Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(greja @ 2009 11 01, 15:55)
ot tai nieko nesuprantu...mūsų trenerė kaip tik pasakė kad Kalipėda į respublikines nevažiuoja..dalyvauja Vilnius-Kaunas, tai be penktadienio matyt nebus aiškumo ax.gif

g.gif Tai bent posukis! Tai gal tu respublikiniu isvis nebus? cia jau intriga! Lauksim naujienu smile.gif
Atsakyti
Svetocka tai Jusu treneres:) Egle, Greta ir DAniele pakliuvo i respublikines. Maniske Greta 5 vieta uzeme tai ir pakliuvo toliau, va tik neaisku kaip cia su tom respublikinem-bus dar karteli Vilniaus miesto matyt smile.gif
Atsakyti
mano ziniom tai turejo pirmenybes buti Kaune, kadangi Kaunietes neuzsake sales, tai Vilnius uzpyko ir pasake kad jie organizuos varzybas Vilniuje. O Kaunas is principo neveza. Na aisku ir tikedamasis taip kogero sutaupyti pinigeliu. Bet mano ziniom tai yra principiniai dalykai. verysad.gif . Aisku labai gaila kad del to kencia kaip visada vaikai.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 11 01, 18:35)
Svetocka tai Jusu treneres:) Egle, Greta ir DAniele pakliuvo i respublikines. Maniske Greta 5 vieta uzeme tai ir pakliuvo toliau, va tik neaisku kaip cia su tom respublikinem-bus dar karteli Vilniaus miesto matyt smile.gif

greja, sveikinu jus ir Greta ir linkiu didziules sekmes ir pergales.
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 11 01, 14:55)
ot tai nieko nesuprantu...mūsų trenerė kaip tik pasakė kad Kalipėda į respublikines nevažiuoja..dalyvauja Vilnius-Kaunas, tai be penktadienio matyt nebus aiškumo ax.gif

Nu da gražiau doh.gif . Bent jau iki vakar Klaipėda tikrai važiavo tongue.gif

QUOTE(Glacier @ 2009 11 01, 15:31)
Kuo toliau, tuo gražiau  doh.gif  Jau dabar ir Klaipėda nevažiuoja biggrin.gif
O gal kažkas iš Kauno ir nuvažiuos į Vilnių, nors iš trenerės
išgirdau žodį boikotas
Įdomūs dalykai dedasi, lauksim kitų bajerių  g.gif

Vat, kad tas geltonas žodis, tai man atrodo, labiausiai ir tikėtinas doh.gif . Kol kas Klaipėda tikrai važiuoja, net pačias mažiausias ruošia wub.gif biggrin.gif ... Nebent rytoj sužinosim ką nors naujo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2009 11 01, 00:46)
Pernai į Vilnių dukrą su dar keliom mergaitėm savo transportu vežėm nes sakė, kad sporto mokykla veža tik sporto mokyklai priklausančias, o šiemet kaip matau ir tų neveža. doh.gif

O mes ne sporto mokyklai priklausom? Birželio mėnesį mes patys vežėm dukrą į Klaipėdą, bet priežastis tada minėjo kitas - nesutampa varžybų grafikas, o anksčiau nėra ko važiuoti ir trintis salėje g.gif Jau nebeaišku visai kas po kam
Atsakyti
iš visų mūsų susirašynėjimu suprantu kad situacija tokia-kad kažkas kažką pasakė, nedasakė-viena trenerė taip išgirdo, kita taip:)smile.gif va ir kas gaunasi kaip lietuviškuose bobučių pletkuose:)smile.gif bet kokiu atveju bus varžybos penktadieni Vilniuj, KAunietes tures atskiras tai ir super ax.gif

aš klausymėlį turiu dėl muzikos-kaip jūs ieškote šokiams muzikos ar treneres jums parenka? kol kas neieškodavom patys, bet dabar trenerė neturi laiko ieškoti kažko naujo tai patiems reikia. su IT, google ir pan visai nedraugauju tai nuo ko pradėt????smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 11 02, 10:09)
iš visų mūsų susirašynėjimu suprantu kad situacija tokia-kad kažkas kažką pasakė, nedasakė-viena trenerė taip išgirdo, kita taip:)smile.gif va ir kas gaunasi kaip lietuviškuose bobučių pletkuose:)smile.gif bet kokiu atveju bus varžybos penktadieni Vilniuj, KAunietes tures atskiras tai ir super ax.gif

aš klausymėlį turiu dėl muzikos-kaip jūs ieškote šokiams muzikos ar treneres jums parenka? kol kas neieškodavom patys, bet dabar trenerė neturi laiko ieškoti kažko naujo tai patiems reikia. su IT, google ir pan visai nedraugauju tai nuo ko pradėt????smile.gif g.gif

Mums kol kas parenka trenerės, bet esu bandžiusi ieškoti, tai nelabai kas gavosi. Radau tik demo versijas. Jei nori visos, reikia mokėti. Gal reikia per tam tikras siutimo programas žiūrėti g.gif Aš bandžiau paprastai, per google: rašiau music for rythmic gimnastic ar kažkaip panašiai ir žiūrėjau
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2009 11 02, 11:09)

http://la.grs.free.fr/pages/91.php
gal kas tiks
Papildyta:
http://legeonof.narod.ru/rytgimd.html
Atsakyti
g.gif paskutine nuoroda neiseina ,sory
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetocka: 02 lapkričio 2009 - 13:02
QUOTE(greja @ 2009 11 02, 10:09)

Mano vienas pazistamas dare muzika meninei gimnastikai.Tai sake labai kruopstus darbas ir daug laiko uzima.Reikia iskarpyti,sujungti,dar i prie pratimo derino.Nors manau.jei rasi tinkama muzika tai ir pratima prisiderinsit. assa.gif
Atsakyti
greja,
paziurek ir cia
www.ninaalt.com
Atsakyti