Taip, vieno įrankio .
Maniske su sokdyne darys
QUOTE(sonata.x @ 2009 05 26, 14:17)
Maniske su sokdyne darys
Kiek pamenu iš saviškės laikų, tai nemėgiamiausias įrankis buvo. Nei viena mergaitė jos nemėgo
O pats pats tau jau turbūt spėlioti nereikia Kaspinas ko gero.....
Pratimo su šokdyne labai greitas tempas, mergaitės pavargsta labai, gal todėl ir nemėgsta . Maniškė rytoj su lanku daro. O kaspinas tai gražu , bet irgi turi savo niuansų. Esu skaičiusi, kad kaspinas turi visą laiką būti judesyje - jis negali būti statinėje būsenoje ir ant žemės. Tai ranka turi visą laiką dirbti. Pas mus gal taip griežtai nevertina, bet tarptautinėje gimnastikoje į tai atsižvelgiama.
O dar - jei pratimas pavyko, tai ir įrankis ne toks bjaurus pasidaro
O dar - jei pratimas pavyko, tai ir įrankis ne toks bjaurus pasidaro
Kelintą? Kurios amžiaus grupės dalyvauja?
Eglė 14.45 val. turi būti salėje apšilimui. O amžiaus grupių tai nežinau - manau, jaunutės, vyresni vaikai, jaunesni vaikai.
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 26, 22:07)
Eglė 14.45 val. turi būti salėje apšilimui. O amžiaus grupių tai nežinau - manau, jaunutės, vyresni vaikai, jaunesni vaikai.
Taip, varžybos prasidės nuo vyriausių, baigsis visai mažiukėmis. Rūtos apšilimas 5 val.
na, ką gi sėkmės visoms dalyvėms
Laba diena
Nežinau ar į temą pataikiau, bet kitur neradau...
Norėjau pasiteiraut kur Vilniuje galima mergaitei lankyt gimnastiką (lapkritį bus 5 metukai), o gal tokių mažų dar nepriima.
Labai norėtumėm leist, bet nerandu info Būčiau labai dėkinga už pagalbą (nuorodą telefoną ar kt.)
Ačiū labai ir atsiprašau jei ne ten parašiau
Nežinau ar į temą pataikiau, bet kitur neradau...
Norėjau pasiteiraut kur Vilniuje galima mergaitei lankyt gimnastiką (lapkritį bus 5 metukai), o gal tokių mažų dar nepriima.
Labai norėtumėm leist, bet nerandu info Būčiau labai dėkinga už pagalbą (nuorodą telefoną ar kt.)
Ačiū labai ir atsiprašau jei ne ten parašiau
Ir aš su panašiu klausimu atėjau. Ar reikia spec duomenų kažkokių, ar visas mergaites priima? Nuo kelių metukų?
Man labai patinka meninė gimnastika
Man labai patinka meninė gimnastika
Kur lankyti meninę gimnastiką Vilniuje, yra atskira tema. O dėl mergaitės duomenų, kad lankyti meninę gimnastiką - taip, duomenų reikia. Pirmiausiai mergaitė turi būti lanksti, "minkšta". Tą mato trenerė. Tėvams gali vienaip atrodyti, treneriams - kitaip. Amžius - dažniausiai nuo 5 metukų.
Labas visoms Na tai kaip pasiekti rezultatai varžybose?
Ko nieks nesigiriat?
Mano Žalioji tai 8 iš 24 manau kad visai neblogai
Ko nieks nesigiriat?
Mano Žalioji tai 8 iš 24 manau kad visai neblogai
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 28, 09:00)
Kur lankyti meninę gimnastiką Vilniuje, yra atskira tema. O dėl mergaitės duomenų, kad lankyti meninę gimnastiką - taip, duomenų reikia. Pirmiausiai mergaitė turi būti lanksti, "minkšta". Tą mato trenerė. Tėvams gali vienaip atrodyti, treneriams - kitaip. Amžius - dažniausiai nuo 5 metukų.
Dėkui už atsakymą Bandysiu ieškot
Dar kart atsiprašau, kad ne ten "įsibroviau"