Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(dinarad @ 2009 11 15, 18:10)

Gražu smile.gif

Iš viso, baigsit jūs čia man druską ant žaizdos barstyti? mad.gif Palaukit, išmoks maniškė salto ant buomo daryti, ot parodysim mes jums bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 11 15, 22:08)
Gražu smile.gif

Iš viso, baigsit jūs čia man druską ant žaizdos barstyti? mad.gif Palaukit, išmoks maniškė salto ant buomo daryti, ot parodysim mes jums  bigsmile.gif  biggrin.gif

Laukiam, Milabra, laukiam salto ant buomo. biggrin.gif O be salto kokią nors foto įdėtum. Man bais įdomu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 11 15, 19:10)

grazuuuu,labaai laabai! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 11 15, 19:10)

geras pasirodymas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz gerus atsiliepimus.Mes dar tik pradedam savo sportine karjera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(milabra @ 2009 11 15, 22:08)
Gražu smile.gif

Iš viso, baigsit jūs čia man druską ant žaizdos barstyti? mad.gif Palaukit, išmoks maniškė salto ant buomo daryti, ot parodysim mes jums  bigsmile.gif  biggrin.gif

Idomu butu paziuret smile.gif Mes per naujametine svente buvom sportines gimnastikos salej.Tai maniske pabande tik pastovet ant buomo.Vos spejau nufotkint,nukrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 11 16, 08:35)
Aciu visoms uz gerus atsiliepimus.Mes dar tik pradedam savo sportine karjera  smile.gif

Oho, dinarad, kaip pradžia, tai tikrai neprasta thumbup.gif Išaugs puiki gimnastė. Turi ir lankstumo ir išraiškos. Ar tik ne jai su lanku tada nelabai pasisekė ir ašaros byrėjo kaip pupos, šalia manęs atsisėdot? jau norėjau ir aš pult guost wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 15, 21:43)
Laukiam, Milabra, laukiam salto ant buomo. biggrin.gif O be salto kokią nors foto įdėtum. Man bais įdomu  blink.gif

Tai kad nieko neturiu sad.gif Nevyksta pas mus varžybos unsure.gif Vienintelės būna kalėdinės. Dabar kai pas stiprią trenerę, tai gal bus ir pavasarinės... pasiilgstu aš tų varžybų, o ir kostiumėlis guli, dūla biggrin.gif Jau sakau negi dėl vieno karto pirktas. Pasimatavo mano mergiotė, nu lygtais dar geras....
Tai vat, jūsų paklausau, seilę pavarvinu hihihi.gif Kadangi su Egliukės mergaite bendraamžės, tai vis palyginu - va, ir maniškė jau taip darytų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu visas su pergalem ir su dalyvavimu....Mums ir neblogai pasiseke:ir penktadieni ir sestadieni uzeme 3 vieta 4u.gif
Gal Egliuke turit ivertinimu lenteles...maciau lygtai fotografavot smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(sonata.x @ 2009 11 16, 09:47)
Sveikinu visas su pergalem ir su dalyvavimu....Mums ir neblogai pasiseke:ir penktadieni ir sestadieni uzeme 3 vieta  4u.gif

šeštadienio įvertinimų lentelę turiu tik 1997 metų. Penktadienio varžybų kai kurių srautų yra įdėta forume.
Atsakyti
QUOTE(sonata.x @ 2009 11 16, 09:47)
Sveikinu visas su pergalem ir su dalyvavimu....Mums ir neblogai pasiseke:ir penktadieni ir sestadieni uzeme 3 vieta  4u.gif

Ooo, tai visai šaunuolė smile.gif na žiūriu gabios visos jūsų mergaitės, aukštas vietas tik ima, net baltas pavydas blush2.gif smile.gif
Fotografavau aš, turiu lenteles nuo mažiukių iki 1997. Tik man reikia arba kažkam persiųsti, kad įdėtų, arba susikurti kažkur foto albumą.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 12:38)
Ooo, tai visai šaunuolė smile.gif na žiūriu gabios visos jūsų mergaitės, aukštas vietas tik ima, net baltas pavydas  blush2.gif smile.gif
Fotografavau aš, turiu lenteles nuo mažiukių iki 1997. Tik man reikia arba kažkam persiųsti, kad įdėtų, arba susikurti kažkur foto albumą.

Aciu,aciu biggrin.gif Tai kad maniske 1998 metu.....O gal kas turit sestadienio lentele ????
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 16, 12:38)
Ooo, tai visai šaunuolė smile.gif na žiūriu gabios visos jūsų mergaitės, aukštas vietas tik ima, net baltas pavydas  blush2.gif smile.gif

Glacier, minėjai kad gali įdėti į youtube Eglės pasirodymą. Ar įdėjai? o nuotraukas gali siųsti man į až, aš įdėsiu
Atsakyti