Nu ka,as ka tik is ''Kamillos'',taigi mano ispudziai:
Labai daug aprangos treniruotems , visokiu spalvu ,nuo juodos iki rozines.Maziukems tai -trikiuku rojus,kainos -apie 50lt,yra ir timpu ir svarkeliu,zodziu ,labai jau graziai galima aprengti per treniruotes.Yra kuno spalvos bodziu(67lt),kas aktualu gimnastems ir kas rekomenduojama rengtis po varzybiniu kostiumeliu,bet tik suaugusiu dydziai ir audinys toks storokas ,nelabai delikatus,man teko sasakini matyti,tai ten audinukas plonas,kaip plevele.Toliau ,labai fainos ceskutes ''Grishko''.kuno spalvos (28lt),tikrai rekomenduoju,minkstutes grazutes,superines,yra ivairiu dydziu.
Kas del irankiu,tai dar nelabai jie ka turi,prekiauja kazkokiais ,kazkokios imones likuciais,bet sake,kad menesio begyje gaus nauju irankiu,dabar yra keletas kamuoliu ''amaya'',keletas kuoku,kaspinai tokiu nelabai kokiu,kazkada euroatletas prekiavo,jie su lazdelemis ,o pardaveja sake,kad gaus ir be lazdeliu.Siuo metu yra graziu sokdyniu''pastorelli'' ,spalvos :pink,oranzine,salotine ir daugiau nepamenu,bet jos man pasirode vertos demesio,kietos tokios ir siaip girdejau apie sia kompanija.Dar yra juosteliu lankui apvynioti.Sokdynes kainuoja 44lt,kamuoliai apie 67lt,kuokos apie 40.Nu ,atrodo,viska aprasiau.
Parašas neatitinka forumo taisyklių II.12 p.