Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

Tinka ir bendros smile.gif
Atsakyti
Man irgi tinka ir savos ir svetimos gulbės irnesakyk.gif
Atsakyti
Jau laukiu laukiu kur tos gulbės.... Dėkit mergaitės nuotraukas, juk įdomu visiem pažiūrėt wink.gif thumbup.gif Mūsų per mis Vasarą velniūkščiai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 06 08, 18:39)
Jau laukiu laukiu kur tos gulbės.... Dėkit mergaitės nuotraukas, juk įdomu visiem pažiūrėt wink.gif thumbup.gif Mūsų per mis Vasarą velniūkščiai bus smile.gif

Klaipėdoje irgi buvo velniūkščiai. Labai geras, linksmas pasirodymas buvo thumbup.gif .
Atsakyti
Čia mano "gulbė"

user posted image]www.radikal.ru[/URL]
Papildyta:
user posted image]www.radikal.ru[/URL][URL=[URL=http:

//www.radikal.ru]user posted image[/URL]]www.radikal.ru[/URL]
Atsakyti
nezinau kaip jums, bet tikejausi aukstesnio lygio varzybu. Is tikro labai nuvyle. Rusu treneres teisejos visada snekejosi neziurejo i sokancias merginas, paskui tik keliata sekundziu pasitaria po sokio kazka paraso ir viskas. Vienu zodziu teisejavimas buvo i pievas. Net viena is kaunieciu treneriu priejusi dave pastaba kad daugiau stebetu verzybas o ne plepetu. O spekit kas pirma vieta uzeme butent is ju auklejama mergaite.
Zodziu tikejausi aukstesnio lygio. Labai nuvyle. Vilniuje tai net teisejam nei krusteleti neleidzia, o cia kai bobuciu turgui susirinke.
Aisku yra konkurencija visada, bet kad sitaip akivaizdziai i vienus vartus varytu dar nemaciau.
Atsakyti
Ir aš mačiau, kad kai kurios teisėjos visą laiką kalbėjosi. Viena gimnastė jau baigė savo pratimą, laukia jau kita, o trenerės tariasi tarpusavy ir nepildo protokolų. Ir nieko, kantriai laukiama kol užpildys. Lietuvoje seniai būtų paskubinta.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 06 09, 09:17)
Klaipėdoje irgi buvo velniūkščiai. Labai geras, linksmas pasirodymas buvo thumbup.gif .

Mano mažės mėgstamiausias biggrin.gif
QUOTE(Raganaite1 @ 2009 06 09, 10:16)
nezinau kaip jums, bet tikejausi aukstesnio lygio varzybu. O spekit kas pirma vieta uzeme butent is ju auklejama mergaite.

Aisku yra konkurencija visada, bet kad sitaip akivaizdziai i vienus vartus varytu dar nemaciau.

Na, nežinau, kaip ten tas teiėjavimo lygis, bet reikia pripažinti, kad tiek rusės, tiek baltarusės, tiek ir ukrainietės bent jau vaikų grupėje buvo visa galva aukščiau mūsiškių unsure.gif
Egliukės Mis Elegancija wub.gif
user posted image

Mažosios "mirštančios" gulbės hihihi.gif. Mano - žalioji ax.gif - pasipiktinusi, kad mama ilgai nenusitaiko biggrin.gif
user posted image

Visos
user posted image

O čia šiaip, įspūdingesni kadrai 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
cia mano mergyte wub.gif

http://s50.radikal.r...2c3ada8db2d.jpg
Atsakyti
Jo, tas Mis Elegancija prizas toks netikėtas, net nustebau, kai paskelbė blink.gif
Atsakyti
Gražu, labai gražu smile.gif Savo panai net nerodysiu, nes apsiverks iš pavydo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 06 09, 13:12)
Gražu, labai gražu smile.gif Savo panai net nerodysiu, nes apsiverks iš pavydo  unsure.gif

Sveikutes,taip Klaipedoje teisejavimas buvo nekoks g.gif ,o kad lietuvaites buvo silpnesnes,tai kad ne visos buvo pakviestos.Klaipedos tai tikrai paciu stipriausiu nemaciau,Vilniaus ir Kauno taip pat geriausiu nebuvo schmoll.gif
O miss elegancija mergaitei skirta teisingai,ypac su tuo tamsesniu kostiumeliu thumbup.gif
Atsakyti