Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

QUOTE(liniux @ 2009 06 16, 09:26)
Sveikos,
Aqua
Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Distillate
Caprylic/Capric Triglyceride
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
Glycerin
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
Sorbitan Stearate
Cetyl Alcohol
Stearic Acid
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Methyl Glucose Sesquistearate
Sodium Benzoate - 0,5%
Benzyl Alcohol - 0,5 %
Xanthan Gum
Parfum
Hydrolyzed Wheat Protein
Tocopherol
Citral
Geraniol
Limonene
Linalool

nieko baisiai tragisko toje sudetyje as nematau smile.gif
bet jei siusi dovana i Lietuva, ar ne pigiau tada cia pat ka nors nupirkt?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 17, 10:12)
nieko baisiai tragisko toje sudetyje as nematau  smile.gif
bet jei siusi dovana i Lietuva, ar ne pigiau tada cia pat ka nors nupirkt?

aciu uz atsakyma. ne, ne i LT siusiu. nors beja LT nera sios firmos, o ji labai patinka mano draugei. tai vat. kiek pasidomejau tai jau nusiraminau del tos sudeties, nes tam tikru produktu praktiskai vien grynai naturaliu nera. as skambinausi i ne maisto ir veterinarijos inspekcija ir man ten daug informacijos suteike apie EKo produktus. buna produktu kur tikrai visos medziagos naturalios, taciau tam tikros paskirties produktai, ir jeigu jie skirti naudoti ne 1-2 dienas, visi jie turi nors ir labai nedideli, taciau tam tikra kieki vieniokios ar kitokios medziagos. tik kaip sake moterele is tos inspekcijos, ne visos imones tuos 0,003% nurodo ant pakuotes... unsure.gif vat. slepia.
Atsakyti
Mano sūnus naudoja Weledos gelį dantims (tiek ten jis ja ir pavalo aišku, viską nuvalgo, daugiau dėl įpročio formavimo), o iš prausimosi priemonių turi Logonos vaikišką prausiklį su šampūnų 2/1 ir Druide prausiklį su šampūnu 2/1 - man taip patogiau, nes ir taip tuos prausiklius naudojam tik kartą per savaitę, dažniau nematau reikalo, pakanka tik vandens. O užpakaliukui sviestmedis labai gerai buvo, ir veidukas jei kur būdavo pasausėjęs, juo patepdavau.
Atsakyti
merginos gal as ne visai i tema, bet jei naudojat ekologiska kosmetika vaikams, gal naudojat ir vitaminus? reikia pastiprint man vaikiuka, kraujas pasilper, gelezies netoleruoja, kokie buna vitaminai ekologiski, nenoriu pirkt tu sintetiniu, dabar gauna tik zuvu taukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akwilė @ 2009 07 02, 15:18)
merginos gal as ne visai i tema, bet jei naudojat ekologiska kosmetika vaikams, gal naudojat ir vitaminus? reikia pastiprint man vaikiuka, kraujas pasilper, gelezies netoleruoja, kokie buna vitaminai ekologiski, nenoriu pirkt tu sintetiniu, dabar gauna tik zuvu taukus  4u.gif

Jei nera reikalo tai vitaminu nenaudojam. Aš iš viso prieš vitaminu naudojima be reikalo. Vitaminu reikia gauti su maistu. Naturalus vitaminai tai ekologiški vaisiai, uogos, daržoves. Ju jau gi dabar yra pas mus. Bet jei kraujas nusilpes, tai gal reikia tuos sintetinius vitaminus gert gal naturaliu nepakanka... Tokiu kaip naturalus vitaminai nesu mačius. o ir žuvu taukus girdau tik žiema, o kam dabar juos gerti, juk vasara vitamino D gauna lauke.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 10, 17:10)
3 m. vaikucio dantukams fluoro paprastai nereikia, nebent odontologas nurodytu kitaip.. Be to, dantu pastos su fluoru negalima nuryti, tad tada jau tektu labai ziuret, kad vaikas nerytu pastos. Musiske tai ryja.. doh.gif
Mes, deja, savo trimetei jau viena dantuka "remontavom", nors valom reguliariai ir su, anot gydytojos, gerom pastom. Ale genai, matyt, jau tokie.. unsure.gif

