QUOTE(Glacier @ 2009 10 06, 09:01)
Milabra, ar šnekėjai su trenere? Dėl ko taip padarė? Gryna nesąmonė..
Kažkas ten pas juos su finansavimu, nes mūsų trenerė minėjo, kad nemokamų atost. mėnesiui liepė eit. Bet treniruotės vyksta, kaip vykę. Nesuprasi..
Kažkas ten pas juos su finansavimu, nes mūsų trenerė minėjo, kad nemokamų atost. mėnesiui liepė eit. Bet treniruotės vyksta, kaip vykę. Nesuprasi..
aš pati nešnekėjau, bet ji vaikams susakė, kad norėjo mažinti etatus, ir ją būtent atleisti. Tai išprašė kad nors tas kelias valandas paliktų. O vasarą tikrai buvo nemokamose atostogose, pati trenerė man sakė.
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 06, 10:25)
Nu nieko sau, kokios naujienos. Aš dar nieko negirdėjau apie trenerių nemokamas atostogas po mėnesį laiko. Tai labai daug Su finansavimu tai visur labai blogai, bet kad taip, tai net baisu.
Milabra, o čia tik sportinės gimnastikos treniruotės suretintos ar ir kitų sportų, pvz. krepšinio, tinklinio, rankinio.
Milabra, o čia tik sportinės gimnastikos treniruotės suretintos ar ir kitų sportų, pvz. krepšinio, tinklinio, rankinio.
Nežinau kitų sporto šakų, neklausiau Aš tai sakau geriau tegul mokestį pakelia, kad jau taip blogai. Dar iki šiol savo 1 procentą pervesdavau, bet jei čia iki tokio lygio eina, tai nematau reikalo ir tą duoti
Maniškė sakė kad gal ji pereitų pas trenerę Gitaną, bet pati su trenere nekalbėjo. Tik mūsų trenerė parekomendavo. Bet pas ją irgi vietoj 5-6 kartų liko 3 per savaitę
Vienu žodžiu, dar man mažai rūpesčių