Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(svetocka @ 2009 11 12, 16:45)
aciu Egliuke, siandien po tepalo ir elastinio tvarscio zymiai geriau.

Kad nėra už ką, dalinuosi patirtimi.
Atsakyti
Glacier, happybday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
SEKMES gimnastems varzybose victory.gif
Atsakyti
GLACIER SU GIMTADIENIU!SEKMES IR SVEIKATYTES IR MEILES IR DAR NORS VIENO LELIUKO!
user posted image
Atsakyti
Ačiū mielosios group.gif smile.gif smile.gif rolleyes.gif labai gražus paveiksliukas smile.gif
Siunčiu visoms po taurę šampano ! Už mūsų vaikus, už pergales!!!!
Dasta, ką tu šneki, kokie dar leliukai biggrin.gif tokiam amziuj doh.gif
Jaučiu su kai kuriom mamytem prasilenksim, o būtų įdomu ir susipažint smile.gif
Mano mergina dalyvaus su kuokomis 15.30, paskui dar liksim jaunesnių ir grupinių pažiūrėt, nes mūsų trenerė su mažėm pastatė grupinuką.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 13, 12:42)
Ačiū mielosios  group.gif  smile.gif  smile.gif  rolleyes.gif labai gražus paveiksliukas smile.gif
Mano mergina dalyvaus su kuokomis 15.30, paskui dar liksim jaunesnių ir grupinių pažiūrėt, nes mūsų trenerė su mažėm pastatė grupinuką.

Su gimtadieniu! happybday.gif Sekmes ir geru ispudziu varzybuose! Maniske darys su kamuoliu 2000 sraute o po to iskarto grupini su savo srautu.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 13, 13:42)
Ačiū mielosios  group.gif  smile.gif  smile.gif  rolleyes.gif labai gražus paveiksliukas smile.gif

taip pat prisijungiu prie visu sveikinanciu happybday.gif

Papildyta:
na mano abi mergaites uzeme po 4 vieta smile.gif . Viresnelei kaspinas painiojosi, na mazesnei tai su kuokom irgi neblogai.
Atsakyti
Ačiū dinarad, Raganaite drinks_cheers.gif
O maniškė su kuokom 5, super, aukščiausia vieta, kurią pasiekėm, neskaitant visų grupinių, aišku. Pastovėjo nors šalia prizininkių ax.gif
Raganaite1, ach tu slapuke smile.gif nesakei kad prie "kuokininkių" prisidėsit. Tuoj peržiūriu nuotraukas, kuri čia maniškę aplenkė thumbup.gif
Dinarad, kaip kamuoliukas, ar geras buvo, klausė mergaitės?
Dasta, tavo puikusis kostiumėlis mums sėkmę atnešė!! thumbup.gif Labai gražiai atrodė, Egliukė iškart atpažino wink.gif
Atsakyti
Glacier! Super ! Vis arciau ir arciau garbes pakylos! Puiki dovanele gimtadienio proga!Sekmes rytoj,o cia taviskei :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 11 13, 20:46)
Glacier! Super ! Vis arciau ir arciau garbes pakylos!

4u.gif dasta, na tikrai, tuo labiau kad 16 dalyvių buvo šio srauto, tai manau labai geras rezultatas. Turiu nusifotkinus visų amžiaus grupių rezultatų suvestines, tai jei kas domina klauskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 13, 20:58)
4u.gif dasta, na tikrai, tuo labiau kad 16 dalyvių buvo šio srauto, tai manau labai geras rezultatas. Turiu nusifotkinus visų amžiaus grupių rezultatų suvestines, tai jei kas domina klauskit smile.gif

Jei netingi ikelk i foruma rezultatu suvestines,jei tingi man i e-maila atsiusk ,as ikelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 11 13, 21:08)
Jei netingi ikelk i foruma rezultatu suvestines,jei tingi man i e-maila atsiusk ,as ikelsiu smile.gif

Dasta, išsiunčiau-įdėk tu, nes po šiai dienai neišmokau įkelt smile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti