Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai

Neliudekit, kam balsuot neleidzia uz savo mazylius, man jau dvi dienas neleidzia , nors sausainukus vis istrinu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 05 29, 18:12)
Neliudekit, kam balsuot neleidzia uz savo mazylius, man jau dvi dienas neleidzia , nors sausainukus vis istrinu  sad.gif

o man šiandien leido du kartus už tavo ir dar už kažkieno vaiką pabalsuot, naudojuosi tik mozila g.gif , o už saviškį galiu vieną kartą, o kartais ir neduoda, na, o gal vis pabandau netinkamu metu g.gif .....na nesvarbu.....
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 05 29, 17:23)
o man šiandien leido du kartus už tavo ir dar už kažkieno vaiką pabalsuot, naudojuosi tik mozila g.gif , o už saviškį galiu vieną kartą, o kartais ir neduoda, na, o gal vis pabandau netinkamu metu g.gif .....na nesvarbu.....

Nu ir mistika su siuo konkursu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 05 29, 18:23)

va man irgi viena diena leido po du kartus balsuoti, cia mistika su tuo balsavimu ax.gif
Atsakyti
bet jau kiek tų mažylių dalyvauja šiame konkurse biggrin.gif oho tai peržiūrėti visus be šanso schmoll.gif smile.gif
Papildyta:
aš balsavau man tai leido,reiks bandyti kitą kartą dar balsuot g.gif
Atsakyti
o kiek supratau, tai laimingieji bus tik 6 mazyliai ax.gif
Atsakyti
O galetu visi laimeti blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Virsune jau mad.gif mad.gif man ir siandien raso kad as jau balsavau gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
o man leidzia kelis kart per diena balsuot g.gif tongue.gif
Atsakyti
uz savo balsuoti man jau savaite neleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2009 05 30, 10:27)
uz savo balsuoti man jau savaite neleidzia verysad.gif

O kodėl parašiuko čia neįsidėjot- būčiau prabalsavusi aš. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dijja @ 2009 05 30, 09:45)
Virsune jau mad.gif  mad.gif  man ir siandien raso kad as jau balsavau gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Aš irgi jau kelias dienas negaliu balsuot, rašo, kad balsavau... verysad.gif Nesuprantu, kas čia daros. g.gif
Atsakyti
keista,kad jums neleidžia balsuot g.gif
gal pabandykit susimesti papildomą naršyklę?
Atsakyti