Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Glacier @ 2009 05 28, 10:14)
Labas visoms  4u.gif  Na tai kaip pasiekti rezultatai varžybose?
Ko nieks nesigiriat?  rolleyes.gif
Mano Žalioji tai 8 iš 24  biggrin.gif manau kad visai neblogai rolleyes.gif

Iš 24? Iš kur tiek 1999 m. mergaičių? Ar jūsų grupėje buvo ir jaunesnių (vyresnių)? Manoji 4 - ta iš... Nežinau kiek buvo 1997 metų mergaičių. Nebuvau, nemačiau saviškės atlikimo, todėl neturiu jokių komentarų.
Atsakyti
QUOTE(Alexi @ 2009 05 28, 09:41)
Dėkui  už atsakymą 4u.gif  Bandysiu ieškot unsure.gif
Dar kart atsiprašau, kad ne ten "įsibroviau" rolleyes.gif

Alexi, ateikite pirmą rugsėjo savaitę antradienį arba ketvirtadienį 17:30 (tokiu metu paprastai treniruojasi "pirmamečiai") į buvusius VRM kultūros rūmus (nežinau kaip dabar vadinasi, - jie prie Žirmūnų žiedo stovi). Įėjimas pro duris, virš kurių parašyta "Sporto salės". Lipate į antrą aukštą, ten yra vienintelės durys, virš kurių parašyta "Meninė gimnastika". Priima visas mergaites - ir su duomenimis, ir be duomenų; vėliau jos pačios "atsisijoja" arba talentingos mergaitės yra atrenkamos į kitas grupes, kur jau siekiama rezultatų.
Atsakyti
Taip taip 24, ir visos būtent 1999m. Turiu nusifotkinus visą lentelę smile.gif Sakė, kad pats didžiausias srautas. Vargšė mano žalioji, papuolė į toookią konkurenciją smile.gif
O iš jūsiškių turėjo dalyvaut 8, bet 2 išbrauktos. Žodžiu visai neblogai. Trenerė sakė kad ruoš mis vasarai kažkoky grupinuką-vaidinimuką smile.gif
Atsakyti
Tada konkurencija baisiai didelė, o Rūta šaunuolė. thumbup.gif
Rūta individualiai dalyvaus Mis Vasara?
Atsakyti
Na mums tai pasiseke,su sokdyne dalyvavo 5 mergaites ,mes laimejome antra thumbup.gif .
Didesne konkurencija buvo su kamuoliu.
Atsakyti
QUOTE(sonata.x @ 2009 05 28, 11:43)
Na mums tai pasiseke,su sokdyne dalyvavo 5 mergaites ,mes laimejome antra  thumbup.gif .
Didesne konkurencija buvo su kamuoliu.

Geras pasirinkimas thumbup.gif irgi daug ką lemia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 28, 11:37)
Tada konkurencija baisiai didelė, o Rūta šaunuolė. thumbup.gif
Rūta individualiai dalyvaus Mis Vasara?

Ačiū ačiū bigsmile.gif Nežinau, nešnekėjau su trenere, greičiausiai indiv. nedalyvaus,bet visos su choreografe kažkokį šokį statys, maždaug kaip vaidinimuką panašų į naujų metų, šiaip pasimaivymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 05 28, 10:14)
Labas visoms  4u.gif  Na tai kaip pasiekti rezultatai varžybose?
Ko nieks nesigiriat?  rolleyes.gif
Mano Žalioji tai 8 iš 24  biggrin.gif manau kad visai neblogai rolleyes.gif

Labas tai visoms,na tai su pasiekimais brangiosios! drinks_cheers.gif
Glacier ,nu labai jau meiliai tu saviske vadini ''zaliaja'' Isgirs kas ,tai ims dar taip vadinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif
Na ir aš pasigirsiu blush2.gif tiksliau pasidžiaugsiu mirksiukas.gif Maniškė trečiadienį varžybose (Eigulių mokykloje) užėmė antą vietą ir medalį namo parvežė thumbup.gif wub.gif
Deja, pasirodymo nemačiau verysad.gif , nes namie su mažiuke buvau 4u.gif
O kai dalyvavo Vilniuje, tai buvo 8-a ir 14-os, manau neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 05 29, 10:57)
Sveikos mamytės  smile.gif
Na ir aš pasigirsiu blush2.gif tiksliau pasidžiaugsiu  mirksiukas.gif Maniškė trečiadienį varžybose (Eigulių mokykloje) užėmė antą vietą ir medalį namo parvežė  thumbup.gif  wub.gif
Deja, pasirodymo nemačiau  verysad.gif , nes namie su mažiuke buvau  4u.gif
O kai dalyvavo Vilniuje, tai buvo 8-a ir 14-os, manau neblogai  mirksiukas.gif

Geri rezultatai thumbup.gif .Taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 30, 13:56)
Geri rezultatai thumbup.gif .Taip ir toliau smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos gimnasčių mamytės 4u.gif

netyčia radau šią temelę tai noriu prisijungt. mano dukra irgi lanko gimnastiką ir taip pat tose varžybose dalyvalo, deje negaliu pasigirti tokiais pasiekimais kaip jūsiškės. Iš 7 užėmė 6 vietą. 2002 metų konkurencija dar nedidelė, bet jai vis niekaip nesiseka pirštus ištempt kaip reikia, gal dėlto, kad raiščiai silpti g.gif , o gal paprasčiausiai užsimiršta blush2.gif .
O ar jau daug metų jūsų mergaitės lanko gimnastiką, kad pasiekimai tokie geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 02 birželio 2009 - 14:24