Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

Savo mazyliui irgi naudoju Weledos ,prausikli ,muiliuka ,uzpakaliukui isutimams .Bet jau kaska noreciau naujo isbandyti is vaikiskos linijos ax.gif

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 08 05, 09:57)
O man kilo klausimas del Ecover - jie ekologiski? kazkaip jokio sertifikato nemaciau, o pagal sudeti nesusigaudau - gal kas zinote?

Man ir butu idomu suzinoti g.gif kiek jis ten turi ekologiskumo? Nes pakankamai ilgai naudoju juos ,labai gerai isskalbe o del ecologiskumo tai nezinau ,nu nera parasyta kad sertifikuotas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 09 07, 21:42)
nemanau...  rolleyes.gif

Šiap ar taip temos pavadinimas ekologiška kosmetika vaikams ir t.t. ....., tai kam čia apie tuos Tindi rašyt g.gif

QUOTE(<MILANA> @ 2009 09 07, 23:39)
Savo mazyliui irgi naudoju Weledos ,prausikli ,muiliuka ,uzpakaliukui isutimams .Bet jau kaska noreciau naujo isbandyti is vaikiskos linijos  ax.gif
Man ir butu idomu suzinoti  g.gif kiek jis ten turi ekologiskumo?  Nes pakankamai ilgai naudoju juos ,labai gerai isskalbe o del ecologiskumo tai nezinau ,nu  nera parasyta kad sertifikuotas  schmoll.gif

Na mano mažylis dar tik pakeliui, bet jau nusipirkau Logonos prausimosi priemonę ir kremuką su cinku kai pabandysim, būtinai parašysiu mirksiukas.gif

O Ecover taip pat naudoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas bandete URTEKRAM vaikiska smpuna? 4u.gif Idomu kaip jis, ar tikrai negrauzia akyciu ir isplauna plaukucius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasucci: 08 rugsėjo 2009 - 08:45
QUOTE(Rasucci @ 2009 09 08, 09:45)
Gal kas bandete URTEKRAM vaikiska smpuna?  4u.gif  Idomu kaip jis, ar tikrai negrauzia akyciu ir isplauna plaukucius smile.gif

Aš naudoju Urtekram vaikišką šampūną iš bekvapės linijos. Bent aš, tai jokių nusiskundimų neturiu: ir išplauna, ir putoja, ir vaikai nesiskundė, kad akis graužtų.

Dar Utekram vaikišką muiliuką su medetkomis naudoju: man tai jis super, nors yra pirmasis ekologiškas muilas, kurį bandau. Skalsus ( o pirkdama buvau įsitikinusi, kad visi ekologiški greitai "susimuiluoja").
Na, čia ne apie vaikus, bet vis tiek parašysiu, kad tuo pačiu muiliuku ir sau veidą prausiu + eko kremukai , tai per dieną 10 kartų lekiu į veidrodį žiūrėti, nes negaliu atsidžiaugti. Mano žiaurieji inkštirai (tie juodi taškučiai ant nosies ir skruostų) ženkliai, ženkliai sumažėjo. O tiek metų su jais vargau, spaudžiau doh.gif , pirkau brangiausią kosmetiką ir nieko doh.gif Tai taip ir nežinau , ar labiausiai įtakojo tas muiliukas, ar kremukai, ar viskas kartu. Bet geresnės prausimosi priemonės dar nesu turėjusi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zavioji: 08 rugsėjo 2009 - 09:42
QUOTE(Zavioji @ 2009 09 08, 10:42)
Aš naudoju Urtekram vaikišką šampūną iš bekvapės linijos. Bent aš, tai jokių nusiskundimų neturiu: ir išplauna, ir putoja, ir vaikai nesiskundė, kad akis graužtų.

