QUOTE(Cukraus-pudra @ 2006 03 10, 15:20)
sveiki, turiu kelias prifilmuotas mini video kasetes, tačiau nemoku perrašyti į cd ar dvd
Gal už tam tikrą mokestį man galėtų kas nors jas perrašyti? Reikėtų gal kai kuriuos momentus iškirpti, muzikėlę iš kompakto prirašyti...
Tik tiek. Kas gali man pagelbėti, parašykit į az. Ačiū
sveiki, mes turim skaitmenine kamera SONY. teko pavargt kol issaiskinom, kaip musu nufilmuota medziaga is kaseciu permesti i diskus. tie laidai, kur buvo prie kameros, kiek supratom, skirti tik paziuret filmukams prijungus kamera prie kompo ar teliko. diskas su programa, visai nezinau kam jis reikalingas, visiskas slamstas, tik laiko gaisimas. mes pasitarem su vienu filmuotoju ir jis mums patare isigyti dar keleta dalyku.
1 rekalingas geras laidas, kitaip vadinamas sasaja, jo pavadinimas, kiek suprantu
IEEE-1394 cia jo nuotrauka
http://www.smelectro...es/Firewire.jpg
2 daznai paciam kompe nera tam laidui kistuko, tad reikia nusipirkti atskirai, nueini i parduotuve, parodai laida ir jie ten zino
3 dar reikalinga programa tam filmukui perkelt ir redaguoti. mums pasiule PINNACLE. ji yra labai paprasta, bet labai daug gali su ja padaryti. as turiu 10 jos versija, tai galiu is filmo iskirpti tai kas man nepatinka, perkelt i kita vieta, prideti nuotrauku, is pacio filmo nuotraukas daryti, uzdeti muzika, orginalu garsa sumazint, padidint, yra graziu perejimu is vieno kadro i kita ir t.t.
na, tikiuosi suprantamai parasiau. jei kas bus neaisku galit rasyti i AZ, padesiu kuo galesiu
turiu programos diskus originalius, galiu paskolint