Aš manau, kad taip neturėtų būti
labas.parsisiunciau Pinnacle Studio 9 bet niekaip nesuinstaliuoju gal ka netaip spaudziu.gal kas padesit
QUOTE(Palemonas @ 2007 02 19, 18:44)
jungties tipas kokybei įtakos nedaro jokios.
Pasirodo, įtaką turi. Nusipirkau kabeliuką, pasisiunčiau video per firewire jungtį. Tai su video siųsta per USB nėra net ką lyginti
QUOTE(Audry @ 2007 03 08, 16:23)
Pasirodo, įtaką turi. Nusipirkau kabeliuką, pasisiunčiau video per firewire jungtį. Tai su video siųsta per USB nėra net ką lyginti
Neturi, jei USB jungtis antros versijos (2.0).
+2007 03 08, 16:49-->
Taigi taigi, būtent.
QUOTE(Vytautas @ 2007 03 08, 16:49)
Neturi, jei USB jungtis antros versijos (2.0).
Taigi taigi, būtent.
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 08, 17:27)
Taigi taigi, būtent.
Teoriškai pralaidumo pakanka. O praktiškai ar mėginote sulyginti kokybe?
QUOTE(Taktas @ 2007 03 08, 19:32)
Teoriškai pralaidumo pakanka. O praktiškai ar mėginote sulyginti kokybe?
Pasitaisau!
Visų pirma, reikėtų žinoti apie kokią videokamerą eina kalba.
Tik iš paskutinių laidų Panasonic (Matsushita) firmos miniDV videokamerų naudojant su kamera duodamą programą galima pilna kokybe perkelti filmuotą medžiagą į PC per USB 2.0!
Iš visų kitų videokamerų pilna kokybe perkelti medžiagą per USB, NEPAVYKS!
Aš turiu klausimą : o jei mūsų kamera caro bedančio laikų t.y. 10 metų senumo ar galima iš tokios kameros perkelt į kompą vaizdą ar tik į grotuvą perrašyt turiu omeny į kasetę
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 09, 00:10)
Aš turiu klausimą : o jei mūsų kamera caro bedančio laikų t.y. 10 metų senumo ar galima iš tokios kameros perkelt į kompą vaizdą ar tik į grotuvą perrašyt turiu omeny į kasetę
Galima. Tam reikalui reikia turėti "Capture" įrenginį arba TV tiunerį su vaizdo įvestimi.
+2007 03 08, 23:23-->
O tas Capture įrenginys kas tai galima jį nusipirkt? kiek kaštuoja? ar geriau naują kamerą nusipirkt
QUOTE(Vytautas @ 2007 03 08, 23:23)
Galima. Tam reikalui reikia turėti "Capture" įrenginį arba TV tiunerį su vaizdo įvestimi.
O tas Capture įrenginys kas tai galima jį nusipirkt? kiek kaštuoja? ar geriau naują kamerą nusipirkt
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 09, 00:28)
Capture įrenginys;
TV Tiuneris su įrašymo f-ja.
o kaip man kompiteryje apversti nufilmuotą vaizdą?