Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška kosmetika kūdikiams ir mažiems vaikams

Geros sudėties yra šitos, jas mačiau ir Rasakiloje. O dėl Tušes nežinau sad.gif

Junda, na reiškia jie gali sau leisti užsisakyti labai didelį kiekį ax.gif O gal jau viskas pasikeitė arba aš kažką blogai supratau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 26 liepos 2009 - 18:17
QUOTE(bim-bam @ 2009 07 26, 08:06)
Yra Sonnet Rimi pirkti??  bigsmile.gif

Jo, nuo spalio didelėse Rimi yra visa Sonnet produkcija IŠSKYRUS indaplovių liniją...
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 26, 18:02)
Jo, nuo spalio didelėse Rimi yra visa Sonnet produkcija IŠSKYRUS indaplovių liniją...

Dėkui, šiandien jau nusipirkau Rimi kai ką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2009 07 26, 20:35)
Dėkui, šiandien jau nusipirkau Rimi kai ką  4u.gif

o jums patinka Sonett? As nusipirkau ta bekvapi drabuziu skalbikli, tai dabar mielai mainyciau i Almawin'o universalu.. blush2.gif Nu nepatinka jis man nors tu ka.. Tiesiog su dvieju savaiciu kudikiu tenuvaziavau iki Hollos kalvariju g., tai pirkau Soneta, o iki Universalines nedavaziavau doh.gif Reikejo bent jau Ecover pirkti.. g.gif Kazkaip apsisoviau sikart.
Gal kokiai draugei atiduosiu, jei kam patiks... Kazkaip ne viena Soneto neperka. O be to, ar nepasirode jums, kad jo labai daug pagal instrukcija reikia pilti? g.gif
Atsakyti
Ne visada ekologiska ivaizdi turinti preke yra be priekaistu...

Nusipirkau Surcare Sensitive indu ploviklio ir net negalejau plauti, nes rankas isgrauze, o atsei Surcare milteliai skirti alergiskiems.. doh.gif

Ekologiskiausias turbut yra vietinis ukinis muilas..pritarkuoji jo ir skalbi...

Bent jau mano mazes kaksiaus demeliu jokie milteliai neima lauka, o su ukiniu patrini gerai ir super. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vedmocka @ 2009 07 27, 15:56)
Ne visada ekologiska ivaizdi turinti preke yra be priekaistu...

Nusipirkau Surcare Sensitive indu ploviklio ir net negalejau plauti, nes rankas isgrauze, o atsei Surcare milteliai skirti alergiskiems.. doh.gif

Ekologiskiausias turbut yra vietinis ukinis muilas..pritarkuoji jo ir skalbi...

Bent jau mano mazes kaksiaus demeliu jokie milteliai neima lauka, o su ukiniu patrini gerai ir super. thumbup.gif

Tai kad surcare neekologiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
Surcare tikrai neeko.
Del ukinio - gal ir nieko plauna, tik su ekologija kaip - nezinau, bent jau kvapu i ji tai neprideta smile.gif
O siaip rekomenduoju visoms skalbti ekorutuliais. mes jau pusmeti naudojames ir labai dziaugiuosi. Nes tie skalbimo milteliai visi tai tiesiog baisu dabar pro juos net praeiti... O tie rutuliai dar ir pigiai gaunasi, jei paskaiciuoji, kad ju uztenka 3-5 metams (cia kas kaip skalbia aisku). na, bet neagituoju daugiau, nes dar reklama apkaltinsit smile.gif
Atsakyti
aaa oftopas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 07 27, 22:08)
aaa oftopas smile.gif

aha smile.gif sorry, cia as tikriausiai pradejau doh.gif tipo pasiskundziau doh.gif
Atsakyti
O man kilo klausimas del Ecover - jie ekologiski? kazkaip jokio sertifikato nemaciau, o pagal sudeti nesusigaudau - gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 10, 17:10)
3 m. vaikucio dantukams fluoro paprastai nereikia, nebent odontologas nurodytu kitaip.. Be to, dantu pastos su fluoru negalima nuryti, tad tada jau tektu labai ziuret, kad vaikas nerytu pastos. Musiske tai ryja.. doh.gif
Mes, deja, savo trimetei jau viena dantuka "remontavom", nors valom reguliariai ir su, anot gydytojos, gerom pastom. Ale genai, matyt, jau tokie.. unsure.gif

Del Neutral - gal ir geresni jie uz Ariel savo "draugiska" alergikams ir astmatikams sudetimi, bet as asmeniskai, budama astmatike, perejau tiesiai prie ekologisku. Be to, ekologiski man lyg ir pigiau iseina negu Neutral  smile.gif

RitaRazi, ekologiški pigiau negu Neutral ? Tai kokias ekologiškas skalbimo priemones naudoji ? Taip kaip čia aš nerandu eko skalbiklių Neutral kainomis ?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2009 08 22, 14:45)
RitaRazi, ekologiški pigiau  negu Neutral ? Tai kokias ekologiškas skalbimo priemones naudoji ? Taip kaip čia aš nerandu eko skalbiklių Neutral kainomis ??  doh.gif

Tiesiog ekologiškų priemonių man rodos mažiau reikia ax.gif Bent man, skalbiklio užtenka ilgam. Beje, kiek Neutral kainuoja??
Atsakyti