QUOTE(pasisiutus @ 2012 10 27, 11:11)
Sveikos,
Čia pasiskaičiau ir dabar suabejojau. Situacija tokia kad laukiuosi (bent jau testas taip rodo). Užsiregistravau pas ginekologę. Bet kai pasiskaitinėjau - tai supratua kad pirma dauguma pas šeimos gydyt. užsirašinėja. Tai gal pirma tikrai reikia taip? Nes pirmas nėštumas, tai net nžn kaip čia elgtis
O pavyzdžiui jei nueičiau pas šeimos, man padarytų tą kraujo tyrimą kur parodo nėštumą, ar jį gali skirti tik ginek.? (man aktualu, nes šiuo metu dirbu 1,5 etato, tai norėčiau kuo greičiau susitvarkyt taip kad liktų tik vienas etatas, nes nenoriu pervargti ir šiaip rizikuoti, o kol neturiu jokios pažymos tai kaip ir nelabai galiu)
tikrai nebutina pirma eiti pas seimos gydytoja. jokio siuntimo nereikia.
kaip man buvo...
apsilankiau pas ginekologe, nes jau metai kaip nepavyko pastoti. pasikonsultavau, paskyre tyrimus. uzrase savo tel. nr. - "jei kas neaisku, skambink". (buvo suinteresuta, kad lankysiuose jos privacioje klinikoje, nes ten jie uzsiima nevaisingumais).
nespejau as visu tyrimu pasidaryti, kai pasijutau nescia!!!!
ir ka.. i poliklinika pirmai apziurai pas gine butu reikeje laukti apie menesi. pas seimos gydytoja panasiai. bet as ne minties apie butina vizita pas ja neturejau.
teigi, kadangi negalejau iskenteti, pasiskambinau tuo privaciu nr. ginekologei ir ji mane priieme jau po keliu dienu. (i neprivacia poliklinika).
per pirma vizita patvirtino, kad esu nescia jau 6 savaites! padare nuotraukyte.
kitas vizitas po triju savaiciu.