Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

Nu jau, Iva, šneki kaip pasenusi ir persenusi amerikonka dry.gif O vat pas mus, amerikėj, tai jau taip.... Gi ne taip seniai išvažiavai, kad reikėtų stebėtis skirtumais.
Remia ir čia kiek kas gali, bet čia parama kitaip traktuojama. Nu pervedu savo procentą sporto mokyklai, nu moku mokestį. Ir daugiau galėčiau mokėti, jei tik kas jį imtų.
Ne paramoj visa esmė. Dauguma mokyklų vadovų nemoka tvarkytis, kad išgyventų... kodėl vienos mokyklos langus pasikeitė, grindis, duris, baldai nauji, o kitos atsiprašant "krušasi" atgyvenomis? Neūkiškumas, nemokėjimas, nesugebėjimas vadovauti... čia mano nuomonė.
Atsakyti
Taigi vakar stebejau Evelinos ir Monikos pasirodyma,tiesa sakant, i jas ziurint oro truko ,kaip graziai jos pasirode.Taigi nereikia cia ir diskutuoti ar yra gimnastika Lietuvoje ar ne.Vadinasi tikrai yra ir yra puikiu treneriu.Dideles sekmes jiems!
Atsakyti
Aha ir aš vakar sulaikius kvapą žiūrėjau. Labai jau gražiai šoko. Kas nematė, gali pažiūrėti štai čia: http://www.youtube.c...h?v=_WyEqT5jILY 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ir as ziurejau, labai graziai pasirode gimnastes, saunuoles thumbup.gif .Ta Ruta-'si kart praliaidziu', o Marius-'ar jus sveikos' doh.gif
Atsakyti
Milabra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zvengiu nebegaliu, lotuliukas.gif lotuliukas.gif tu teisi, pas mus amerikei lotuliukas.gif lotuliukas.gif seniai taip nesijuokiau lotuliukas.gif

tam video is youtube, kas tokia ta mergaite su melsvu kostiumeliu, labai nebloga matosi, ir kostiumelis grazus smile.gif o teisejams tik po lapais sleptis,

gal dar kas yra youtube is lietuviu?
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2009 10 19, 19:30)
kas tokia ta mergaite su melsvu kostiumeliu, labai nebloga matosi, ir kostiumelis grazus smile.gif

O kostiumėlis tai Dastos siūtas bigsmile.gif Iš karto pažinau, nes seilę vis į jį pavarvindavau smile.gif
Yotubėj yra mano pana bigsmile.gif iš pernai varžybų, bet maniškė sportinėje gimnastikoje smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad čia abu Dastos kostiumėliai smile.gif
Yra lietuvaičių pasirodymų youtubėj, o tu Iva įdėk savąją karalaitę, labai įdomu, kaip ten toj amerikėj smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 11, 10:18)

Greičiausiai kad ne apie jas. Gimnastės buvo 5-kios, nenorėčiau tikėti, kad Večerskis galėtų jas pavadinti maušėmis smile.gif, nes jų pasirodymas turėjo būti geras. Nors negali žinoti, kaip tokį pasirodymą gali įvertinti pvz. M.Mikutavičius ar R.Ščiogoliovaitė. Jų įvertinimai ne visada atitinka realią situaciją.

Tikrai tada ne jos, anos ex gimnastes apie 18-20 metu, ir tikrai vertos tokio pasakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2009 10 20, 14:18)
Tikrai tada ne jos, anos ex gimnastes apie 18-20 metu, ir tikrai vertos tokio pasakymo blush2.gif

Šiandien per Lietuvos talentus rodė tris gimnastes-akrobatikos atstoves. Nu nebuvo jos maušės. Večerskis gal ir persistengė jas taip pavadindamas, bet merginos irgi nepėsčios, "pasikėlusios" anot Rūtos.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 25, 22:14)
Šiandien per Lietuvos talentus rodė tris gimnastes-akrobatikos atstoves. Nu nebuvo jos maušės. Večerskis gal ir persistengė jas taip pavadindamas, bet merginos irgi nepėsčios, "pasikėlusios" anot Rūtos.

Mano dukra jas tik pamatė ir iš karto surėkė - žinau aš jas, jos aerobiką treniruojasi. Sako mačiau kaip šitą pratimą ruošė. Kai nusistebėjau kad akiplėša, tai dukra sakė kad jooo, sako ji iš viso tokia, pastoviai ginčyjasi su trenere, net užrėkia ant jos blink.gif
Man jų pasirodymas ypatingo įspūdžio nepaliko, per varžybas aš pažiūriu daug įdomesnių numerių, bet jau jų kapitonės arogancija tai tikrai griuvo per kraštus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 10 26, 01:47)
Mano dukra jas tik pamatė ir iš karto surėkė - žinau aš jas, jos aerobiką treniruojasi. Sako mačiau kaip šitą pratimą ruošė. Kai nusistebėjau kad akiplėša, tai dukra sakė kad jooo, sako ji iš viso tokia, pastoviai ginčyjasi su trenere, net užrėkia ant jos  blink.gif
Man jų pasirodymas ypatingo įspūdžio nepaliko, per varžybas aš pažiūriu daug įdomesnių numerių, bet jau jų kapitonės arogancija tai tikrai griuvo per kraštus  unsure.gif

Kas matė filmavimą, tai sakė, kad vaizdas buvo dar prastesnis, vakar matėm jau patrumpintą programą.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 26, 11:11)
Kas matė filmavimą, tai sakė, kad vaizdas buvo dar prastesnis, vakar matėm jau patrumpintą programą.

taip, vaizdas buvo tikrai prastenis, jei ne ju konfliktas sakyciau per tv labai gerai ziurejosi trijule
Atsakyti