QUOTE(pucukelis @ 2009 06 02, 17:56)
Diena as plaunu uzpakaliuka su vandeniu, bet nakti naudoju "Earth friendly baby"serveteles, nes ir pati bunu kaip lavonas, kad nesiociau vaika i vonia prausti uzpakalio, o ir vaiko nesinori labai isbudint is miegu.
O siaip pakaitomis maudomes su Sebamed prausikliu (be abejo jis neekologiskas) ir Weleda pieneliu voniai. Po maudyniu itrinu "Earth friendly baby" aliejuku. Dar uzpakaliukui turiu "Earth friendly baby" krema su raudonaisiais dobilais, bet man jis kazkaip nelabai, nes jo tekstura kazkokia grudeta...Ir siaip man sitos firmos produkcija patinka, o be to ir kaina labai nesikandzioja palyginus su kitomis ekologiskomis firmomis.
O siaip pakaitomis maudomes su Sebamed prausikliu (be abejo jis neekologiskas) ir Weleda pieneliu voniai. Po maudyniu itrinu "Earth friendly baby" aliejuku. Dar uzpakaliukui turiu "Earth friendly baby" krema su raudonaisiais dobilais, bet man jis kazkaip nelabai, nes jo tekstura kazkokia grudeta...Ir siaip man sitos firmos produkcija patinka, o be to ir kaina labai nesikandzioja palyginus su kitomis ekologiskomis firmomis.
as tik nusipirkus erth frendly baby prausikly pamaciau , kad sertifikato neturi jie
Papildyta:
[quote=Amica,2009 06 04, 04:28]
Dėkui visoms už atsakymus dėl dantų pastos . Iki šiol kada ne kada tik pravalydavau su vandenuku suvilgius šepetuką, nes labai nenori tuos dantukus valytis. Bet kiek aplink pasiklausau, tai visi jau su dantų pastomis tokio amžiaus vaikams dantukus brūžina, tai vat ir aš iš paskos . O ar jos reikia, ar nereikia tokio amžiaus vaikui tai ir pati nežinau .
kiek teko skaityt, jau pirmajy dantuka su marle reikia pravalyt