Įkraunama...
Įkraunama...

Filmuotos medžiagos įrašymas į PC

QUOTE(linabalt @ 2008 06 12, 15:29)
KAd su USB kazin ar perkelsi filmuota medziaga. Parduotuveje man paaiskino, kad per USB galima tik trumpus nedidelius filmukus (tokius kokie buna mobiliame tel) arba nutoraukas perkelti. O is videokameros reikia perkelinet per FireWire jungti, tiksliai neprisimenu pavadinimo, kazkas panasaus i IAEEEN 1394. Skaiciukai tai tikslus, parduotuveje uztenka juos pasakyti. Ir laidas nebrangus, tik 10lt. Nebent kompiuteryje nera tokios jungties, tada reikia papildoma iranga nusipirkti, toki kaip perejima is usb i fire wire. Kiek tokia iranga kainuoja nezinau 4u.gif
O su usb ir as kuri laika vargau, isbandziau kelias programas, kol internete radau info, kad reikia laido 1394 biggrin.gif

O su tuo laidu reikia dar kokios papildomos programos ar ne? g.gif reiks pasiteiraut parduotuvėse, nes su tuo USb jau galą baigiu gaut doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kaip jus atsisiuncia Ulead Video programa nemokamai? As zalias agurkas tose torrent ir t.t. tad is ten tikrai neparsisiusiu - gal kaip kitaip galima susiveikt?
Aciukas

Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 06 13, 15:09)
O su tuo laidu reikia dar kokios papildomos programos ar ne? g.gif  reiks pasiteiraut parduotuvėse, nes su tuo USb jau galą baigiu gaut doh.gif

Visu pirma koks kimpas. Ir ar yra fire wire jungtis?
Laidas skirtas tik duomenu perdavimui. Programos aišku kad reikės.
O ir apie viską jau buvo raštyta.
Atsakyti
Sveiki

Kaip irašyt 3 kasetes po 1,5h iš kelionės. Persikėliau į kompiuterį iš kameros. Šiaip į diską netelpa. Bandžiau burn dataDVD, tai mūsų firminis dvd centras neskaito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 06 13, 15:09)
O su tuo laidu reikia dar kokios papildomos programos ar ne? g.gif  reiks pasiteiraut parduotuvėse, nes su tuo USb jau galą baigiu gaut doh.gif

Man tai kazkokios spec programos nereikejo - kai prijungiau kamera prie laptopo su situo laidu, viskas pasileido automatiskai. Tiksliai neprisimenu dabar, bet atrodo, kad netgi leido pasirinkti su kuria programa noreciau dirbti. Cia is tu, kurias jau turejau kompiuteryje - Premiere, Ulead, Pinnacle ir dar kazkokia lyg ir windowsu, o gal programa is kameros disko kur suinstaliavau. Neatsimenu jau dabar kuria pasirinkau, nes tik 1 karta buvau prijungus ir susikeliau irasa, ta diena pabandziau ir paskui nebeturejau laiko. Man ten kilo kruva klausimu, tik neturiu laiko ieskoti atsakymu, nes internete info labai daug, bet visa padrika. KAd taip nuo A iki Z kur butu surasyta... Gal ir yra, tik nezinau kur?
O tu jau gal nusipirkai fire wire laida?
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 06 16, 17:28)
Sveiki

Kaip irašyt 3 kasetes po 1,5h iš kelionės. Persikėliau į kompiuterį iš kameros. Šiaip į diską netelpa. Bandžiau burn dataDVD, tai mūsų firminis dvd centras neskaito? g.gif

