Įkraunama...
Įkraunama...

Colchester'io mamytės ir jų mažyliai

Įnešu gaivos wub.gif Sveikos mergytės,aš jau namiese (taip dukrytė mano sako) Dievuliau,kaip gera namie cool.gif niekad netikėjau kad gali taip būt GERA,Lietuvėlėj visiška depresija,visi pikti,nepatenkinti,nemandagūs ir šiaip nelaimingi viskuo apie ką paklausi unsure.gif
unique tavo nuotraukytės wub.gif insimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
o šiaip ir aš norėčiau tokių blush2.gif čia baltas pavydas...
unique o kuri dar iš mūsų buvo LT? bigsmile.gif
Beje 29 dieną buvo mano gimtadienis sveikijimus vis dar priimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 08 31, 21:28)
Įnešu gaivos  wub.gif  Sveikos mergytės,aš jau namiese (taip dukrytė mano sako) Dievuliau,kaip gera namie  cool.gif  niekad netikėjau kad gali taip būt GERA,Lietuvėlėj visiška depresija,visi pikti,nepatenkinti,nemandagūs ir šiaip nelaimingi viskuo apie ką paklausi  unsure.gif
unique tavo nuotraukytės  wub.gif  insimylėjau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o šiaip ir aš norėčiau tokių  blush2.gif  čia baltas pavydas...
unique o kuri dar iš mūsų buvo LT?  bigsmile.gif
Beje 29 dieną buvo mano gimtadienis sveikijimus vis dar priimu  4u.gif

su praejusiu happybday.gif
Atsakyti
MilliVanilli welcome back thumbup.gif
Su praejusiu gimtadieniu ir mes sveikinam mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir mes sveikinam Milivanilli:4u:
jau kita savaite parskrendam, o sergam kaip ciuckos, tik Kristutis sveikas, o visi namai lazaretas: man kazkoks baisus bronchitas isplites bilekur, tetei mano plauciu uzdegimas, Augustui siandien snarglys iki zemes ir temperatura 38, mamamano jau irgi serga-pravalas unsure.gif blink.gif doh.gif kaip i lietuva taip ir sergam verysad.gif ir dar zaraza atspari pinicilinui!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@stone: 05 rugsėjo 2009 - 21:14
QUOTE(k@stone @ 2009 09 05, 20:13)
Ir mes  sveikinam Milivanilli:4u:
jau kita savaite parskrendam, o sergam kaip ciuckos, tik Kristutis sveikas, o visi namai lazaretas: man kazkoks baisus bronchitas isplites bilekur, tetei mano plauciu uzdegimas, Augustui siandien snarglys iki zemes ir temperatura 38, mamamano jau irgi serga-pravalas unsure.gif  blink.gif  doh.gif kaip i lietuva taip ir sergam verysad.gif ir dar zaraza atspari pinicilinui!!!

oijoijoi console.gif laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif (vakar matem nuotrauka Augusto su stampu pasidarbavusio thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif tikros atostogos be nuotykiu nepraeina wink.gif )

o pas mus vakar meetukas ivyko gathering.gif tikiuosi milli vanilli neissigas colchesterio 'bendruomenes', nes as itariu vyno per daug isgeriau alc.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 08 31, 21:28)

unique tavo nuotraukytės  wub.gif  insimylėjau  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o šiaip ir aš norėčiau tokių  blush2.gif  čia baltas pavydas...

