Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Egliukė @ 2009 11 20, 11:47)
Aš kažkada gyvenime esu lankiusi meninę gimnastiką, bet Eglės lygio nesu pasiekusi. Čia daugiau gimnastės mamos patirtis smile.gif . Man ir pačiai labai įdomu sužinoti visas šio sporto plonybes (vertinimo kriterijus, įvairius niuansus...). Stebiu, kokių elementų Eglė nepadarė, už ką ją nuvertino. Žodžiu, tuo domiuosiu.
Eglė man sakė, kad treniruojasi kartu su trenerės Audronės mergaitėmis.

Labas,Egliuke.O kur tavo Egle lanko treniruotes?As tu treneriu nepazistu,tik is matymo.Dar pastebejau kad treneres kartais dalinasi savo mergaitemis per grupinius.Tai musu didskes kazkur,tai pas mus ka nors atsiuncia.Kai vyresnes tai ner problemos,bet kai mazes,tai teveliam vargas.Atveza,2 valandas sedi,laukia
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 11 20, 12:35)
Labas,Egliuke.O kur tavo Egle lanko treniruotes?As tu treneriu nepazistu,tik is matymo.Dar pastebejau kad treneres kartais dalinasi savo mergaitemis per grupinius.Tai musu didskes kazkur,tai pas mus ka nors atsiuncia.Kai vyresnes tai ner problemos,bet kai mazes,tai teveliam vargas.Atveza,2 valandas sedi,laukia

Puškino mokykloje.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 19, 01:08)
Teisėja  įraše tik deda skersus brūkšnelius į vertinimo lapus (elementai neįskaityti), tik deda - gražu žiūrėti blink.gif

Egliuke, įdėmiai žiūrėjau teisėjos žymėjimą. Man pasirodė, kad kai kuriose vietose deda brūkšniukus, o kitose "varneles". Ar gali būt toks dalykas?
Dinarad, dėl elementų darymo, tai tavo panelė padaro tokių, kurie manajai neišeina, užtat įdeda paprastesnius (pigesnius). O gal ir amžiaus grupėm yra nustatyti kai kurie. Trenerė sako, va dabar pratime turėsi daryt tiek ir tiek lankstumo, tiek lygsvarų, šuolių ir pan. O atrenka, kuriuos geriausiai moka. Maniškei, pvz, neišeina užsivertime ant alkūnių išlaikyti tiesiai kojų, susilanksto tuoj pat kaip taburetė biggrin.gif
Atsakyti
Kur brūkšniai tai brūkšniai, o kur įskaityta, turėtų būti skaičiai g.gif, nes kaip minėjau, jei tai "kombinuotas" elementas ir ne visos dalys užskaitytos, tai parašo tik tos elemento dalies įvertinimą, kuris užskaitytas.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 20, 13:11)
Puškino mokykloje.

Karta per savaite vaziuojam i Puskino m-la i choreografija.Pries varzybas ir treniravomes ten,man atrodo pirmadieniais mes pas save sales negaunam,tenka vaziuot i svecius smile.gif
Atsakyti
Meninės gimnastikos pasaulio taurė 2030-aisiais bigsmile.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Norėčiau realiai pamatyti tokį vaizdą smile.gif Nors ruselės daug ką gali, gal ir padarys taip 2030 metais biggrin.gif
Atsakyti
thumb_yello.gif
Atsakyti
SVEIKI,

ATSIDARĖ NAUJA ŠOKIO IR GIMNASTIKOS PARDUOTUVĖ.Labai daug įvairių triko, minkštų batelių, aksesuarų gimnastikai ir pan.Tai pat baletui ir kitiems šokiams skirta apranga.Man ten patiko, yra pasirinkimas. Siūličiau užbėgti.Parduotuvė įsikūrusi Konstitucijos pr.6, atrodo '' KAMILLA DANCE '' .
Atsakyti
QUOTE(m.i.marija @ 2009 11 23, 15:24)
SVEIKI,

ATSIDARĖ NAUJA ŠOKIO IR GIMNASTIKOS PARDUOTUVĖ.Labai daug įvairių triko, minkštų batelių, aksesuarų gimnastikai ir pan.Tai pat baletui ir kitiems šokiams skirta apranga.Man ten patiko, yra pasirinkimas. Siūličiau užbėgti.Parduotuvė įsikūrusi Konstitucijos pr.6, atrodo '' KAMILLA DANCE '' .

gaila kad ne KAune verysad.gif
Atsakyti
o kainos kokios? Realios?
Atsakyti
Vaaau, kaip šaunu, tiek jau to, nesvarbu kad ne Kaune. Įdomu, kas ten gero, kas apsilankysite, būtinai papasakokite. Yra jų puslapis internete http://www.kamilla.lt
Įdomu, ar ir įrankiais prekiauja, puslapyje tai visko pripiešta smile.gif
Atsakyti