Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2009 10 02, 20:50)
Sveiki. Sakykite, gal parekomenduotumėte kokį eko  kremuką kūdikio veidukui nuo šalčio. Nes jau dabar vėjelis šaltesnis papūtė ir vaikučio žandai raudoni ir dega.

Weledos... Mano seima siaip daug Weledos produkcijos naudojam - muilus, krema nuo issutimu mazajam, turiu ir kremuka nuo salcio nusipirkus. Man su vyru ypac Weledos dantu pasta patinka, tik va sampunai nelabai tinka...

QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2009 10 03, 19:19)
O gal žinote ar tinka vaikučio veideliui naudoti sviestmedžio nerafinuotą aliejų (taukmedžio sviestą)?  g.gif

konkreciai del veidelio nzn, bet vietoj kuno kremuku tikrai galima naudoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilah: 05 spalio 2009 - 11:19
QUOTE(Zavioji @ 2009 09 08, 10:42)
Aš naudoju Urtekram vaikišką šampūną iš bekvapės linijos. Bent aš, tai jokių nusiskundimų neturiu: ir išplauna, ir putoja, ir vaikai nesiskundė, kad akis graužtų.

Dar Utekram vaikišką muiliuką su medetkomis naudoju: man tai jis super, nors yra pirmasis ekologiškas muilas, kurį bandau. Skalsus ( o pirkdama buvau įsitikinusi, kad visi ekologiški greitai "susimuiluoja").
Na, čia ne apie vaikus, bet vis tiek parašysiu, kad tuo pačiu muiliuku ir sau veidą prausiu + eko kremukai , tai per dieną 10 kartų lekiu į veidrodį žiūrėti, nes negaliu atsidžiaugti. Mano žiaurieji inkštirai (tie juodi taškučiai ant nosies ir skruostų) ženkliai, ženkliai sumažėjo. O tiek metų su jais vargau, spaudžiau  doh.gif  , pirkau brangiausią kosmetiką ir nieko  doh.gif  Tai taip ir nežinau , ar labiausiai įtakojo tas muiliukas, ar kremukai, ar viskas kartu. Bet geresnės prausimosi priemonės dar nesu turėjusi.  thumbup.gif

Atsiprašau, kad ne toje temoje, bet parašysiu , kad nebekiltų daugiau klausimų. blush2.gif
Viskas gerai ir su tuo muilu, ir su kremais (Weledos). Bet mano odos stebėjimai, privedė prie išvados, jog tas pagerėjimas (dabar jo vėl nebėra verysad.gif doh.gif blush2.gif ) buvo dėl maisto !!!!!!! Daug, daug daržovių jokių saldumynų, jokių dešrų, jokio kepto maisto, košės, troškinukai ir t.t. Darau sau išvadą, kad organizmas užterštas, o kremai tik mažesnioji odos priežiūros dalis. Ar eko, ar ne eko kosmetika, mano veidas toks pats. O aš taip džiaugiausi, kad gal pagaliau odos būklė pasitaisys. Teks vėl morkas, burokus ir kopūstus griaužti... žiema artėja, pasirinkimas mažėja verysad.gif Taip, kad merginos, jokių stebūklų ta kosmetika nedaro. Padėt padeda, bet odai reikia daugiau.
Atsakyti
Kam kudikiui kosmetika??.. doh.gif Sampuniukas-sutinku...Ir tai,tik nuo tada,kai luobele detis pradejo...
Atsakyti
Iki metu jokios kosmetikos! Juk vaikas ne kaminkretys. doh.gif
Nebent tik butinu atveju...
Atsakyti
Mes naudojom Neutral, bet perskaičiau jo sudėtį ir atsisakėm. Dabar bandom Wiona...
Atsakyti
Kokiu veido kremu patartumėte tept išbertą mažylio veiduką? Nupirkau Altermed veido kremą, ale kai perskaičiau sudėtį doh.gif O dar rašo, kad be jokių cheminių priedų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2009 10 03, 19:19)
O gal žinote ar tinka vaikučio veideliui naudoti sviestmedžio nerafinuotą aliejų (taukmedžio sviestą)?  g.gif

drasiai galima naudoti 4u.gif
Atsakyti
As valau su lakysiu arbata ir po to uztepu excipial riebiu kremu 54% lipidu.
CIa pagal daktares rekomendacija smile.gif
Atsakyti
Mes naudojame:
weledos sampuna ir prausikli - prausia gerai, bet teko pakeisti nes labai grauze akytes
weledos calendula kremas kunui - puikiai drekina
weledos cinko kremas - vos po vieno patepimo dingsta visi isberimai, sy kremai puikiai naudoju savo misriai odai wub.gif
urtekram bekvapis sampunas - gerai isplove plaukucius, o vonios putos beveik nesuputoja vonioj unsure.gif
lavera baby and kinder creme - puikiai maitina, tai zadam naudoti ziema per salcius.
Atsakyti
weledos calendula kremas kunui - puikiai drekina

Šitas mums taip pat labai tiko
Atsakyti
Welledos as naudoju sampuna,muiliuka.. 4u.gif man patinka...
Atsakyti
merginos, tai vis gi kas iš Weledos linijos vaikams turi sertifikatą? Nes buvau įsitikinus, kad bent vaikų prekės yra sertifikuoti, turiu aliejuką ir dantų pastą, bet ženkliuko neradau sad.gif.
Atsakyti