Del Neutral - gal ir geresni jie uz Ariel savo "draugiska" alergikams ir astmatikams sudetimi, bet as asmeniskai, budama astmatike, perejau tiesiai prie ekologisku. Be to, ekologiski man lyg ir pigiau iseina negu Neutral  smile.gif

Pritariu - Neutral skalbimo milteliai man tikrai nepatinka, nes, kai paskaiciau sudeti, tai ten yra dirbtiniu kvapu, fosfatu ir t.t... ir kodel zmones taip apgaudineja... liudna schmoll.gif javascript:emoticon(':mmm')

Savo vaikuciui pirkau Svitrigailos gatvej organic parduotuveje specialiu skystu skalbimo milteliu, kudikiams ir maziems vaikams, jie sertifikuoti, be to sudetis labai gera, nera visokio s... smile.gif

Atsakyti
joa as irgi buvau svitrigailos gatveje, man labai patiko ta parduotuvyte, nupirkau savo vaikuciui raminnacio kremo nuo tu berimu ant uzpakaliuko, nes nuo kai kuriu pampersu taip prisunta ypac kai dabar atsilo orai... klausykit o gal kas zinot kur galima butu rasti ekologisku pampersu nes noriu nusipirkti... bet vilniuje darniekur neradau...
Atsakyti
Kaip tai niekur neradai, kai net prekybcentriuose jų yra? blink.gif
O taip: universalinėj, Panoramoj (sveiki produktai), Ekomama.lt ir dar daug kur. tiksliau gal įvardins tos, kurios perka. Mes medžiagines dėvim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sketeryte @ 2009 07 07, 16:24)
joa as irgi buvau svitrigailos gatveje, man labai patiko ta parduotuvyte, nupirkau savo vaikuciui raminnacio kremo nuo tu berimu ant uzpakaliuko, nes nuo kai kuriu pampersu taip prisunta ypac kai dabar atsilo orai... klausykit o gal kas zinot kur galima butu rasti ekologisku pampersu nes noriu nusipirkti... bet vilniuje darniekur neradau...

O Švitrigailos g. parduotuvytėje nėra? biggrin.gif

Keista cool.gif

Švitrigailos g. parduotuvytei žiūriu draudimai rašyti neįdomūs.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 07 07, 20:39)
O Švitrigailos g. parduotuvytėje nėra?  biggrin.gif

Keista cool.gif

Švitrigailos g. parduotuvytei žiūriu draudimai rašyti neįdomūs.

Bet vistiek linksma biggrin.gif man visada graudžiai smagu žiūrėti kaip tą pačią dieną užsiregistruoja keli nick'ai ir pradeda tarpusavy diskutuot, maždaug ar girdėjai apie tą paslaugą ar parduotuvę doh.gif lotuliukas.gif o visus kitus laiko durneliais, kurie tokių "subtilybių" nepastebi. Bet įkyri, užslėpta reklama, kai dar bandoma kitus apkvailint, apšmeižti konkurentus turi savo kainą - paprasčiausiai atgraso ir jokio noro ten eiti ar naudotis siūlomom "gėrybėm" nebelieka schmoll.gif

Akwilė, jei tikrai norit vitaminų duoti, tai operos vaistinėj yra ekologiškų maisto papildų, sertifikuotų user posted image gal bus ir vaikiškų. Nors geriausia lėkt į mišką ir prikimšti šaldiklį žemuogėm, mėlynėm, dar po turgelius prasilėkt, o vitaminus atidėti pavasariui, kuomet tikrai pradeda trūkti 4u.gif
Atsakyti
kas per operos vaistinė?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 07 07, 21:23)
kas per operos vaistinė?

Yra A.Vienuolio gatvėj, ten yra maisto papildų, šiek tiek ekologiškos kosmetikos ir dar sveikuolių skyrelis, galima nusipirkt rožių vandens, kokosų aliejaus, šviežių sulčių ir lietuviškų sausainių (pvz. ruginių miltų), kurie niekur kitur neteko matyt, ir pan. Nors ir centras, ten kainos gana mažos, bent jau lyginau su tais medicininiais produktais, kuriuos teko pirkti ten ir kokioj euro vaistinėj.
Atsakyti