Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai

QUOTE(Dijja @ 2009 05 28, 10:51)

ir as nematau ugnes jusu, gal ka ne taip isikelet g.gif pameginkit is naujo i parasa ikelti, gal tada rodys bigsmile.gif
Papildyta:
radau per paieska ir pabalsavau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Helene @ 2009 05 28, 11:20)

jusu labai grazus berniukas, ir nuotrauka labai faina, tik gaila, kad ne tarp pirmaujanciu. ji verta daugiau balsiuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokat @ 2009 05 27, 21:38)
Man irgi nerodo nuotraukų,iš pradžių pagalvojau kad kompas "sudurniavo".

Atsiprasau, bet pagalvojau, kad foto konkurse mergaites doh.gif blush2.gif Po to paskaitau, kad Lukas blush2.gif Labai grazus berniukas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Keiti @ 2009 05 27, 20:38)
Tiesą sakant, tas mane ir nustebino. Įėjau savo berniuko man mielą foto, kur jam vos mėnesiukas. Balsuoti man leido vos kartą, neagitavau, o balsų skaičius maloniai nustebino ax.gif Ačiū balsavusiems 4u.gif

O man nerodo jusu berniuko foto, rodo "Ugnes" visas blush2.gif

Atsakyti
visas Ugnes rodo, nes pas jus per paiešką buvo padaryta rasti jas.
reikia išvalyti visus paieškos langus, išjungto tą tinklapį ir per naują spausti ant nuorodos paraše.
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 05 28, 14:28)
Sveikutes, na zinot nusprendziau perziureti visas nuotraukas ir pabalsuoti uz tikrai nuostabius vaikucius, bet po 30 psl, pardejo jau akyse mirgeti sad.gif Beje pastebejau, kad tikrai grazus, simpatiski mazyliai surinke maziau balsu nei ne tokie simpatiski (nesupykit mamos , zinau, kad kiekvieai mamai savas vaikas pats graziausias), taigi isvada laimes tas kuris turi daug draugu arba kieno mama dalyvauja visose temose nes taip labiausiai gali paagituot uz savo mazyli).

Ir aš lygiai taip pat galvoju. Buitinės foto, visai nekokio fono (kai kurios, neteigiu kad visos) surinkusios gan nemažai balsų (po kelis šimtus), o tikrai gražios, meniškos, įdomios turi vos po kelis balsiukus.
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 05 28, 18:30)
Ir aš lygiai taip pat galvoju. Buitinės foto, visai nekokio fono (kai kurios, neteigiu kad visos) surinkusios gan nemažai balsų (po kelis šimtus), o tikrai gražios, meniškos, įdomios turi vos po kelis balsiukus.

konkursas dienos mažylis, ne dienos foto.

ir man jokio skirtumo koks fonas, kokie vaiko rūbai ar dar kažkas.

žiūriu į mažylį
Atsakyti
Tiesa pasakius, man vaikutis gali ir kubile sedet, jei jis simpatiskas tai as balsuoju :)Beje man labai patiko netgi viena foto kur sedi du vaikuciai vezime (tokia ukiska, bet labai nuosirdi) thumbup.gif
Ir kazkaip nemaloniai jauciuosi kai kurios mamos nusistate, kad nuotrauka turi buti meniska, profesionali , juk ne i modeliu agentura vaikucius renka o tik graziausia mazyli.Na palauksim pabaigos, ziuresim kaip bus su teisybe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 28, 18:33)

žiūriu į mažylį[/i]

man irgi viska pasako pats vaikas
Atsakyti
Tiesa pasakius, man vaikutis gali ir kubile sedet, jei jis simpatiskas tai as balsuoju :)Beje man labai patiko netgi viena foto kur sedi du vaikuciai vezime (tokia ukiska, bet labai nuosirdi) thumbup.gif
Ir kazkaip nemaloniai jauciuosi kai kurios mamos nusistate, kad nuotrauka turi buti meniska, profesionali , juk ne i modeliu agentura vaikucius renka o tik graziausia mazyli.Na palauksim pabaigos, ziuresim kaip bus su teisybe wink.gif
Atsakyti
o galiu įsidėt draugės vaiko nuorodą? Ji nėra SM narė,bet vaikas dalyvauja konkurse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 28, 16:47)
Papildyta:

jusu labai grazus berniukas, ir nuotrauka labai faina, tik gaila, kad ne tarp pirmaujanciu. ji verta daugiau balsiuku thumbup.gif

aciu ax.gif man tai kaip ir visoms mamoms - mano vaikas graziausias 4u.gif 4u.gif 4u.gif Stengiuosi kasdien vis perziureti, kiek jau eina, ir prabalsuoti uz tikrai grazias nuotraukas, o ju visai nemazai! bet kokiu atveju visi vaikai ir nuotraukos su jais man yra grazios, tad laimetojas vistiek bus vertas to prizo!
Atsakyti
O man kyla klausimas ar galima pakeist vaiko nuotrauka?Kai dejau nepastebejau, kad ne ta ikeliau , o dabar taip gailiuosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 05 28, 20:19)
O man kyla klausimas ar galima pakeist vaiko nuotrauka?Kai dejau nepastebejau, kad ne ta ikeliau  , o dabar taip gailiuosi  sad.gif

ikelk ir kita nuotrauka, ir balsuos uz abi drinks_cheers.gif
Atsakyti