Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Egliukė @ 2009 11 02, 09:01)
O mes ne sporto mokyklai priklausom? Birželio mėnesį mes patys vežėm dukrą į Klaipėdą, bet priežastis tada minėjo kitas - nesutampa varžybų grafikas, o anksčiau nėra ko važiuoti ir trintis salėje  g.gif Jau nebeaišku visai kas po kam

Kadangi maniškė dar mažiukė tai ir sutarties su sporto mokykla mes iki šiolei dar nebuvome pasirašę. O jūs ar pasirašę sutartį su sporto mokykla?
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2009 11 02, 16:34)
Kadangi maniškė dar mažiukė tai ir sutarties su sporto mokykla mes iki šiolei dar nebuvome pasirašę.  O jūs ar pasirašę sutartį su sporto mokykla?

Sutartį su sporto mokykla pasirašom tik dabar, anksčiau nebuvo jokių sutarčių. Tos sutartys ko gero turėjo būti jau anksčiau, nes su paprasta mokykla (pradine, pagrindine ar vidurine) sutartys tai jau nuo 2003 m. sudarinėjamos.
Atsakyti
Kadangi maniškė dar mažiukė tai ir sutarties su sporto mokykla mes iki šiolei dar nebuvome pasirašę.  O jūs ar pasirašę sutartį su sporto mokykla?

Atsimenu, kai tik pradėjom lankyt, pildėm kažkokį sporto mokkl. popierių, gal ten tik prašymas priimti buvo.. O dabar, turbūt kaip ir visos kaunietes gavome sutartis. Egliuke, dabar taves paklausiu, jeigu jau pildei, ar skaitei, ten yra toks punktas: Sportininkas įsipareigoja mokėti mokyklai savivaldybės nustatytą mokestį ( ...... ) ar tu įrašei kokią sumą? Aš nežinau ką rašyt, o jei tuščią paliksi, tai nei šis nei tas, dar kaip įrašys sumelę smile.gif
Atsakyti

Mes irgi dar negavom sutarties.Pernai pildziau tik sutikima,kad dukra lankytu treniruotes.Maniske irgi dar nedidele-8 metu.Gal cia tik rimtesnem gimnastem duoda,kas jau ilgiau lanko.O gal dar gausim g.gif
Atsakyti
Egliuke, gal yra kokių naujienų apie Editą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetocka @ 2009 11 02, 16:26)
greja,
paziurek ir cia
www.ninaalt.com

dar
http://gymnet.org/mp3.htm
Atsakyti
ot tai dekui, bus Gretai ka veikti kol perklausys muzikeles:)
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 02, 17:35)
Atsimenu, kai tik pradėjom lankyt, pildėm kažkokį sporto mokkl. popierių, gal ten tik prašymas priimti buvo.. O dabar, turbūt kaip ir visos kaunietes gavome sutartis. Egliuke, dabar taves paklausiu, jeigu jau pildei, ar skaitei, ten yra toks punktas: Sportininkas įsipareigoja mokėti mokyklai savivaldybės nustatytą mokestį ( ...... ) ar tu įrašei kokią sumą? Aš nežinau ką rašyt, o jei tuščią paliksi, tai nei šis nei tas, dar kaip įrašys sumelę smile.gif

Mano sutarties egzemplioriuose buvo pieštuku nubrauktas brūkšnys, kad neįrašyti jokios sumos. g.gif Kažkokios sumos, manau, neįrašys, nes yra normos.
Papildyta:
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 11 02, 22:08)
Egliuke, gal yra kokių naujienų apie Editą?  g.gif

Nieko nežinau. Tik Eglė sakė, kad Editos nebus iki naujų metų.
Buvo praeitą savaitę Edita užbėgusi į treniruotę.
Atsakyti
radau internete sporto mokyklos teikiamų paslaugų kainas. Čia išrašas:
SALIŲ NUOMA
Gydomosios kūno kultūros salė 45 min. 20,00
Bendrojo fizinio pasirengimo salė 45 min. 20,00
Krepšinio salė 45 min. 60,00
Tinklinio salė 45 min. 40,00
Meninės gimnastikos salė 45 min. 30,00
Smėlio aikštyno nuoma 45 min. 20,00
Metodinio kabineto nuoma (konferencijoms, seminarams, pasitarimams ir kt.) 45 min. 20,00

Papildyta:
QUOTE(greja @ 2009 11 03, 04:59)
ot tai dekui, bus Gretai ka veikti kol perklausys muzikeles:)

Tai tik perklausyti ir gausis. Parsisiųsti iš čia nepavyks.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 03, 14:16)
Tai tik perklausyti ir gausis. Parsisiųsti iš čia nepavyks.

Egliuke, duoda siųstis. Paspaudus ant muzikikės pasirodo lentelė, kur siūlo: 1.klausytis, 2. įrašyti į diską. Viskas veikia kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 03, 14:44)
Egliuke, duoda siųstis. Paspaudus ant muzikikės pasirodo lentelė, kur siūlo: 1.klausytis, 2. įrašyti į diską. Viskas veikia kuo puikiausiai.

Iš šito puslapio http://gymnet.org/mp3.htm man tik perklausyti leidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 03, 18:00)
Iš šito puslapio http://gymnet.org/mp3.htm man tik perklausyti leidžia g.gif

man veikia g.gif
Atsakyti