QUOTE(Zavioji @ 2009 09 08, 10:42)
Aš naudoju Urtekram vaikišką šampūną iš bekvapės linijos. Bent aš, tai jokių nusiskundimų neturiu: ir išplauna, ir putoja, ir vaikai nesiskundė, kad akis graužtų.
Dar Utekram vaikišką muiliuką su medetkomis naudoju: man tai jis super, nors yra pirmasis ekologiškas muilas, kurį bandau. Skalsus ( o pirkdama buvau įsitikinusi, kad visi ekologiški greitai "susimuiluoja").
Na, čia ne apie vaikus, bet vis tiek parašysiu, kad tuo pačiu muiliuku ir sau veidą prausiu + eko kremukai , tai per dieną 10 kartų lekiu į veidrodį žiūrėti, nes negaliu atsidžiaugti. Mano žiaurieji inkštirai (tie juodi taškučiai ant nosies ir skruostų) ženkliai, ženkliai sumažėjo. O tiek metų su jais vargau, spaudžiau
, pirkau brangiausią kosmetiką ir nieko
Tai taip ir nežinau , ar labiausiai įtakojo tas muiliukas, ar kremukai, ar viskas kartu. Bet geresnės prausimosi priemonės dar nesu turėjusi.
Atsiprašau, kad ne toje temoje, bet parašysiu , kad nebekiltų daugiau klausimų.
Viskas gerai ir su tuo muilu, ir su kremais (Weledos). Bet mano odos stebėjimai, privedė prie išvados, jog tas pagerėjimas (dabar jo vėl nebėra
) buvo dėl maisto !!!!!!! Daug, daug daržovių jokių saldumynų, jokių dešrų, jokio kepto maisto, košės, troškinukai ir t.t. Darau sau išvadą, kad organizmas užterštas, o kremai tik mažesnioji odos priežiūros dalis. Ar eko, ar ne eko kosmetika, mano veidas toks pats. O aš taip džiaugiausi, kad gal pagaliau odos būklė pasitaisys. Teks vėl morkas, burokus ir kopūstus griaužti... žiema artėja, pasirinkimas mažėja
Taip, kad merginos, jokių stebūklų ta kosmetika nedaro. Padėt padeda, bet odai reikia daugiau.