Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

QUOTE(vilma099 @ 2011 04 02, 19:25)

Sita sunaudoyom, is pradziu patiko bet poto pabdodo, vistike turi savo labai silpna savotiska kvapa, o konsistencija tai patiko, dabar turim Nature Babycare prausikli ekologiska, bet man jis per tirstas ir per daug putoja sakyciau.
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2011 04 02, 18:25)

mes ir naudojam sita prausikli ir sampuna dar turim. esu 100% patenkinta thumbup.gif kad butu kuo neuraliausias, tai beveik nera, nes vieni tai vis su kokiu nors eteriniu aliejum, ar kokiu dar priedu. sitas ir be kvapo ir be priedu jokiu. ko vaikui labiausiai ir reik. rekomenduoju be galo, nes turiu alergiska vaikuti, todel teko rinktis priemoniu is dideles gausos. o tas skystumas kaip kad sako, jis nera man jau toks skystas kaip kad vandenelis butu, normalus, ir nereik daug naudti. zodziu patariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kažkaip tarp Weledos ir Urtekram vaikų losjono renkuosi, negaliu apsispresti smile.gif

buvau kursuose apie naujagimio prieziura ir is kalbos isejo apie kudikiu naudojamas kosmetines priemones, tai gydytoja pasake, kad pagal naujausius tyrimus pirmoje vietoje mokslininku buvo pripazinta WELEDA kosmetika (kaip geriausia ir nekenksmingiausia ) gydytoja nieko neakcentavo, nepasakojo, negyre, nes kaip supratau ji nera is tu kuri naudotu ekologiska kosmetika, tik paminejo tyrimo rezultatus
Atsakyti
Geriau rinkciaus Urtekram, nei Weleda.
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2011 04 09, 11:19)
Geriau rinkciaus Urtekram, nei Weleda.

o kodel? as va neapsisprendziu dar ka pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 04 09, 10:25)
o kodel? as va neapsisprendziu dar ka pirkti  ax.gif

mums alergologe uzdraude naudoti weledos krema (tuo metu mes naudojom kaip tik weledos kosmetika) kadangi sudetyje yra eteriniu alieju (kad ir levanda ar kitu galimu vaikams naudoti). urtekrame nera jokio alergizuojancio ingridiento. na kadangi pas mus alergiskas vaikutis, todel ir as pirmiausioje vietoje renkuosi visiskai neutralu, todel as uz urtekram. weledos kokybe yra tikrai gera, taciau kaip ir minejau joje yra kvapniuju medziagu.
Atsakyti
Tiek savo sausai odai, tiek vaikui naudoju sviestmedžių aliejų. Kol kas mums pasiteisino. ax.gif
Atsakyti
tikrai daug nereikia. naudojam sviestmedzio sviesta, bet ir tai retkarciais, ziema gerai veidukui patept.
Prausikli naudojam Organic at heart, kremuka ziemai turejom Weledos, turim dar sviestmedzio sviesta, tai kartais vaikui, kartais sau naudoju. Dantu pasta Green people. Saules krema Aubrey Organics.
Daugiau kaip ir nieko nereikia, dar turim Weledos medetku aliejuka, tai mazesnis buvo uzpakaliuka paraudusi patepdavau.

Kadangi daug tu priemoniu nereikia, tai ilgai uztenka, va Weledos aliejuka nuo gimimo turim, o maziui dabar 2 metukai ir vis dar nepabaigem jo. nes nesant reikalo nenaudoju.
Atsakyti
ir as girdejau, kad weleda dazna vaikiuka alergizuoja. sudetys jos vidutiniskos.
Atsakyti
sveikos mamytės, gal kas naudojote
http://www.assorti.l...rausiklis-250ml
kažkaip tarp Weledos ir Urtekram vaikų losjono renkuosi, negaliu apsispresti smile.gif

isbandem, bet tas plastmases kvapas mane erzina schmoll.gif Turetu but bekvapis, bet toli grazu, kvapas yra ir jis man schmoll.gif

vaikams naudojau weleda, arba urtekram muila, muilas neturi to bjauraus kvapo, kaip prausiklis.
O dabar laukiu tokio: http://www.iherb.com...7-ml/12967?at=0

Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2011 05 15, 02:02)
ir as girdejau, kad weleda dazna vaikiuka alergizuoja. sudetys jos vidutiniskos.

As pati esu labai alergiska, bet naudojau vaikiska weledos prausikli kartu su vaikais ir jis manes nealergizavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2011 04 09, 11:06)
buvau kursuose apie naujagimio prieziura ir is kalbos isejo apie kudikiu naudojamas kosmetines priemones, tai gydytoja pasake, kad pagal naujausius tyrimus pirmoje vietoje mokslininku buvo pripazinta WELEDA kosmetika (kaip geriausia ir nekenksmingiausia ) gydytoja nieko neakcentavo, nepasakojo, negyre, nes kaip supratau ji nera is tu kuri naudotu ekologiska kosmetika, tik paminejo tyrimo rezultatus

Na tai is tiesu labiau panasu i pacios daktares poziuri arba Weleda raklama:)
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2011 05 16, 12:56)
Na tai is tiesu labiau panasu i pacios daktares poziuri arba Weleda raklama:)

sveikos, mamytes. ar ka bandete WELEDOS kosmetika mazyliams? ar patiko?

mano mazyliui niekaip nepraeina raudonis ant uzpakaliuko, nebeinau, jau ko betepti, niekas nepadeda. naudojome SUDOCREAM, ir kitas priemones
Atsakyti