Ar baltas ar juodas pavydas lengvai pataisomas, padarom fotosesija ir vualia mirksiukas.gif turi ir tu tokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
aga, Unique, visai gerai padarei, kad padauginai (jei padauginai) reik gi kazkada atsipalaiduot ane?! mirksiukas.gif ir as noreciau padaugint biski, bet jauciu dar nenusimato greitu laiku-dabar antibai, poto leliukai... doh.gif MiliVanili ir as noriu susipazint ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,ačiū už sveikinimus 4u.gif
Aga vakar truputuką pasiautėjom alc.gif bet kaip buvo smagu!Turbūt išvarėm unique vyrą iš proto wacko.gif bet nesigailiu nei per nago juodymą schmoll.gif o vyrukas jaunas greitai atsigaus,o tada pakartosim bigsmile.gif VISOS .. bet išvarymui iš proto pasirinksim kitą objektą gal k@stones vyruką bigsmile.gif beje k@stone man teko garbė tave pamatyti nuoraukoje o ir KRIPLI mačiau smile.gif
unique dar kartą ačiū už nuostabų šeštadienį wub.gif
Merginos perduod po kibirėlį sveikatytės abiems šeimynėlėm , kad netektų papulti pas doctor.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilliVanilli: 06 rugsėjo 2009 - 19:00
Niu tai sveikutes mirksiukas.gif oi, kad apsnudom cia visos kazkodel rolleyes.gif Unique atostogauja, o ka kitos mamytes veikia? Nu ka veikia K@stone, tai jau ryt suzinosiu mirksiukas.gif O kaip musu MilliVanilli leidzia vis labiau rudenejancias dienas? Mane tai i depresija veda toks oras doh.gif taip noris kazka grazaus ir smagaus nuveikti drinks_cheers.gif
Vasara baiges, ir mes taip nesugebejom susiburt visos po vienu stogu schmoll.gif Manau reiktu istaisyt sia klaida, kaip manot. Tikiuos orams pagerejus susibursim kur kokiam parkie, o jei ruduo vis delto padarys savo, tai kvieciu visas i savo jauku buteli puodeliui karstos, kvapnios kavos (ar arbatos) drinks_cheers.gif kadangi nuo praejusio penktadienio esu bedarbe, tai visos dienos ir visas laikas mano ax.gif
tai ikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
ne tai kad apsnudom, o jau visam ziemos miegui uzmigom lotuliukas.gif
Atsakyti
Auuuuuuu g.gif nieko nesuprantu, kur visos dingom, tiek cia musu ir tera, niu su K@stone ir Unique tai viskas aisku mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bet kur musu MilliVanilli pradingo? Tikiuos viskas gerai unsure.gif Alio.. prasokm atsiliepti rolleyes.gif
Atsakyti
tikrai unsure.gif millivanili po susitikimo nei zodelio is tamsteles blush2.gif isigandai manes ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,nu ir sarmata ax.gif Aš tikrai nedingau ir tikrai tikrai neišsigandau 4u.gif
papraščiausiai vis užbėgdavau čia, bet kaip tais žinių ilgą laiką nebuvo tai ir lioviausi čia landžiot (atkreipkit dėmesį koks tvirtas alibi blush2.gif)o su k@stone nei numeriais apsikeitėm nei skypais apsidalinom tai taip ir nutolom... bye1.gif
Tai vat sekasi mums kaip ir neblogai šiandien vaikiai po helowyno,prisirinkę saldainių iki Kalėdų,aš tai gal nebūčiau sugalvojus su tais vaikais šliaužiot ir prašinėt saldainių, bet turim nuostabų kaimyną,čia buvo jo mintis smile.gif Tai jis su jais ir vaikščiojo o aš pakampiais stebėjau kaip tai daroma. Po vaikų pasivaikšiojimų apturėjom kokteilių vakarėlį alc.gif ir šiaušėm į klubą ,nu bet kaip čia pasakius aš turbūt jau pasenau,nes man nepatiko,masė žmonių,klube kaaaaaršta,visi grūdasi,mindžiojasi,po to taksi reikia laukti pora valandų...tik tiek kad labai daug žmonių buvo persirengę įvairiausiais personažais tai tikrai buvo įdomu akis paganyti bigsmile.gif tai vat brangiosios, mano laikai jau prabėgo, kai iki paryčių šoki diskatiekoj,lyg ir nieks nesistumdydavo ir taip karšta nebūdavo,o po to dar kokius penkis km kulniuoji namo...starast ni radast
Tai tiek mano žinių,o kaip jūs laikotės?
Beje,dėl kavos pas KRIPLI tai aš už.
Atsakyti