Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma nėščiosios apžiūra ginekologo kabinete

Sveiki,

Man yra aštuonios savaitės neštumo. Buvau pas gydytoją Klaipėdoje, tai tik apžiūrėjo ir pasakė vartoti folio rūgštį ir viskas! Tikėjausi ekoskopo, kad pamatytų ar viskas gerai ar neštumas vietoje, nieko nebesuprantu... Dar paklausė ar vyro giminėj yra apsigimo atveju, atsakius neigiamai man nieko neskyrė. Kaip turi būti iš tikrųjų? Jei neštumas normalus tai nieko ir netikrina jau ten kaip dievas duos? Kodėl nedaromas ekoskopas? Paminėjo tik, kad jei taip pageidaujo to ekoskopo reikia pačiai kreiptis privačiai... Kažkaip viskas labai jau nerimtai atrodo toje mūsų medicinoje...
Atsakyti
QUOTE(Edukologe @ 2013 11 15, 22:28)
smile.gif  sveikos, gal galite rekomenduoti gerą privačią ginekologę Vilniuje pirmai apžiūrai?

gydytoja kerpenko, dirba Gedvydžių gatvėj
Atsakyti
QUOTE(sandra2124 @ 2013 12 27, 11:30)
Sveiki,

Man yra aštuonios savaitės neštumo. Buvau pas gydytoją Klaipėdoje, tai tik apžiūrėjo ir pasakė vartoti folio rūgštį ir viskas! Tikėjausi ekoskopo, kad pamatytų ar viskas gerai ar neštumas vietoje, nieko nebesuprantu... Dar paklausė ar vyro giminėj yra apsigimo atveju, atsakius neigiamai man nieko neskyrė. Kaip turi būti iš tikrųjų? Jei neštumas normalus tai nieko ir netikrina jau ten kaip dievas duos? Kodėl nedaromas ekoskopas? Paminėjo tik, kad jei taip pageidaujo to ekoskopo reikia pačiai kreiptis privačiai... Kažkaip viskas labai jau nerimtai atrodo toje mūsų medicinoje...

na man pirma echo padare kai pasakiau kad manau jog laukiuosi tada patvritino 4 sav nestuma paziurejo ar gimdoje ir liepe ateiti po dvieju sav nes jai neatitiko pastojimo datatada kai atejau vel dare echo ziejo ar sirdute plaka na o dabar pas gyditoja sausio 2 tai ziuresiu ka darys ..
Atsakyti
paprastai nedaromas echoskopas neštumo pradžioje, ne bent einat privačiai ax.gif ne tik Lietuvoje taip
daromas tyrimas šiek tiek vėliau, ne bent yra įtarimas dėl problemų
Atsakyti
5 savaičių padarė echo per pilvo sieną ir pasakė, kad nėštumas vietoj ir atitinka savaites . 6sav pamatė širdutę, išmatavo, davė siuntimą pas genetikus ir šeimos gydytojai parašė kokius tyrimsu pasidaryt . Dabar pas ginekologę ateiti tik po 1.6mėn. Jokių tepinėlių nedarė smile.gif

Atsakyti
Sveikos mergaites noriu pasigirti pasidariau nestumo testa as laukiuosi labai dziaugiuosi rytoj eisiu pas gydytojus pasiziureti smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikita0328 @ 2014 01 12, 21:26)
Sveikos mergaites noriu pasigirti pasidariau nestumo testa as laukiuosi labai dziaugiuosi rytoj eisiu pas gydytojus pasiziureti smile.gif nestuke.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikita0328 @ 2014 01 12, 20:26)

thumbup.gif sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
Man per pirmą vizitą padarė vaginalinį echoskopą, pasakė, kad nėštumas vietoje, pasakė kokius vitaminus gerti ir liepė pasirodyti po 2 savaičių ax.gif
Atsakyti
man pirmo vizito metu padare echo, kad patvirtintu nestuma, israse pasidaryti kraujo ir slapimo tyrimus ir paskyre gerti folio rugsti. o antra vizita jei neklystu paskyre tik po menesio
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2013 12 27, 14:57)
paprastai nedaromas echoskopas neštumo pradžioje, ne bent einat privačiai  ax.gif ne tik Lietuvoje taip
daromas tyrimas šiek tiek vėliau, ne bent yra įtarimas dėl problemų

man dare echoskopa pirmo vizito metu smile.gif 5.5 sav. nestumas buvo jau, pamateme plakancia sirdute wub.gif
kitas vizitas 9 sav. ir vel buvo echoskopas, 12 sav. - echoskopas, 16 sav. tik klause tonusus, 20 sav. - echoskopas, jau mums viska matavo ir rode smile.gif 24 sav. - tonusu klause smile.gif
ir lankausi as paprastoje Antakalnio poliklinikoje ir tfu tfu tfu jokiu itarimu ar problemu nebuvo smile.gif tikiuosi jau ir nebus rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal galit patart gera gine kaune kuri greit priimtu? mano poliklinikoj vieta yra tik kovo men, bet labai nerimauju nes lapkricio men turejau nesivystanty nestuma, to pasekoje ir persileidima, sausi suzinojau kad vel nestuke.gif tik labai jau neramu iki kovo laukt... nors ir pykint jau po truputuka pradeda,,,
Atsakyti