Dar Utekram vaikišką muiliuką su medetkomis naudoju: man tai jis super, nors yra pirmasis ekologiškas muilas, kurį bandau. Skalsus ( o pirkdama buvau įsitikinusi, kad visi ekologiški greitai "susimuiluoja").
Na, čia ne apie vaikus, bet vis tiek parašysiu, kad tuo pačiu muiliuku ir sau veidą prausiu + eko kremukai , tai per dieną 10 kartų lekiu į veidrodį žiūrėti, nes negaliu atsidžiaugti. Mano žiaurieji inkštirai (tie juodi taškučiai ant nosies ir skruostų) ženkliai, ženkliai sumažėjo. O tiek metų su jais vargau, spaudžiau  doh.gif  , pirkau brangiausią kosmetiką ir nieko  doh.gif  Tai taip ir nežinau , ar labiausiai įtakojo tas muiliukas, ar kremukai, ar viskas kartu. Bet geresnės prausimosi priemonės dar nesu turėjusi.  thumbup.gif

Aciu uz toki issamu atsakyma, mane labai domina kokius konkreciai kremus naudojate, nes man lygiai ta pati veido problema, oda mano riebesne, ir inkstirai megsta susidaryti. Labai bijau is tikruju pereiti prie ekologisku kremuku, bet jau zadu ir del to noreciau kuo labiau atsitaikyti veido prieziuros priemones, nes sampuniukus ir kuno prieziura jau radau kas man patinka smile.gif
Kadangi cia ne i tema, gali man tiesiog AZ parasyti, buciau dekinga 4u.gif
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 09 03, 21:22)
Aš irgi naudoju Logona šampūną ir prausiklį. Kažkaip nepastebėjau, kad jis sugestų  g.gif  O pirmą buteliuką iš viso gal kokius metus naudojau  g.gif

Kaip idomiai g.gif . Tai kodel mano sugedo? Sesuo, kuri Logona platina, sake, kad reikia Logonos priemones laikyti saldytuve, norint, kad jos nesugestu puse metu. Kita karta taip ir darysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 09 08, 12:24)
Aciu uz toki issamu atsakyma, mane labai domina kokius konkreciai kremus naudojate, nes man lygiai ta pati veido problema, oda mano riebesne, ir inkstirai megsta susidaryti. Labai bijau is tikruju pereiti prie ekologisku kremuku, bet jau zadu ir del to noreciau kuo labiau atsitaikyti veido prieziuros priemones, nes sampuniukus ir kuno prieziura jau radau kas man patinka smile.gif
Kadangi cia ne i tema, gali man tiesiog AZ parasyti, buciau dekinga  4u.gif
Atsiprasau uz  poster_offtopic.gif

Info manau daug kam praverstų, kad ir kitoj temoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasucci @ 2009 09 08, 09:45)
Gal kas bandete URTEKRAM vaikiska smpuna?  4u.gif  Idomu kaip jis, ar tikrai negrauzia akyciu ir isplauna plaukucius smile.gif

Vaikiškas šampunas neblogas. Naudoju ji ir 2mečiui ir didesniam, bet muilas vaikiškas nepatiko, greitai susimuilavo. Dabar pirkau vokiška tai daug geresnis.
Atsakyti
Sveiki. Sakykite, gal parekomenduotumėte kokį eko kremuką kūdikio veidukui nuo šalčio. Nes jau dabar vėjelis šaltesnis papūtė ir vaikučio žandai raudoni ir dega.
Atsakyti
mes kažkaip nieko nenaudojom... žinau iš natūralesnių nuo vėjo yra evija bet jis gan blogai tepasi ir turi toki specifinį kvapą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2009 10 02, 20:50)
Sveiki. Sakykite, gal parekomenduotumėte kokį eko  kremuką kūdikio veidukui nuo šalčio. Nes jau dabar vėjelis šaltesnis papūtė ir vaikučio žandai raudoni ir dega.

Weledos
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 10 03, 14:16)

O gal žinote ar tinka vaikučio veideliui naudoti sviestmedžio nerafinuotą aliejų (taukmedžio sviestą)? g.gif
Atsakyti