Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

QUOTE(KRIPLI @ 2009 11 04, 17:53)
kiek zinau ir Unique laisva

na as tik antradieni visai laisva wink.gif rytoj einu i dirbtuves wink.gif i spaustuve wink.gif kazkodel mums ketvirtadieniais privaloma blink.gif siulau antradieni. Galim pas mane, jei oras blogas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(giuntare @ 2009 11 03, 18:16)
Labas Colchesterio mamytes! Pagaliau prisijungiau blush2.gif , jau taip seniai buvo pranesta apie si puslapi. Tik daba niekaip nesuprantu  g.gif , kaip cia reik naudotis, na bet laikui begant ismoksiu...

Labutis smile.gif sveika prisijungus bigsmile.gif prasom papasakot apie save trupuciuka ax.gif

del myto, gal ir pasirasyciau antradieniui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@stone: 05 lapkričio 2009 - 11:09
Antradienis mano vaikiam studijų diena unsure.gif O po pietų mano darbo diena ir parent meeting doh.gif
Atsakyti
Antradienis tinka tinka tinka thumbup.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
K@stone, ne GAL, o prasau pasirasyti, nes tu dar skoloj likai is musu pirmojo mamyciu meeto vasara bigsmile.gif , o be to pastaruoju metu persimetem kazkodel ant TET a TET (atrodo taip rasosi g.gif ) pasimatymu, net nezinau kodel, juk ne tiek daug cia musu ir yra rolleyes.gif Tai smagu butu susiburt daugiau nei dviem mamytem, o ir kleckam butu ka veikt.
MilliVanilli, mums tikriausiai nelemta susitikt doh.gif , gal sakau, nors valandikei uzlektum, bent jau pasilabint, nu taip noriu pamatyt, ranka paspaust wub.gif Niu bet jei jau neiseis, tai tada jau gausi laukt sveciu pas save 4u.gif
Atsakyti
KRIPLI tai gal mes galim susitikti šeštadienį,arba pas mane arba pas tave,arba kur nors kitur jei tu laisva mastau.gif . Reikia gi pagaliau susitikti ir su tavim. Jei tinka tai pasiūlyk valandą ir iškart prisistatysiu su savo armija hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 11 05, 13:59)
KRIPLI tai gal mes galim susitikti šeštadienį,arba pas mane arba pas tave,arba kur nors kitur jei tu laisva mastau.gif . Reikia gi pagaliau susitikti ir su tavim. Jei tinka tai pasiūlyk valandą ir iškart prisistatysiu su savo armija  hihihi.gif

Ech.. MilliVanilli, noreciau labai, bet nei si savaigali, nei kita negaliu niekaip unsure.gif Kaip ir rasiau, atidarom gimtadieniu sventimo sezona, sis sestadienis Londone, kitas sestadienis cia Colchesteryje, vieni baliai pas mus ax.gif Tai jau teks pakenteti dar.. unsure.gif O tu paprastom darbo dienom negali niekaip?
Atsakyti
Tai tikrai mums susitikti nelemta verysad.gif Aš pirmadieniais ir penktadieniais kol kas nedirbu,bet nuo dar kitos savaitės užsiregistravau pradedu dirbt dar vienam darbe,o ten reiks dirbti vakarais bet kurią savaitės dieną,gali būti ir savaitgaliais doh.gif Gi man vis pinigų maža,gal dar kas kokio darbo turit pasiūlyt bigsmile.gif Intymaus nesiūlyti biggrin.gif
Atsakyti
O mes sianakt irgi suslogavom. Kol kas tik tiek, ziurim kas bus toliau. Kripli, musu siandieninis susitikimas atidedamas, del minetu priezasciu verysad.gif , del antradienio dar nieko negaliu pasakyti, kol kas skelbiam sau karantina.
Atsakyti
4u.gif ligoniukui.O del antradienio sakau gal, nes migloti dar MB planai, tai kai paaiskes, patikslinsiu. smile.gif

Atsakyti
Niu ne kokios naujienos cia pas visu unsure.gif Ligoniukui 4u.gif , tikiuos, kad nieko rimto ir smarkiau nesusirgsit.
MilliVanilli (bitute darbininke smile.gif ) tai jau teks palaukt geresniu laiku verysad.gif Susibendrausim cia, o kas daugiau ir belieka g.gif
Atsakyti
KRIPLI ką jau čia bitutė irnesakyk.gif Skrudžas totalus hihihi.gif
Bet tikrai kiek ligoniukių,tai čia kažin koks virusiukas šliaužioja lens.gif listen.gif
ar tik šiaip kad oras pasikeitė .
Atsakyti
Mes tai garantuotai is darzelio parsitempem doh.gif Bet ziuriu niekas daugiau nevyksta schmoll.gif tikiuosi sloga ir atsipirksim thumbup.gif
Atsakyti