QUOTE(Amica @ 2009 05 31, 13:58)
Sveikutės
Gal patartumėte kokią galima būtų naudoti ekologišką, natūralią dantų pastą 1,5 metų vaikui? . Ir kur būtų galima nusipirkti, jei žinote
Gal patartumėte kokią galima būtų naudoti ekologišką, natūralią dantų pastą 1,5 metų vaikui? . Ir kur būtų galima nusipirkti, jei žinote
Turim ekologiska Logodent, tokia braskiu skonio i spalvos, pirkom Eko Eko parduotuvej CUP'e, o taip pat Weledos pasta, kuri mums net labiau patinka. Del Weledos produkcijos kokybes ir svarumo as neabejoju - naudojam be jokios baimes
Papildyta:
QUOTE(beer @ 2009 06 01, 11:36)
Mano vaikai (5 m ir 3 m ) dantukus valosi su trintomis vaistazolemis( mano rinktomis - ramuneles+metos), sumaisytomis su trupuciu druskos.
nezinau, nezinau, ar druska nera per didelis abrazyvas vaikiskiems dantims? Nebent ja visai sutrint i miltus? Kaip ten su ta druska? Gal reiktu isbandyt ir man?
Ir dar - kaip konkreciai atrodo ta konsistencija, ar nespjaudys mano trimete tu zoliu is burnos staugdama kad "pilna vabalu" , na, as cia kaip pavyzdi sakau? Kuo tu "surisi" tas zoles su druska? Gal kokia foto gali ikelt kaip ta "pasta" atrodo? Susidomejau..