Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(sonata.x @ 2009 11 16, 12:54)
Aciu,aciu  biggrin.gif  Tai kad maniske 1998 metu.....O gal kas turit sestadienio lentele ????

Nugi telpa telpa į tą tarpą, nes varžybos ėjo nuo mažiausių smile.gif 2000, 1999, 1998, 1997 smile.gif
Egliuke, dėsiu dar, dabar laiko neturiu, turiu atidirbt už kuokų ir lanko vyniojimą darbo metu rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 14:17)
Nugi telpa telpa į tą tarpą, nes varžybos ėjo nuo mažiausių smile.gif 2000, 1999, 1998, 1997 smile.gif
Egliuke, dėsiu dar, dabar laiko neturiu, turiu atidirbt už kuokų ir lanko vyniojimą darbo metu  rolleyes.gif  doh.gif

oi laukiam,laukiam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 14:17)
Egliuke, dėsiu dar, dabar laiko neturiu, turiu atidirbt už kuokų ir lanko vyniojimą darbo metu  rolleyes.gif  doh.gif

Tai jau taip, tenka atidirbti ir man. Aš penktadienį irgi nuo pietų varžybose sėdėjau, o darbas tai liko doh.gif Dirbu išsijuosusi.
Atsakyti
Pabandau įkelti nuorodą su 1998-1997m. rezultatais. Žiūrim, kas gausis.
http://s46.radikal.r...3700ad1e7e9.jpg
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 15:32)
Pabandau įkelti nuorodą su 1998-1997m. rezultatais. Žiūrim, kas gausis.
http://s46.radikal.r...3700ad1e7e9.jpg

labai aciu..... smile.gif
Atsakyti
Mamytės, ar eisite rytoj į susirinkimą 18 val. sporto mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 16, 17:24)
Mamytės, ar eisite rytoj į susirinkimą 18 val. sporto mokykloje?

Aha, reiks nueit. O kur rinktis?
Atsakyti
O koks susirinkimas? Nes mano pana sako kad man nereikia, nes ten sako turi eiti tie kurių duomenų trūksta prašymuose ir sutartyse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 09:32)
Oho, dinarad, kaip pradžia, tai tikrai neprasta thumbup.gif  Išaugs puiki gimnastė. Turi ir lankstumo ir išraiškos. Ar tik ne jai su lanku tada nelabai pasisekė ir ašaros byrėjo kaip pupos, šalia manęs atsisėdot? jau norėjau ir aš pult guost wink.gif

Tai turbut ji ir bus smile.gif Nes verke tai labai cry.gif Per sias varzybas pirma karta paemem lanka ir kamuoli.Ir namie kalbejomes-kad labai nesureiksmintu,jei nepasiseks.reikia laiko viska ismokt.Bet...emocijos,nervai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sonata.x @ 2009 11 16, 09:47)
Sveikinu visas su pergalem ir su dalyvavimu....Mums ir neblogai pasiseke:ir penktadieni ir sestadieni uzeme 3 vieta  4u.gif
Gal Egliuke turit ivertinimu lenteles...maciau lygtai fotografavot smile.gif)))

Sveikinu su puikiais rezultatais 4u.gif Tai va,manau per respublikines klaipedietem tikrai butu rimta konkurencija.Kad ir latves turbut ne kazika issiveze thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 11 16, 21:21)
O koks susirinkimas? Nes mano pana sako kad man nereikia, nes ten sako turi eiti tie kurių duomenų trūksta prašymuose ir sutartyse  unsure.gif

Aš klausiau trenerės dėl to susirinkimo temos, tai sakė, kad susirinkimą daro dėl neaiškumų sutartyse: yra tėvų, nepasirašiusių sutartyse dėl nenurodyto mokesčio, dėl kažkokių kitų neaiškumų. Tai mokyklos direktorė nusprendė sukviesti tėvus ir visiems atsakyti į rūpimus klausimus. Kviečiami visų gimnastikų tėvai 18 val. Skelbimas kabo ant meninės gimnastikos salės durų, tai ten gal kur ir rinktis reikia.
Papildyta:
QUOTE(dinarad @ 2009 11 16, 22:31)
Nes verke tai labai  cry.gif  Per sias varzybas pirma karta paemem lanka ir kamuoli.Ir namie kalbejomes-kad labai nesureiksmintu,jei nepasiseks.reikia laiko viska ismokt.Bet...emocijos,nervai. smile.gif

Dar labai jautriai į viską reaguoja, paskui išaugs, taip nebereaguos. Maniškė irgi verkdavo dėl nesėkmės, išbėgdavo iš aikštės ir krisdavo trenerei į skraitą lotuliukas.gif Paskui viskas kažkaip netikėtai pasibaigė. Kitą kartą aš jau net pykstu, kad nebereaguoja į klaidas
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 19:53)
Aha, reiks nueit. O kur rinktis?

aš irgi bandysiu nueit paklausyt ką gero pasakys.
Atsakyti
Ką gero ar blogo girdėjote susirinkime? smile.gif
Atsakyti