Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

QUOTE(Jolete @ 2010 12 01, 15:35)
Weledos, bet nežinau ar jis man patinka  g.gif

O kodėl nepatinka? unsure.gif Aš kaip tik galvojau šiandien pirkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 12 01, 15:23)
Ka mamytes naudojate ziemai vaiku veidukams patepti is ekologisku-naturaliu kermu?

As uzsakiau sviestmedzio alieju,bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 01, 20:11)
As uzsakiau sviestmedzio alieju,bandysim smile.gif

O iš kur užsisakei, jei ne paslaptis? Aš irgi galvoju arba šį arba taukmedžio sviestą pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 01, 18:48)
O kodėl nepatinka? unsure.gif Aš kaip tik galvojau šiandien pirkti.. g.gif

Nežinau net kaip tiksliau apibūdint, bet toks labai riebus ir ilgai nesusigeria, patepus turi praeit nemažai laiko, kad būtų galima eiti į lauką.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 12 01, 22:16)
Nežinau net kaip tiksliau apibūdint, bet toks labai riebus ir ilgai nesusigeria, patepus turi praeit nemažai laiko, kad būtų galima eiti į lauką.

Tai taip įsivaizduoju ir turėtų būti g.gif
Bet ar atlieka savo funkcija? ar nenušąla veidas?
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 01, 22:08)
Tai taip įsivaizduoju ir turėtų būti g.gif
Bet ar atlieka savo funkcija? ar nenušąla veidas?

Pernai mažoji buvo dar maža, tai retai per šalčius eidavom į lauką, o šiemet dar gerai nebandėm blush2.gif
Atsakyti
As irgi glvoju pirkti kazka is alieju, sviestamedzio,taukmedzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaite25 @ 2010 12 02, 12:12)
As irgi glvoju pirkti kazka is alieju, sviestamedzio,taukmedzio  g.gif

cia tas pats aliejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 01, 22:46)
O iš kur užsisakei, jei ne paslaptis? Aš irgi galvoju arba šį arba taukmedžio sviestą pabandyti  smile.gif

Jo cia tas pats aliejus, bet jis kietas ir gana sunkus kudikio veidukui butui ji reikia skiesti su skystu, lengvesniu, pvz.: simsodiju. As ir toki meistrausiu kai reiks:)
As tai visad naturaliais aliejais ir ne tik apsiprekinu "AromaNatural" internetinej parduotuvej, dar kokybisku yra "Kvapu Namuose"
Atsakyti
QUOTE(Chanele @ 2010 10 15, 12:02)
As sviesta pirkau is Anglijos, is http://www.akomaskincare.co.uk/
Pirkau per tarpininkus. Ten visokiu gerybiu yra smile.gif

QUOTE(Chanele @ 2010 10 15, 18:28)
As toki ir turiu, kaip ir Gamtos kerai siulo  biggrin.gif  tas pats is akomos  biggrin.gif  thumbup.gif Kaina nedaug skiriasi, bet aisku bus greiciau  smile.gif

aš labai atsiprašau jei kartais pasikartosiu ir ta tema šitam forume bus jau kalbėta, bet gal kas žinote ar Gamtos kerų produkcija yra originali,tikrai kokybiška? Aš turiu atsisiuntus iš jų taukmedžio sveiestą ir balzamą lūpoms, poveikiu esu tikrai patenkinta,bet kai kainos tokios nedidelės ir lipdukai ant pakuočių nelabai kokybiškai užklijuoti,kažkaip nori nenori imu abejoti g.gif: Ar galit kas argumentuotai pasisakyti?
Atsakyti
O mes naudojam naturalius ekologiskus kremukus, kuriuos mums "sutaiso" viena sauni MD nare. Pagrindiniai ingredientai sviestmedžių sviestas ir migdolų aliejus. Patepus odele lieka kaip aksomine, ypac super pries einant i lauka, kai labai salta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Antilopee @ 2010 12 21, 00:40)
O mes naudojam naturalius ekologiskus kremukus, kuriuos mums "sutaiso" viena sauni MD nare. Pagrindiniai ingredientai sviestmedžių sviestas ir migdolų aliejus. Patepus odele lieka kaip aksomine, ypac super pries einant i lauka, kai labai salta smile.gif

O kas yra MD narė? blush2.gif Aš irgi noriu tokio kremuko bigsmile.gif Gal galima gauti až info? 4u.gif
Atsakyti