Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

Ne viskas taip gerai ėjosi ir mums. Ir dabar nepasakyčiau kad viskas tik OK. Visko pasitaiko. O dėl pirštukų tempimo, tai pas daug ką tokia problema. Mano gimnastikuoja jau 6 metus, ir tai pirštai būna užlinkę ne į tą pusę kur reikia. Kai nufilmuoju pasirodymą, tai paskui visos klaidos pasimato ir pirštai neįtempti. O kas jus treniruoja? smile.gif
Atsakyti
taip taip ir mums visko dar pasitaiko blush2.gif
Atsakyti
Mes lankome 3 metus. Bet dažniausios klaidos irgi būna, kad netempia piršukų doh.gif

Norėjau paklaust: be trenerių ar choreografė jūsų gimnastes treniruoja? smile.gif

Mūsų trenerės geros, bet gal reiktų daugiau griežtumo su mergaitėmis ax.gif Man atrodo, kad ,,Katyčių" komandos trenerė gan griežta (pavardės nežinau), bet stipriai mergaites paruošia biggrin.gif
Mamos ar žiūrėjot šeštadienį per LTV pramoginius šokius, sakau gal ten pasirodžiusių mergaičių mamos čia lankos? smile.gif 4u.gif Buvo gražu į gimnastes žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ,,Katyčių" komandos trenerė gan griežta (pavardės nežinau), bet stipriai mergaites paruošia biggrin.gif
Gal ne tiek griežta kiek reikli. smile.gif
Atsakyti
"Katyčių" ar ne Narbutaitytė trenerė? Nežinau net. Josios tai dauguma mergaičių pirmosiose vietose. O ar šiemet jos su grupiniu dalyvavo?
Semlina, tai dar jumi viskas ateity, nepergyvenk smile.gif Maniškė žalioji po šiai dienai dar viduriuky randasi, nereikia norėt, kad iš karto viskas gautųsi. Padirbės, sustiprės ir pagerės tie rezultatai 4u.gif
Taip, choreografija mums būna 2-2,5 karto per savaitę. Prasidėjo ji nuo kokių 2-ų lankymo metų, o gal ir 3-ų , jau nepamenu, senatvė biggrin.gif
Ar dalyvaus kurių nors mergaitės Mis Vasaroj birž. 13d?
Atsakyti
mano Eglelė dalyvaus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Burtininke @ 2009 06 03, 15:20)
Mes lankome 3 metus. Bet dažniausios klaidos irgi būna, kad netempia piršukų  doh.gif

Norėjau paklaust: be trenerių ar choreografė jūsų gimnastes treniruoja?  smile.gif

Choreografė atidirbinėja elementus, kad jie būtų meniški, plastiški. Tik kai nėra trenerių, choreografė kartais praveda treniruotę.
Atsakyti
Mes dalyvausime MIS vasaroj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata.x: 04 birželio 2009 - 08:31
Mes irgi dalyvausim, tik kaži ar vertėjo.. na nebent patirties įgis daugiau smile.gif
Susitiksim tada smile.gif
Atsakyti
Be abejo kiekvienos varzybos duoda patirties ir stimulo toliau stengtis. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nezinau ar kuri nors is jusu veda savo princese i Klaipedos menines gimnastikos bureli? Nuo keliu metu pradejot lankyti? Aciu jei atsakysit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baby_girl @ 2009 06 04, 20:56)
Sveikos, nezinau ar kuri nors is jusu veda savo princese i Klaipedos menines gimnastikos bureli? Nuo keliu metu pradejot lankyti? Aciu jei atsakysit. 4u.gif

Mes mes mes lankom biggrin.gif . Pradėjom nuo rugsėjo pabaigos - dar neturėjom penkerių. Va, kaip tik rytoj Sporto rūmuose vyks tarptautinis gimnastikos turnyras. Pradžia 10 val. berods. Ir mūsų mažiukės pasirodys rytoj kaip "apšildanti grupė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 06 02, 20:23)
Ne viskas taip gerai ėjosi ir mums. Ir dabar nepasakyčiau kad viskas tik OK. Visko pasitaiko. O dėl pirštukų tempimo, tai pas daug ką tokia problema. Mano gimnastikuoja jau 6 metus, ir tai pirštai būna užlinkę ne į tą pusę kur reikia. Kai nufilmuoju pasirodymą, tai paskui visos klaidos pasimato ir pirštai neįtempti. O kas jus treniruoja? smile.gif

Maniškę treniruoja Aušra ir Edita. Net nežinau kuri iš jų rūpinasi choreografija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 05 birželio 2009 - 08:53