Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

As is UK berod uz 6 svarus perku cool.gif
QUOTE(Junda @ 2009 07 12, 01:42)

Gaila, kad šis aliejus gerokai pabrango. Gerai prisimenu, kai kainavo 37-38 Lt., o paskui 10 Lt. pašoko kaina...

Atsakyti
QUOTE(Simis @ 2009 07 12, 17:54)
As is UK berod uz 6 svarus perku  cool.gif

Tai super kaina, apie 30 Lt. O Lietuvoj 48-49 Lt. Man visada mistika, kodėl LT taip viskas brangu...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 12, 19:48)
Man visada mistika, kodėl LT taip viskas brangu...

Nes mūsiškiai siunčiasi iš užsienio tas pačias prekes, prie jų kainos prideda PVM-ą, atlyginimus, nuomas ir pan., o juk turi būti ir uždarbis ar ne? Pvz Weledos vaikiško medetkų aliejaus didmenos kaina yra 32 lt. su centais ir čia yra kaina be PVM, tai pagalvokit kokią kainą nustatytumėt pačios jei norėtumėte prekiauti šiomis priemonėmis ir iš to uždirbti ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 12, 20:15)
Nes mūsiškiai siunčiasi iš užsienio tas pačias prekes, prie jų kainos prideda PVM-ą, atlyginimus, nuomas ir pan., o juk turi būti ir uždarbis ar ne? Pvz Weledos vaikiško medetkų aliejaus didmenos kaina yra 32 lt. su centais ir čia yra kaina be PVM, tai pagalvokit kokią kainą nustatytumėt pačios jei norėtumėte prekiauti šiomis priemonėmis ir iš to uždirbti ax.gif.

O kaip tada UK? Nei PVM, nei nuomos, nei atlyginimų ir uždarbio nėra? Parduoda pigiau nei savikaina?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Gal kuri patars kur rasti dantu sepeteli vaikui 1 metuku ir 8 menesiu??
As is Vln
Atsakyti
[quote=Shuttle,2009 07 08, 16:13]
[quote=Natuke,2009 05 18, 13:33]
super thumbup.gif
tai nors muilo siustis arba važiuoti į ekopardę nebutina smile.gif

O ką jus labiausiai mėgstat pirkti vaikams, kokių firmų.
Parašysiu ką aš dabar naudoju
labai banalu blush2.gif
alėjuką kūdikiams weleda - naudoju kai reikia išvalyti užpakaliuką, vietoj serveteliu - užpilu ant marliuko arba vatos ir išvalau (nors dažniausiai mes apsiplauname po kranu)
weledišką kremuką su cinku ir drekinamąjį - dar nestuke.gif pirkau mažą bandymukų rinkinuką kūdikiui ir iki šiol turiu truputi tų kremukų, jais ir naudojames. Man labai patinka tas oranžinis kremukas - kelis kartus mažylės odelė buvo nusausėjus, jis labai padėjo. Galvoju gal reikia nupirkti daugiau.

Pasirodo geriausia yra .... spekit kas ? WELEDA

Tai kas tai? Nereklama, ne paslepti marketinginiai veiksmai? Kas cia ? doh.gif
Papildyta:
biggrin.gif Oi.... ir kaip tai suprasti gerbiamoji Rasma?
[/quote]
o kam man reklamuoti weleda? g.gif
parasiau ka naudoju as, buvo idomu, ka naudoja kitos mamos, gal ka geresnio atrado ax.gif
shuttle, jeigu laikot mane konkurente, kada nors uzeikit i mano krautuvele - pasijausit saugiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
o aplamai mano nuomone (ir gal jau uzbaigiam tema, nes labai jau tersijom...) reikia ne kautis del keliu procentu mamyciu, kurios uzeina i sm ekologijos skyreli, o surasti budus pasiekti kitus zmones, kaip sakant mainstream, kurie nesidomi ekoligija ir perka viska maximose g.gif