Nejau sunku perskaityti temą? 61 žinutėje duota nuoroda į Jums reikalingą programą VSO ConvertXtoDVD v3.0.0.15 . Sukonvertavus, orgimalūs dvd grotuvai rodo be problemų.Arba dar neradau tokio kuris nerodytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 16 birželio 2008 - 22:14
na, aš temą tai skaičiau, bet kai žinios PC pasaulyje menkos, tai vis tiek niekas neaišku blush2.gif Atsisiunčiau ulead video studio programą, turiu usb jungtį. Įjungiu programą ir kamerą, paspaudžiu capture video, viskas susijungia, galiu kamera sustabdyt toje programoje ir atvirkščiai kai sustabdau kamerą ir programoje viskas sustoja. Žodžiu kažkas vyksta, bet rezultato jokio blush2.gif nematau jokio vaizdo ekrane, nežinau ar čia reikia kažką išsaugot ir iš vis jau trečia para su tom nesąmonėm kankinuos gun_rifle.gif Esu labai pikta, nevalgius, nemiegojus ir vis tiek niekas neaišku biggrin.gif Nu, žodžiu jei atsirastų koks protingas žmogus, kuris sugebėtų man išaiškint tą nesąmonę būčiau begalo dėkinga 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2008 06 17, 00:08)
na, aš temą tai skaičiau, bet kai žinios PC pasaulyje menkos, tai vis tiek niekas neaišku blush2.gif  Atsisiunčiau ulead video studio programą, turiu usb jungtį. Įjungiu programą ir kamerą, paspaudžiu capture video, viskas susijungia, galiu kamera sustabdyt toje programoje ir atvirkščiai kai sustabdau kamerą ir programoje viskas sustoja. Žodžiu kažkas vyksta, bet rezultato jokio blush2.gif  nematau jokio vaizdo ekrane, nežinau ar čia reikia kažką išsaugot ir iš vis jau trečia para su tom nesąmonėm kankinuos gun_rifle.gif Esu labai pikta, nevalgius, nemiegojus ir vis tiek niekas neaišku biggrin.gif  Nu, žodžiu jei atsirastų koks protingas žmogus, kuris sugebėtų man išaiškint tą nesąmonę būčiau begalo dėkinga 4u.gif  biggrin.gif

Per usb nieko gero nesigaus. O su ulead nežinau, nebandžiau. Visgi reiktu pasižiurėti nustatymus, kur turi išsisaugoti failas.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 06 16, 23:14)
Nejau sunku perskaityti temą? 61 žinutėje duota nuoroda į Jums reikalingą programą VSO ConvertXtoDVD v3.0.0.15 . Sukonvertavus, orgimalūs dvd grotuvai rodo be problemų.Arba dar neradau tokio kuris nerodytu.

Bet pas mane Winamp formatas ir raso vienos dalies dydis pvz. 230mb, o pradedant įrašinėti į DVD 700mb, man rodo, kad netelpa net 1 dalis.
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 06 17, 09:50)
Bet pas mane Winamp formatas ir raso vienos dalies dydis pvz. 230mb, o pradedant įrašinėti į DVD 700mb, man rodo, kad netelpa net 1 dalis.

Ir iš kur jus traukiate 700mb dvd diskus? Tokios talpos yra tik cd.
Kitas variantas konvertuoti į kitą formatą kuri palaiko jusų grotuvas. Čia jau reiktu eksperimentuoti pasirenkant į ką konvertuoti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 06 17, 13:19)
Ir iš kur jus traukiate 700mb dvd diskus? Tokios talpos yra tik cd. 
Kitas variantas konvertuoti į kitą formatą kuri palaiko jusų grotuvas. Čia jau reiktu eksperimentuoti pasirenkant į ką konvertuoti.

Nežinau kaip čia kas. Aš atsiunčiau per google ta programa VSO. Susiinstalivau, bet kai norėjau pradėt konvertuot išmetė tokį užrašą, kad čia nemokama versija ir jums per filmą bus uždėtas kažkoks ženklas, jei nenorit, kad jo nebūtų pirkit. Gal žinot kur tikrai nemokama ir gera programa būtų?
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 06 17, 21:58)
Nežinau kaip čia kas. Aš atsiunčiau per google ta programa VSO. Susiinstalivau, bet kai norėjau pradėt konvertuot išmetė tokį užrašą, kad čia nemokama versija ir jums per filmą bus uždėtas kažkoks ženklas, jei nenorit, kad jo nebūtų pirkit. Gal žinot kur tikrai nemokama ir gera programa būtų?

taigi 2baksa saite yra su vaistais.
Atsakyti