O mūsiškė viena dalyvavo Talentų ringe
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 09, 16:32)
Lietuvos talentuose dalyvavo mūsų gimnastės (trenerės K.Kliukevičiūtės), aš kažkaip pasirodymo nemačiau. Pražiūrėjau?
Ar tikrai jau rode? Gal nepraziurejai,o dar neparode per telika.
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 09, 15:32)
Lietuvos talentuose dalyvavo mūsų gimnastės (trenerės K.Kliukevičiūtės), aš kažkaip pasirodymo nemačiau. Pražiūrėjau?
dalyvavo buvusios gimnastes, bet tą laidą dar tik rodys, jas vecerskis pavadino trimis maušemis bet manau kalbat ne apie jas
QUOTE(Rudeninuke @ 2009 10 01, 21:48)
Laba. Ačiū už atsakymą, imk balionėlį Mes gyvenam Sargėnuose, o darželį lanko eigulių raj(anksčiau ten gyvenom), tai tiktų mums ir vilijampolė pakeliui namo pas trenerę Audronę ir pas trenerę Violetą eiguliuose. Tik kažkaip ir nesinori, kad ten karve vadintų ar pnš. jei vaikui nepavyksta kažkas (o aišku, kad iš pradžių ir nepavyks). Ir dėl to rėkimo tai kas kaip supranta, aš pati reikli esu ir griežta pakankamai, bet riksmais niekada nereikalauju iš vaikų kažko, tai dar to betrūksta, kad kažkas svetimas kompleksus varytų. Va taip ir neapsisprendžiam .Apie trenerę Violetą žinau, kad spaudžia ir reikalauja, bet gal bent nesityčioja, kaip kitos mamytės pasakojo, ir grupėje tai netoleruojama. Tik skambinau tai vis numeta, gal kur išvykusi
Eiguliu rajone yra dar viena puiki trenere. ji treniruoja 46 vid. Jos vardas Kristina. Mergaite lanko sestus metus, kita ketvirtus. Tikrai niekada negirdejau tokiu zodziu kaip karve ir panasiai, ir mergaites niekada nesake kad jas taip vadintu ar zemintu. Aisku dirba ir asara ispaudzia, bet manau ir vaikam buna nesekmiu dienos kada ne visada viskas gaunasi, o jei dar mergaite jautresne.
Niekada nemaciau po varzybu barant vaikus kad blogai padare, pergyvena kartu su vaikais. Aisku klaidas aptaria ir tiek. Zodziu tikrai rekomenduociau.
Papildyta:
Perskaiciau zinutes , seniai buvau prisijungus . Na va dabar supratau dar viena dalyka kad trenere nuostabi ir pasiaukojanti del vaiku . Pas mus visai trniruotes nesumazintos. Nors ir as girdejau apie mokyklos finansinius sunkumus.
QUOTE(Dilma @ 2009 10 09, 20:48)
O mūsiškė viena dalyvavo Talentų ringe
Ją tai mačiau. Nelabai sėkmingai sudalyvavo, bet ir sąlygos ten netinkamos. Be kilimo, aikštė maža. Bet gerai, kad tas problemas suprato ir komisija, nes komisija tokiems pasirodymams nebuvo kompetentinga.
Papildyta:
QUOTE(Tafi @ 2009 10 09, 22:21)
dalyvavo buvusios gimnastes, bet tą laidą dar tik rodys, jas vecerskis pavadino trimis maušemis bet manau kalbat ne apie jas
Greičiausiai kad ne apie jas. Gimnastės buvo 5-kios, nenorėčiau tikėti, kad Večerskis galėtų jas pavadinti maušėmis , nes jų pasirodymas turėjo būti geras. Nors negali žinoti, kaip tokį pasirodymą gali įvertinti pvz. M.Mikutavičius ar R.Ščiogoliovaitė. Jų įvertinimai ne visada atitinka realią situaciją.
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 11, 11:18)
Ją tai mačiau. Nelabai sėkmingai sudalyvavo, bet ir sąlygos ten netinkamos. Be kilimo, aikštė maža. Bet gerai, kad tas problemas suprato ir komisija, nes komisija tokiems pasirodymams nebuvo kompetentinga.
Papildyta:
Greičiausiai kad ne apie jas. Gimnastės buvo 5-kios, nenorėčiau tikėti, kad Večerskis galėtų jas pavadinti maušėmis , nes jų pasirodymas turėjo būti geras. Nors negali žinoti, kaip tokį pasirodymą gali įvertinti pvz. M.Mikutavičius ar R.Ščiogoliovaitė. Jų įvertinimai ne visada atitinka realią situaciją.
Papildyta:
Kitą sekmadienį rodys E.Bubelo ir Moniką (nežinau pavardės) reikės pažiūrėt
QUOTE(Glacier @ 2009 10 11, 23:34)
Kitą sekmadienį rodys E.Bubelo ir Moniką (nežinau pavardės) reikės pažiūrėt
Monika Budrytė. O Gabrielės Simanauskaitės, kažin, nebus ar jos nesimatė?
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 12, 09:24)
Monika Budrytė. O Gabrielės Simanauskaitės, kažin, nebus ar jos nesimatė?
Nžn, lygtais ne. Treniravosi kartu jos su mūsiškėm, tai kažką pasipasakojo.
Jei tik neklystu dėl pavardės vėlgi, ar tik ne G. Simanauskaitė daugiau nebelankys gimnastikos?
QUOTE(Glacier @ 2009 10 12, 12:54)
Nžn, lygtais ne. Treniravosi kartu jos su mūsiškėm, tai kažką pasipasakojo.
Jei tik neklystu dėl pavardės vėlgi, ar tik ne G. Simanauskaitė daugiau nebelankys gimnastikos?
Visi visur kažką kalba, bet nieko tikro. Aš girdėjau, kad E.Bubelo daugiau nelankys. Bet kažkaip nenorėčiau tikėti.
Mergaitėms sekasi puikiai, nebent dėl sveikatos negalėtų. O todėl. kad staiga nebenori daugiau lankyti - nemanau.
Papildyta:
Kaip tai Dastos nebesigirdi. Nebebendrauja su mumis
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 12, 14:43)
Visi visur kažką kalba, bet nieko tikro. Aš girdėjau, kad E.Bubelo daugiau nelankys. Bet kažkaip nenorėčiau tikėti.
Mergaitėms sekasi puikiai, nebent dėl sveikatos negalėtų. O todėl. kad staiga nebenori daugiau lankyti - nemanau.
Papildyta:
Papildyta:
Bus matyt per varžybas, kas dalyvaus, o kas ne
Aha, dastos nesimato, bet manau, kad vistiek tyliai pasiskaito
Aš ir vėl įlendu su klausimu, gal kas parduodat nebrangų varžybinį kostiumėlį 130 cm ūgio mergaitei?
Dar vis negaunu patinkančio pirkt, o šį kartą trenerės neturi ką pasiūlyt
Dar vis negaunu patinkančio pirkt, o šį kartą trenerės neturi ką pasiūlyt