Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 07 03, 15:43)
Jei nera reikalo tai vitaminu nenaudojam.  Aš iš viso prieš vitaminu naudojima be reikalo. Vitaminu reikia gauti su maistu. Naturalus vitaminai tai ekologiški vaisiai, uogos, daržoves. Ju jau gi dabar yra pas mus. Bet jei kraujas nusilpes, tai gal reikia tuos sintetinius vitaminus gert gal naturaliu nepakanka... Tokiu kaip naturalus vitaminai nesu mačius. o ir žuvu taukus girdau tik žiema, o kam dabar juos gerti, juk vasara vitamino D gauna lauke.

Pritariu, jokių vitaminų be reikalo. Pirmą vaiką kurį laiką vitaminais girdžiau. Daugiau to nebedarau, tik abiems sūnums dabar uogas intensyviai maitinu (ypač mėlynes). Šešiametį verčiu valgyti net su piktumais, bet priešigu atveju tik obuolius ir morkas valgytų. Kuo daugiau su maistu thumbup.gif Vaisius ir daržoves užaugina močiutės.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 22, 14:49)
Tiesiog ekologiškų priemonių man rodos mažiau reikia  ax.gif  Bent man, skalbiklio užtenka ilgam. Beje, kiek Neutral kainuoja??

Kai paskutinį kartą pirkau Maximoje, tai berods 2kg dėžė - 22 Lt kainavo. O gal dar ir akcija kokia buvo blush2.gif , tai dar pigiau blush2.gif

Dabar pirkau Eart Friendly Baby Soap. Skalbsiu ir vaikų, ir savo drabužius. Už 1,5l 40 Lt sumokėjau. Pilant mažiausią dozę 50 skalbimų. Kažin kaip skalbs, dar tik kartą pabandžiau su tamsiais rūbais, tai sunku išvadas daryti. Bet vis kažkodėl atrodo, kad pilant tiek nedaug, tokio skysto muiliuko, tai gal tas pats kaip vien tik su vandeniu?
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2009 08 22, 14:45)
RitaRazi, ekologiški pigiau  negu Neutral ? Tai kokias ekologiškas skalbimo priemones naudoji ? Taip kaip čia aš nerandu eko skalbiklių Neutral kainomis ??  doh.gif

as naudoju Almawin universal - 750 ml 50-ciai skalbimu uztenka - o kadangi 2 vaikus reik apskalbt kasdien, tai ir visam 100 skabimu uztenka, nes skalbiu tikrai ne po pilna masina, bet daznai..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 07 27, 14:47)
o jums patinka Sonett? As nusipirkau ta bekvapi drabuziu skalbikli, tai dabar mielai mainyciau i Almawin'o universalu..  blush2.gif  Nu nepatinka jis man nors tu ka.. Tiesiog su dvieju savaiciu kudikiu tenuvaziavau iki Hollos kalvariju g., tai pirkau Soneta, o iki Universalines nedavaziavau  doh.gif  Reikejo bent jau Ecover pirkti..  g.gif Kazkaip apsisoviau sikart.
Gal kokiai draugei atiduosiu, jei kam patiks... Kazkaip ne viena Soneto neperka. O be to, ar nepasirode jums, kad jo labai daug pagal instrukcija reikia pilti?  g.gif

aš ne skalbimo priemones pirkau blush2.gif šveitimo miltelius ir indų ploviklį poster_offtopic.gif

QUOTE(vedmocka @ 2009 07 27, 14:56)
Bent jau mano mazes kaksiaus demeliu jokie milteliai neima lauka, o su ukiniu patrini gerai ir super. thumbup.gif

man dėmeles puikiai išskalbia almawin muiliukas mirksiukas.gif

o dėl kosmetikos kūdikiams...šiuo metu tik weledos aliejuką naudojam, maudant truputį įpilu, jei reikia ir kūnelį masažuojant tą patį aliejuką naudoju 4u.gif
Atsakyti
As savo vaikiams naudojau Logonos sampuna ir duso zele su medetkom. Abi priemones labai patiko, net vyras tuo sampunu galva plove, bet...po mazdaug 3 menesiu nuo atidarymo tiek sampunas, tiek duso zele sugedo verysad.gif . Pradejo smirdeti, pakito konsistensija, spalva. O priemoniu dar buvo like mazdaug pusei menesio. Kadangi Logona Lietuvoje ne is pigiuju, tai mastau ateityje ieskoti jai alternatyvu arba siustis is uzsienio internetu.
Dabar Neutral naudoju, bet nera jie ekologiski, nors ir Gulbes zenklu pazymeti.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 08 25, 14:54)
as naudoju Almawin universal - 750 ml 50-ciai skalbimu uztenka - o kadangi 2 vaikus reik apskalbt kasdien, tai ir visam 100 skabimu uztenka, nes skalbiu tikrai ne po pilna masina, bet daznai..

O kaip Almawin universal dėmes skalbia? Bent baltinių apykaklę išskalbtų? Jau neklausiu apie rimtesnes dėmes.
Atsakyti
Aš irgi naudoju Logona šampūną ir prausiklį. Kažkaip nepastebėjau, kad jis sugestų g.gif O pirmą buteliuką iš viso gal kokius metus naudojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 07 27, 17:48)
O siaip rekomenduoju visoms skalbti ekorutuliais. mes jau pusmeti naudojames ir labai dziaugiuosi. Nes tie skalbimo milteliai visi tai tiesiog baisu dabar pro juos net praeiti... O tie rutuliai dar ir pigiai gaunasi, jei paskaiciuoji, kad ju uztenka 3-5 metams (cia kas kaip skalbia aisku). na, bet neagituoju daugiau, nes dar reklama apkaltinsit smile.gif

sonett, kazkaip nelabai pirko...pasilikau ties almawin prekyboj g.gif
pati artimiausiu laiku planuoju asmeniskai isbandyti ekorutulius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 06 rugsėjo 2009 - 16:25
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 07 27, 18:48)

O siaip rekomenduoju visoms skalbti ekorutuliais. mes jau pusmeti naudojames ir labai dziaugiuosi. Nes tie skalbimo milteliai visi tai tiesiog baisu dabar pro juos net praeiti... O tie rutuliai dar ir pigiai gaunasi, jei paskaiciuoji, kad ju uztenka 3-5 metams (cia kas kaip skalbia aisku). na, bet neagituoju daugiau, nes dar reklama apkaltinsit smile.gif

tai kad nieko neišskalbia tie ekorutuliai.. rolleyes.gif man atrodo, kad tas pats efektas būtų išskalbus vien vandeniu... smile.gif Muilo riešutai man tikrai labiau patinka... thumbup.gif
Atsakyti
O mes naudojam paprastą Tindi muiliuką ir labai džiaugiamės. smile.gif Žiemai Weleda apsauginį nuo šalčio.
Atsakyti
QUOTE(viavia @ 2009 09 06, 23:20)
O mes naudojam paprastą Tindi muiliuką ir labai džiaugiamės. smile.gif Žiemai Weleda apsauginį nuo šalčio.

O Tindi draugiškas??????
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 09 07, 21:34)
O Tindi draugiškas??????

nemanau... rolleyes.gif
Atsakyti