oksanik, as iki siol pirkau paprastus sepetelius is maximos. Ar buna spec vaikams ekologisku?
Atsakyti
Visgi man nesuvokiami kainų skirtumai. Šiandien užėjau į Holos ir ten tas Weleda aliejus kūdikiams 40 Lt., ka kitur 48 Lt. ir daugiau. Paaiškinkit man, kame reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 07 14, 12:23)
sveikutes 4u.gif
Gal kuri patars kur rasti dantu sepeteli vaikui 1 metuku ir 8 menesiu??
As is Vln

nuvaziuok i Zalgirio stomatologijos poliklinika, ten yra vaistine - joje minkstas geras vaikiskas sepetukas (ji perka stomatologai savo vaikams smile.gif ) kainuoja 5 lt. 4u.gif
Mes toki naudojam. Pradejom naudoti toki nuo 1,5 metu, tai as nuperku iskart 5 raudonus savo mergytei, o ji tikriausiai mano, kad tuo paciu valosi smile.gif Firma vadinasi Curaprox, ant paties sepetuko uzrasyta Curaprox CSK 2860. Jie nebrangus - paskutini karta 5 litus kainavo.

Del ekologiskumo - siuo atveju, manau, man svarbiau yra pats gaminys ir jo savybes. Be abejo, galima rasti ir ekologisku sepeteliu, gal reiktu i kokia didesne eko parduotuve palekt g.gif bet tikrai siuo atveju nemaciau reikalo.
Papildyta:
QUOTE(Junda @ 2009 07 13, 00:03)
O kaip tada UK? Nei PVM, nei nuomos, nei atlyginimų ir uždarbio nėra? Parduoda pigiau nei savikaina?

Dieve, saugok Karaliene lotuliukas.gif
O jei rimtai - praktiskai viska lemia rinkos dydis.. Pas mus net didmenines kainos laaabai sukeltos. Niekas man neirodys, kad 32 lt yra normali didmenine kaina! Tiesiog pas mus kaip visada daugiausiai pelnosi ne tos krautuveles, kurioms belieka vos tie keli litukai, bet mes susiduriame butent su jomis.
Suprantu, kad geras daiktas negali buti pigus, bet mano giliu isitikinimu, kaina tikrai galetu buti ir mazesne ax.gif .

Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 16, 00:45)
Visgi man nesuvokiami kainų skirtumai. Šiandien užėjau į Holos ir ten tas Weleda aliejus kūdikiams 40 Lt., ka kitur 48 Lt. ir daugiau. Paaiškinkit man, kame reikalas?

Kaip aš suprantu, būtent su weleda yra taip, kad holos parduotuvėje jų platinamos prekės, tokios kaip sonett parduodamos praktiškai už didmeninę kainą - tokią pat arba ne daug mažesnę kainą jie atiduoda ir smulkiems verslininkams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 07 25, 16:03)
Kaip aš suprantu, būtent su weleda yra taip, kad holos parduotuvėje jų platinamos prekės, tokios kaip sonett parduodamos praktiškai už didmeninę kainą - tokią pat arba ne daug mažesnę kainą jie atiduoda ir smulkiems verslininkams.  g.gif

Tai kad Sonnet tiek pat ar net pigiau kainuoja ekoeko.lt arba Rimi.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 25, 20:20)
Tai kad Sonnet tiek pat ar net pigiau kainuoja ekoeko.lt arba Rimi.

Yra Sonnet Rimi pirkti?? bigsmile.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Wiona dregnas serveteles - kazkodel maniau, kad jos ekologiskos 9nes eko pard yra, nors maciau ir Vaiku mieste, ir Babycenter, paskui), bet paskaicius temos pradzia - panagrinejau pakuote ir sudeti. Ir nusivyliau - eko zenklo nera, nors pakuote suyranti ir sudetis nebloga palyginus, bet vis tiek apsigavau is tikruju....
maciau, kad Tushies turi gera ivertinima. Gal kas bandete ir galite pasidalinti patirtimi?
Aisku - geriausia vanduo, bet kartais serveteliu vis tiek reikia.
Atsakyti