Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Raganaite1 @ 2009 11 11, 22:55)
bet isivaizduokit kaip gave 2 taip galvojom kad jau viskas garantuotai parodys. Bet deja, ir vaikam koks apmaudas. Daug draugu zinojo ir gavosi kaip apsimelavusios liko. Nors tiek gerai yra internete kelios nuotraukytes is pasirodymo. Gaila mergaiciu, jau trenere sustacius soki buvo sekanciam pasyrodymui jei prireiks, bet deja. schmoll.gif

tai va, ir aš tik iš nuotraukų sužinojau, kad jos dalyvavo. Laukiau pasirodymo, bet ko gero numeris pasirodė neefektingas - nebuvo visiškas fiasko - tai nusprendė per televiziją nerodyti. Jų nebuvo net ir papildomoje atrankoje į pusfinalį - schmoll.gif nesuprasi kaip viskas surežisuota.
Nepasisekė talentuose, tai gal bus sėkmingos varžybos penktadienį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dasta @ 2009 11 12, 00:38)
As tai nemaciau ,gal youtube yra? Labai noreciau paziureti.

Per televiziją nerodė, o youtube irgi nemačiau. Gal reikia paieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 12, 00:41)
tai va, ir aš tik iš nuotraukų sužinojau, kad jos dalyvavo. Laukiau pasirodymo, bet ko gero numeris pasirodė neefektingas - nebuvo visiškas fiasko - tai nusprendė per televiziją nerodyti. Jų nebuvo net ir papildomoje atrankoje į pusfinalį -  schmoll.gif nesuprasi kaip viskas surežisuota.
Nepasisekė talentuose, tai gal bus sėkmingos varžybos penktadienį  smile.gif
Papildyta:

Per televiziją nerodė, o youtube irgi nemačiau. Gal reikia paieškoti?

įrašo aš neradau verysad.gif
Atsakyti
O Evelina su Monika pateko į pusfinalį?
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 12, 11:39)

Nu taip ,jos juk 3 taip gavo!
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 11 12, 12:29)
Nu taip ,jos juk 3 taip gavo!

aaaa... atleiskit man neišmanėlei, nesigilinau į tą sistemą doh.gif biggrin.gif
Na kaip mamkos, ruošiamės varžybom? smile.gif Šiandien liepė su kostiumėliais ateit. Sėdžiu darbe ir pervynioju lanką su kuokom, kai niekas nemato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 12, 12:49)
aaaa... atleiskit man neišmanėlei, nesigilinau į tą sistemą  doh.gif biggrin.gif
Na kaip mamkos, ruošiamės varžybom? smile.gif Šiandien liepė su kostiumėliais ateit. Sėdžiu darbe ir pervynioju lanką su kuokom, kai niekas nemato bigsmile.gif

ruošiamės ruošiamės, nors aš net programos nežinau - nei su kokiais įrankiais darys, nei kokių naujovių pratime yra. Tiesiog esu visai nutrūkusi nuo gyvenimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 12, 11:39)

Pas jas buvo 3 taip,jos iskatro papuole
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 12, 12:49)
aaaa... atleiskit man neišmanėlei, nesigilinau į tą sistemą  doh.gif biggrin.gif

Geras vaizdelis tikriausiai! Jaudulys pas mamyte gar neatejo? o kuokos raudonos bus?
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 11 12, 14:59)
Geras vaizdelis tikriausiai! Jaudulys pas mamyte gar neatejo? o kuokos raudonos bus?

Nu jo, įsivaizduok .. sėdi mamka su kuoka biggrin.gif Kuokas padariau raudonas su sidabriniu, o kadangi jos pačios žalios, tai dar liko kai kuriose vietose ir žalumo, ai nepakenks, pritrūkau kantrybės ir fantazijos. O lanką tai teko sutvarkyt treniruotinį (varžybinis sulūžo stovėdamas doh.gif ), tai tas pasiliks žalias smile.gif
Kažkaip šį kart man keistai ramu, ai gal kad ryt gimtadienis blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 12, 15:36)
Nu jo, įsivaizduok .. sėdi mamka su kuoka biggrin.gif Kuokas padariau raudonas su sidabriniu, o kadangi jos pačios žalios, tai dar liko kai kuriose vietose ir žalumo, ai nepakenks, pritrūkau kantrybės ir fantazijos. O lanką tai teko sutvarkyt treniruotinį (varžybinis sulūžo stovėdamas  doh.gif ), tai tas pasiliks žalias smile.gif
Kažkaip šį kart man keistai ramu, ai gal kad ryt gimtadienis  blush2.gif  rolleyes.gif

4u.gif su gimtadieniu
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 12, 16:21)
4u.gif su gimtadieniu

Ačiū, Egliuke. Žiūrinėju youtube LT gimnasčių pasirodymų įrašus.
Man va lb. gražus pasirodymas - lengvai ir maloniai žiūrisi: http://www.youtube.c...h?v=11xDZf9opFc
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 11, 17:52)
Kurioj vietoj patempė?
Papildyta:

Mes vartojam visokius šaldančius tepalus, purškalus. Jei tai čiurna, kelio sąnarys, tai dar ir elastinį tvarstį užsideda.

aciu Egliuke, siandien po tepalo ir elastinio tvarscio zymiai geriau.
Atsakyti