Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

Valio valio valio!!!! Sveika atsiradus MilliVanilli thumbup.gif Nu jo labai jau rimti tavo pasiteisinimai, tai jau tikrai atleidziama lotuliukas.gif juolab, kad ir pasimatyt su manim pasirasai, paskutine ir likau kazkodel.. g.gif na mano gyvenime niekas nepasikeite, vis dar bedarbe ir visas laikas mano ax.gif taip kad siulykit. preita savaite neisejo susimatyt su kitom mamytem kaip planavom, nes mano pupa sugalvojo susirgti unsure.gif bet jau pasveikom ir i lauka vaisktom, tai jei orelis pasitaikytu grazus kaip siandien galim paplanuot susitikima kur parke prie pilies ar dar kur. gal ir kitos mamytes prisijungtu?Zinau, kad musu studentes labai busy, bet zinau ir tai, kad vis tiek turit laisvu dienu, taip kad... drinks_cheers.gif

Papildyta:
Cia i helowyno tema mirksiukas.gif mes irgi sventem truputuka, nors tas sventimas pasireiske moliugu skaptavimu, daugiausia dziaugsmo ir buvo teciui, o dukrytei, kai galejo zvakes uzputineti biggrin.gif Siaip saldainiu dar neprasom, nes dar mazos ax.gif Bet manau po metu gal jau galetume susiburt su savo kelckiukais ir paprasinet tongue.gif Niu o del klubo.. tai pasakysiu tik tiek, isaugom visos turbut jau is to amziaus, kai tikrai prarandi laiko nuojauta, soki trypi iki paryciu, ir atrodo, kad nieks aplinkui nerupi, vietoj taxo laukimo, kulniuoji namo peskom ir nuo nuovargio net nebejauti skaudanciu koju, tik svajoji apie lova rolleyes.gif bet... kaip irode Unique gimtadienis, viskas taip ciki piki pavyko, kad as pasirasyciau ir dazniau i tokius vakarelius 4u.gif Juk svarbiausia ne kur ir kada, o su KUO. Mes juk tada neblogai paselom, ania Unique mirksiukas.gif
Atsakyti
MilliVanilli, niu gerai, jau gerai, jei pazadi pasitaisyt, tai tada viskas ok mirksiukas.gif
jo biziakas, o mano pupinai dabar uzeme Kipril pupos viecike sirguliuoja doh.gif
Atsakyti
Na as tai i jusu 'senatves kluba' neisirasau schmoll.gif Vis dar galiu ramiai ir iki paryciu sokti, ir namo kulniuoti... ir kita diena vel norejau (ir tas noras niekaip nepraeina... ) siaip ar taip as juk cia jauniausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei rimtai, tai kripli teisi, svarbiausia gera kompanija, o daugiau nesvarbu niekas... butu vietos daugiau ir mazylis nemiegotu antrame aukste, galetume ir pas mane sokti iki paryciu mirksiukas.gif

ligoniukams 4u.gif 4u.gif o mano ziuika i darzeli zygiavo siandien visai dienai, neverke nei man iseinant, nei isejus, nei grizus thumbup.gif thumbup.gif sake buvo nuostabus vaikas wub.gif wub.gif ech ir i kluba maziau norisi smile.gif

del bet kokio myto pasirasau, siaip ar taip visvien reikia su damon'u smirinejam sen bei ten, kai tik diena grazi mirksiukas.gif Pamokas ruosti galiu tik kai jis miega arba tetis grizta.

Atsakyti
Sveikutės,po kibiriuką sveikatytės maželėliams nu ir po baliuoną 4u.gif
Maniškis irgi vakar studiijas praleido nes sukarščiavo,bet jis sekmadienį buvo baseine gal dėl to.
Atsakyti
Laukiam siandien po pietu naujos mamytes + nestuke.gif prisijungiant prie musu thumbup.gif
Atsakyti
Oi laukiam laukiam mes naujokių laukiam alc.gif
Atsakyti
QUOTE(unique @ 2009 11 03, 13:50)
Laukiam siandien po pietu naujos mamytes +  nestuke.gif  prisijungiant prie musu  thumbup.gif

bigsmile.gif
Atsakyti
Labas Colchesterio mamytes! Pagaliau prisijungiau blush2.gif , jau taip seniai buvo pranesta apie si puslapi. Tik daba niekaip nesuprantu g.gif , kaip cia reik naudotis, na bet laikui begant ismoksiu...
Atsakyti
QUOTE(giuntare @ 2009 11 03, 18:16)
Labas Colchesterio mamytes! Pagaliau prisijungiau blush2.gif , jau taip seniai buvo pranesta apie si puslapi. Tik daba niekaip nesuprantu  g.gif , kaip cia reik naudotis, na bet laikui begant ismoksiu...

na jeigu prisijungei, zinia jau parasei, vadinasi puse darbo atlikai thumbup.gif thumbup.gif Sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Po 4u.gif 4u.gif ir oro_buckis.gif oro_buckis.gif ligoniukams nuo musu:flirt:
mes aciu Dievui sveikutes (tik neaisku kiek ilgam)
Gintare friends.gif smagu, kad prisijungei pagaliau, nedaug cia musu, tai kartais apsnustam trumpam, o kartais ir ilgam ax.gif , bet dziaugiames kiekviena nauja nare drinks_cheers.gif
Papildyta:
Nu tai kaip del meet'o? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika Gintare,smagu kad prisijungei wub.gif
Dėl meeto tai laukiu pasiūlymų,kur,kada,pas ką,su kuo,ant kiek,ai daugau nesugalvoju biggrin.gif Galim bandyt šį savaitgalį,aš lyg ir nieko nesuplanavus.
Atsakyti
Nu as kaip visada, si savaitgali (beje ir kita) negaliu blush2.gif mes atidarom gimtadieniu sezona, tai jau mano pupa oi kad baliavos mirksiukas.gif
MilliVanilli o ka tu darai paprastom dienom? Zinau, kad dirbi, bet ne kiekviena diena? Tai jei oras pasitaiko nieko, galim ketvirtadieni rolleyes.gif kiek zinau ir Unique laisva, o ir Gintare. Gal ir K@stones mazyliai sveiksta, grynas oras juk nepamaisytu 4u.gif
doh.gif ka tik suvokiau, kad rytoj ir yra ketvirtadienis lotuliukas.gif Nu tai nezinau, jei sivakar dar kas ilys cia pliotku parinkt, tai gal brukstelkit ka.
Atsakyti