Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

Taip, vieno įrankio smile.gif.
Atsakyti
Maniske su sokdyne darys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata.x: 26 gegužės 2009 - 13:19
QUOTE(sonata.x @ 2009 05 26, 14:17)
Maniske su sokdyne darys biggrin.gif

Kiek pamenu iš saviškės laikų, tai nemėgiamiausias įrankis buvo. Nei viena mergaitė jos nemėgo mastau.gif
O pats pats tau jau turbūt spėlioti nereikia lotuliukas.gif Kaspinas ko gero..... rolleyes.gif
Atsakyti
Pratimo su šokdyne labai greitas tempas, mergaitės pavargsta labai, gal todėl ir nemėgsta g.gif . Maniškė rytoj su lanku daro. O kaspinas tai gražu thumbup.gif , bet irgi turi savo niuansų. Esu skaičiusi, kad kaspinas turi visą laiką būti judesyje - jis negali būti statinėje būsenoje ir ant žemės. Tai ranka turi visą laiką dirbti. doh.gif Pas mus gal taip griežtai nevertina, bet tarptautinėje gimnastikoje į tai atsižvelgiama.
O dar - jei pratimas pavyko, tai ir įrankis ne toks bjaurus pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
Kelintą? Kurios amžiaus grupės dalyvauja? 4u.gif
Atsakyti
Eglė 14.45 val. turi būti salėje apšilimui. O amžiaus grupių tai nežinau - manau, jaunutės, vyresni vaikai, jaunesni vaikai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 26, 22:07)
Eglė 14.45 val. turi būti salėje apšilimui. O amžiaus grupių tai nežinau - manau, jaunutės, vyresni vaikai, jaunesni vaikai. g.gif

Taip, varžybos prasidės nuo vyriausių, baigsis visai mažiukėmis. Rūtos apšilimas 5 val.
na, ką gi sėkmės visoms dalyvėms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Nežinau ar į temą pataikiau, bet kitur neradau... blush2.gif
Norėjau pasiteiraut kur Vilniuje galima mergaitei lankyt gimnastiką (lapkritį bus 5 metukai), o gal tokių mažų dar nepriima. g.gif
Labai norėtumėm leist, bet nerandu info blush2.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą (nuorodą telefoną ar kt.)
Ačiū labai ir atsiprašau jei ne ten parašiau 4u.gif
Atsakyti
Ir aš su panašiu klausimu atėjau. Ar reikia spec duomenų kažkokių, ar visas mergaites priima? Nuo kelių metukų?
Man labai patinka meninė gimnastika ax.gif
Atsakyti
Kur lankyti meninę gimnastiką Vilniuje, yra atskira tema. O dėl mergaitės duomenų, kad lankyti meninę gimnastiką - taip, duomenų reikia. Pirmiausiai mergaitė turi būti lanksti, "minkšta". Tą mato trenerė. Tėvams gali vienaip atrodyti, treneriams - kitaip. Amžius - dažniausiai nuo 5 metukų. smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Na tai kaip pasiekti rezultatai varžybose?
Ko nieks nesigiriat? rolleyes.gif
Mano Žalioji tai 8 iš 24 biggrin.gif manau kad visai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 28, 09:00)
Kur  lankyti meninę gimnastiką Vilniuje, yra atskira tema. O dėl mergaitės duomenų, kad lankyti meninę gimnastiką - taip, duomenų reikia. Pirmiausiai mergaitė turi būti lanksti, "minkšta". Tą mato trenerė. Tėvams gali vienaip atrodyti, treneriams - kitaip. Amžius - dažniausiai nuo 5 metukų.  smile.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif Bandysiu ieškot unsure.gif
Dar kart atsiprašau, kad ne ten "įsibroviau" rolleyes.gif
Atsakyti