QUOTE(dinarad @ 2009 11 19, 22:09)
As tai i tavo Eglute ziurejau,o ne i teiseja,o maniske komentatore irgi uzmete aki -ka teiseja ten daro.Sako-viena klaida,nes vien bruksnius deda ir tik viena karta kryziuka .Atseit zinove
Papildyta:
Mes su dukra kai ziurejom tavo Ruteles programa maniske skaiciavo kuriuos elementus padaro,kuriu dar ne.Tai mes dar daug ko nemokam.As isivaizdavau,kad kuo daugiau moki,tuo daugiau gauni balu
Papildyta:
Aciu,Egliuke,uz issamu paaiskinima del balu
Tik man joks kalkuliatorius ne pades,nes nelabai matau tas klaidas.Nu nebent nugriutu,pamirstu programa,pamestu iranki ar pan.Kur, kas ir ko neuzfiksavo,tai dar nelabai pastebiu.O tai idomu-kodel per varzybas Kaune gaunam visada mazesnius balus,nei Vilniuje ? Gal ten daugiau teiseju buna tai ir didesne suma susidaro? Ar nuo to nepriklauso ir cia sutapimas?
Dar man idomu.As,kaip buvusi plaukike,galiu papasakot,kad pas mus yra kategorijos.Paskui kandidatas i sporto meistrus ir sporto meistras.O kokia klasifikacija yra gimnastikoj? Gal jau galim pretenduot i kokia kategorija?
Gimnastikoje mergaitės skirstomos pagal amžių: jaunesni vaikai, vyresni vaikai, jaunutės, jaunės, suaugusios (meistrės). Mano Eglė 1997 metų gimimo, tai ji jaunučių grupėje, 1996 m. irgi jaunutės. Glacier Rūta (1999 m.) turėtų būti vyresnių vaikų grupėje. Dėl aukštesnių ar žemesnių balų Vilniuje tai tikrai nieko negaliu pasakyti, šiaip žinau, kad taisyklės pasikeitusios ir vertinama yra išraiška (visokie fiksuoti galvos pasukimai, reikšmingi žvilgsniai
)
Papildyta:
QUOTE(Burtininke @ 2009 11 19, 22:29)
Ogo, maniškė pagrindinė jūsų varžovė?
Kažkaip nustebau
Su lanku ir man patiko pratimas. Gražiai sustatytas
Su tuo kuodu.., tai tą dieną kelis kartus šukavau, nes taip ir dukra neišaiškino, kur jis geriau : ar aukščiau, ar žemiau ypač kai pratimą su kamuoliu daro. Taip taip, pirmoj eilėj visą šeštadienį su mama prasėdėjom, o penktadienį tai balkone paskui mažiukę laksčiau, nes nebuvo kam palikt
Kuodas gimnastikoje turi būti aukščiau, o su kokiu įrankiu daro, neturi reikšmės. Bet šiek tiek pakoreguoti galima, jei daro su kamuoliu tą elementą kai ant alkūnių būdama kamuolį remia tarp menčių palei kaklą ir per nugarą užverčia į priekį kojas (nežinau ar suprantamai nusakiau elementą). Tada su kuodu šiek tiek prilaiko kamuolį.
Papildyta:
QUOTE(milabra @ 2009 11 19, 21:20)
Pažiūrėjau šokėjėles, nu gražu
Pasipavydėjau patyliukais
Mes tai va, susigripavom su dukra, sėdim namie, jokių trevkių
Oi kaip baisu su tais gripais. Gerkit vaistus ir sveikit greičiau
Papildyta:
Apie sekančias varžybas nieko dar negirdėjau, bet turbūt kalėdinės bus.