvau. Sake jam yra CROUP, tai gerklos ir trahejos infekcija, kuri savaime issigydo, nereik jokiu vaistu, garinimu ar koju mirkymo. Liepe laukti ir kantrybes. Ir tiesa po penkiu dienu praejo, nieko nedariau kaip jie sake, nors buvo labai sunku.
Papildyta:
Mes gyvenam prie Aldi mirksiukas.gif , turiu sunu 2 metu, laukiam seimos padidejimo kovo menesiuka.
Nelankom jokio darzelio, tai daznai einam i grupes centre, arciausiai rolleyes.gif siok toks aplinkos pakeitimas. Maziui patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giuntare: 11 lapkričio 2009 - 22:47
[quote=giuntare,2009 11 11, 21:45]

laukiam seimos padidejimo kovo menesiuka

Gintare, didziausi sveikinimai clap.gif stiprybes sveikatos ir stiprybes auginant pilvuka nestuke.gif
Joo.. baletas toks dalykas g.gif kaip sakoma "patinka arba nekenti" niu kadangi as buvus tik karta ir kai man buvo... hm.. net jau nebepamenu kiek metu, tai pagalvojau, kad vertetu pamatyt dar karta, juolab, kad sesuo labai labai isreklamavo, o ir savo pupa kitais metais noreciau pradet vest i baleto mokyklele ax.gif , dar Unique entuziastiskai prisijunge, tai is vis smagu, o jei dar MilliVanilli prisijungtu, tai isvis butu super thumbup.gif , gal pagaliau ir pasimatytume mirksiukas.gif Del bilietu kainos nezinau, Unique ziurejo, sake, kad ten jau nebelabai koks ir pasirinkimas liko. max kaina 20 svaru, min kaina atrodo 11 svaru. Tai nezinau kokiu dar ten yra ir kokius pirksim.
Atsakyti
sveikos, ka zinot apie SWINE FLU is patirties,gal jau skiepijotes? sirgot? nes man sulo skiepytis ir nezinau ka daryt. Ar reikia skiepytis?
Atsakyti