Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 21, 11:41)
O kas yra MD narė?  blush2.gif Aš irgi noriu tokio kremuko  bigsmile.gif Gal galima gauti až info?  4u.gif

Jei galima aš taip pat norėčiau inforamcijos i AŽ, labai sudomino gaminamas kremukas blush2.gif
Atsakyti
šiaip jau stengiamės kosmetikos minimaliai - nors kai lauke šaltukas toks paspaudžia, tikrai neišsiversi veidelio nepatepusi, o panelytei galvą išplauti irgi reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo @ 2010 12 30, 23:42)
Jei galima aš taip pat norėčiau inforamcijos i AŽ,  labai sudomino gaminamas kremukas  blush2.gif

Aš jokios info negavau, gal tiesiog ta mamytė neseka temos, reikia pabandyti až parašyti wink.gif Kol kas nupirkau Weledos medetkų kremą veidui (apsauginio nuo šalčio negavau apvažinėjus visą Kauną, sakė nespėja gaminti doh.gif ).
Atsakyti
Sveikos mamos.
Susidomejau ir as sia tema. Anksciau dukros dantis valydavau marles gabaleliu (iki metuku), suvilgytu vandeniu, veliau pirkau Colgate smiles, bet greit panorau mest ja salin todel savo miestelyje atradusi eko krautuvele ten radau vaikiska dantu geli Logodent Zhangel Spearmint ir ja pakeiciau colgate. Tikrinau cosmeticdatabase puslapyje sudeti ir rezultatai mane nudziugino smile.gif maudau ja su Nature Babycare ECO bubble Bath, nieko daugiau. Uzpakali tepdavau sudokremu, dabar nebetepu, kai labai parausta gydau bephantenu.
Serveteles naudojau Huggies arba Pampers, nors daznausiai apvalydavau vandenyje sudrekintu skudureliu, veliau po dusu.
Pati plaukus plaunu muilo riesutu skysciu sumaisytu su trupuciu sampuno, vis maziau sulfato lotuliukas.gif Kunas nenusipelno gyvent geriau, todel jam praust tebenaudoju Johnsons duzo zele... ets. Dantims valyt IKI parduotuvej radau dantu pasta L'angelica, man ji tinka ir patinka, kaip suprantu padeda daugiau negu kenkia. Vaiko ir savo rubus taip pat skalbiu muilo riesutais (taupau). Uzsisakiau taukmedzio sviesto, cia apsaugai nuo salcio vaiko veidukams.
Atsakyti
Naudojam labai ivairia eko kosmetika, visada ramiau, jei yra ekologiskuma garantuojantys zenklai. Bet KODEL ant Weledos ju nematyti?? Pvz, EcoCert, baltosios gulbes, astmos ir k.t. zenkliukai, rodantys, kad priemones turi reikalingus eko kosmetikai sertifikatus??
Papildyta:
QUOTE(pamparam:) @ 2010 11 29, 23:35)
weleda turi BDIH sertifkata kiek ziurejau.

O kas tai yra? Ivedus i googla nieko neismete biggrin.gif
As, aisku, tikiu, kad Weleda eko (kitaip nenaudotume), bet va tu zinomiausiu zenklu, kuriais kompanijos tik ir didziuojasi, tik spausdina ant pakuociu, tai pasigendu.

Prisiminiau, kad mums is visu eko naudotu produktu, buvo reakcija tik i Weleda Relaxing Bad vonios aliejuka. Sunelis buvo isbertas, tai nebenaudojom.

Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2011 01 03, 16:13)
KODEL ant Weledos ju nematyti??

ziurint kokia priemone.mes kur naudojam prausikli vaikiska,turi BDIH
http://www.ecolabeli...-cosmetics-seal
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2011 01 03, 15:13)

O kas tai yra? Ivedus i googla nieko neismete  biggrin.gif
As, aisku, tikiu, kad Weleda eko (kitaip nenaudotume), bet va tu zinomiausiu zenklu, kuriais kompanijos tik ir didziuojasi, tik spausdina ant pakuociu, tai pasigendu.

Gal ne taip ivedei.

http://www.ecoland.lt/cms.php?id_cms=9
Cia vokieciu sertifikatas.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 21, 11:41)
O kas yra MD narė?  blush2.gif Aš irgi noriu tokio kremuko  bigsmile.gif Gal galima gauti až info?  4u.gif

QUOTE(Flo @ 2010 12 31, 00:42)
Jei galima aš taip pat norėčiau inforamcijos i AŽ,  labai sudomino gaminamas kremukas  blush2.gif

QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 31, 12:42)
Aš jokios info negavau, gal tiesiog ta mamytė neseka temos, reikia pabandyti až parašyti wink.gif Kol kas nupirkau Weledos medetkų kremą veidui (apsauginio nuo šalčio negavau apvažinėjus visą Kauną, sakė nespėja gaminti doh.gif ).

manau si krema ji turejo omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 12 31, 14:14)
Uzpakali tepdavau sudokremu, dabar nebetepu, kai labai parausta gydau bephantenu.
  Kunas nenusipelno gyvent geriau, todel jam praust tebenaudoju Johnsons duzo zele... ets.

uzpakaliuka puikiai isgydo Weledos medetku tepaliukas su cinku, geriau nei bephantenas ar sudokremas ax.gif Mano tik gimusiam sunui vienintele weleda zaizdeles isgyde.
blink.gif Kunas nenusipelno gyvent geriau? Kam praust kuna baisiuoju Jonsons, jei geriau kokiu Urtekram bekvapiu muilu, jei norit dar pigiau - tada tamsiai zaliu Medimix (maximoj jo yra, 3 lt kainuoja)? yra begales muilu, nedidele kaina ir zymiai geriau, nei jusiskis jonsons
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2011 01 03, 18:11)
manau si krema ji turejo omeny mirksiukas.gif

kas ten stipriai drekina kaip raso pagal sudeti,taip ir nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 12 31, 15:14)
Serveteles naudojau Huggies arba Pampers, nors daznausiai apvalydavau vandenyje sudrekintu skudureliu, veliau po dusu.
Pati plaukus plaunu muilo riesutu skysciu sumaisytu su trupuciu sampuno, vis maziau sulfato  lotuliukas.gif  Kunas nenusipelno gyvent geriau, todel jam praust tebenaudoju Johnsons duzo zele... ets. Dantims valyt IKI parduotuvej radau dantu pasta L'angelica

Jūsų išvardintai produkcijai šioje temoje ne vieta ax.gif

QUOTE(Vijolia @ 2011 01 03, 16:13)
Naudojam labai ivairia eko kosmetika, visada ramiau, jei yra ekologiskuma garantuojantys zenklai. Bet KODEL ant Weledos ju nematyti?? Pvz, EcoCert, baltosios gulbes, astmos ir k.t. zenkliukai, rodantys, kad priemones turi reikalingus eko kosmetikai sertifikatus??

Nes ne visa Weledos produkcija yra sertifikuota
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2010 12 31, 15:14)
Dantims valyt IKI parduotuvej radau dantu pasta L'angelica, man ji tinka ir patinka, kaip suprantu padeda daugiau negu kenkia. 

pasiskaitykit sios dantu pastos sudeti, tragiska doh.gif

as vaikams naudoju minimaliai kosmetikos, neutral arba ekologiskas prausiklis, sampunas plaukuciams (siuo metu naudojam Urtekram), jokiais aliejais ir kremais kuneliu netepu, veiduka nuo salcio saugom savos gamybos kremuku is sviestmedzio ir migdolu aliejaus, slapias serveteles naudojam Neutral ir tik kelionese jei prireikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 03 sausio 2011 - 23:50