Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

labai patiko ir tiko. o sudocream tai meskit lauk. uzpakaliukui geriau sviestmedi naudokit arba weledos su cinku krema wink.gif
Papildyta:
QUOTE(šarlotė @ 2011 05 15, 03:09)
-O dabar laukiu tokio: http://www.iherb.com...7-ml/12967?at=0

--As pati esu labai alergiska, bet naudojau vaikiska weledos prausikli kartu su vaikais ir jis manes nealergizavo bigsmile.gif

-va sita ketinu ir as pabandyti. labai idomu atsiliepimai butu mirksiukas.gif

--ir as prausiuos su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 05 15, 01:09)

As pati esu labai alergiska, bet naudojau vaikiska weledos prausikli kartu su vaikais ir jis manes nealergizavo bigsmile.gif

as nerasiau, kad VISUS smile.gif

(o Aubrey turi daug nuobaudu ir yra pagarseje del pazeidimu (ideda tai,ko nenurodo sudety arba atvirksciai, neideda to, ka suraso).
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2011 05 16, 12:56)
Na tai is tiesu labiau panasu i pacios daktares poziuri arba Weleda raklama:)

nu matai , as kaip supratau, kad weleda buvo vienintele ekologiska kosmetika, todel ji ir pelne geriausia vieta, nes ten kalbejo dar apie jonsons&jonsons, tai lyginant su juo manau weleda tikras auksas
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 04 09, 10:06)
buvau kursuose apie naujagimio prieziura ir is kalbos isejo apie kudikiu naudojamas kosmetines priemones, tai gydytoja pasake, kad pagal naujausius tyrimus pirmoje vietoje mokslininku buvo pripazinta WELEDA kosmetika

Kaip matau per 2 metus niekas ir nepasikeitė hihihi.gif gera ta Weleda, bet ne ji viena mirksiukas.gif

QUOTE(šarlotė @ 2011 05 15, 02:09)

user posted image
Aubrey Organics, Natural Baby & Kids Bath Soap

Šiek tiek keistas kvapas, tiksliau gal neįprastas, nes nuprausus lieka tikro vaikystės muilo kvapas. Putoja, patogi pakuotė. Kai užsakinėjau iš iherb.com nebuvau įsigilinusi į kitus prekinius ženklus tai ėmiau geriausiai žinomą. Kitą kartą manau šio neužsakinėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 22, 00:09)
Kaip matau per 2 metus niekas ir nepasikeitė hihihi.gif gera ta Weleda, bet ne ji viena  mirksiukas.gif
user posted image

Šiek tiek keistas kvapas, tiksliau gal neįprastas, nes nuprausus lieka tikro vaikystės muilo kvapas. Putoja, patogi pakuotė. Kai užsakinėjau iš iherb.com nebuvau įsigilinusi į kitus prekinius ženklus tai ėmiau geriausiai žinomą. Kitą kartą manau šio neužsakinėsiu.

nu as galvoju pirkti urtekram, o ka dar patartumet?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 05 22, 21:07)

Tai ir pirkite mirksiukas.gif Urtekram nesu nieko bandžiusi kol kas. Kol vaikas mažas tiek ten to prausiklio ir susinaudoja.

Man dar labai patiko Topfer, geras kvapas, maloni konsistencija
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 05 16, 14:54)
labai patiko ir tiko. o sudocream tai meskit lauk. uzpakaliukui geriau sviestmedi naudokit arba weledos su cinku krema wink.gif

mums vienintelis weledos kremukas su cinku isgyde zaizdeles. Po gimimo stipriai luposi skurele, trukinejo, buvo vienos zaizdos unsure.gif Nei bephanten, nei sudocream nepadejo, weleda labai greit si reikala sutvarke bigsmile.gif Ir siaip paraudusi uzpakaliuka nuramindavo.
TAda apie sviesmedi dar buvau negirdejus biggrin.gif

QUOTE(dzemute @ 2011 05 22, 22:07)

man urtekram prausiklis smirda plastmase, pirkom bekvapi, nezinau ar yra kitokiu. Sio daugiau nekartociau schmoll.gif Bet urtekram muilai man patinka
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 05 16, 13:31)
sveikos, mamytes. ar ka bandete WELEDOS kosmetika mazyliams? ar patiko?

Kol kas tik Weledos priemones ir naudojome smile.gif Tikrai labai patiko thumbup.gif
Dabar planuoju pirkti pabandymui Avalon Organics Baby Shampoo & Body Wash

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 22, 22:16)
Man dar labai patiko Topfer, geras kvapas, maloni konsistencija

o man topfer kvapas nepatiko..
QUOTE(Asstule @ 2011 05 23, 00:49)
Dabar planuoju pirkti pabandymui Avalon Organics Baby Shampoo & Body Wash

user posted image

o bigsmile.gif
as paistau, ar buvo wionos prausiklis vaikams? g.gif
ieskau, bet neberandu intern.platybese.
norisi su dozatoriumi prausiklio.
Atsakyti
avalon organics prausikli mes perkam www.iherb.com parduotuvej mirksiukas.gif http://www.iherb.com...n organics baby. Bet su dozatorium as jo nemaciau schmoll.gif Argi problema - persipilat i butelka su dozatorium ir naudojat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 22, 00:09)
user posted image

kaip tik gavau si. MAn kvepia tongue.gif kazkiek tindi rindi muilus primena
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2011 05 23, 09:48)
kaip tik gavau si. MAn kvepia tongue.gif kazkiek tindi rindi muilus primena

Tai matyt čia tas kvapas labai jau individualu hihihi.gif nes aš rankas nusiploviau tai tikrai truputį erzinantis kvapas.

Sekantį bandysiu Hugo naturals arba Avalon Organics
Atsakyti