QUOTE(Glacier @ 2009 11 14, 22:40)
Sveikinu visų pirma su puikiais rezultatais
Dinarad, turbūt tu atspėjai, ji su raudonu kostiumėliu, bet darė trečia. O prieš ją raudonų nebuvo
Čia dastos dėka tokia graži - ji mumi papuošė
Nu ką, kaip sakant vakar pasidžiaugėm ir gana
Be įrankio viskas neblogai, tačiau su lanku porąkart suklydo ir štai- 9 vieta. Na iš 16 tai neblogai irgi. Tiesą sakant atvažiavo gana stiprių latvių, tikrai vertų apdovanojimo. Buvo ir viena mergaitė iš Vilniaus. Kodėl daugiau neatvažiavot, a??
Varžybos buvo tikrai vertos dėmesio, gražios pažiūrėti. Egliukės mergaitės super pasirodymai buvo, man su lanku labai patiko. Kitose amžiaus grupėse pirmas vietas skynė Monika ir Evelina. Po apdovanojimų išėjom namo, įdomu kaip vyresnės sudalyvavo, gal kas žinote?
Saulutės sakė 4 vt. užėmė, jos mūsų trenerės. Turiu nufilmavus keletą pasirodymų, Monikos, Evelinos, Egliukės , tačiau turbūt neturiu teisės dėt tarkim į youtubą be sutikimo?
Labas visoms sportininkų mamytėms. Smagu pasidžiaugti visų laimėjimais. Sakyčiau, visos visai neblogai sudalyvavom. Mano mergaitės pasirodymą i youtube galima įdėti, nes aš turiu įrašą bet nesu youtube prisiregistravusi, tai neįdėsiu.
Papildyta:
Mačiau naują Glacier mergaitės rūbą. Gražus
Jau kai forume perskaičiau kad kuokas Glacier vynioja raudonai su sidabru, tai supratau, bus naujas kostiumėlis.
Maniškės varžybų rezultatai: penktadienį pratimas su kamuoliu - 6 vieta iš 10. Sakyčiau, prastokai: pabėgo kamuolys. O šeštadienį - 2 vieta. Tai mūsų aukščiausias rezultatas per visą sportinę karjerą. Pasirodymai su lanku ir kuokelėm buvo tikrai geri.