Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(Glacier @ 2009 10 06, 09:01)
Milabra, ar šnekėjai su trenere? Dėl ko taip padarė? Gryna nesąmonė..  schmoll.gif
Kažkas ten pas juos su finansavimu, nes mūsų trenerė minėjo, kad nemokamų atost. mėnesiui liepė eit. Bet treniruotės vyksta, kaip vykę. Nesuprasi..

aš pati nešnekėjau, bet ji vaikams susakė, kad norėjo mažinti etatus, ir ją būtent atleisti. Tai išprašė kad nors tas kelias valandas paliktų. O vasarą tikrai buvo nemokamose atostogose, pati trenerė man sakė.

QUOTE(Egliukė @ 2009 10 06, 10:25)
Nu nieko sau, kokios naujienos. Aš dar nieko negirdėjau apie trenerių nemokamas atostogas po mėnesį laiko. Tai labai daug unsure.gif Su finansavimu tai visur labai blogai, bet kad taip, tai net baisu.
Milabra, o čia tik sportinės gimnastikos treniruotės suretintos ar ir kitų sportų, pvz. krepšinio, tinklinio, rankinio.

Nežinau kitų sporto šakų, neklausiau unsure.gif Aš tai sakau geriau tegul mokestį pakelia, kad jau taip blogai. Dar iki šiol savo 1 procentą pervesdavau, bet jei čia iki tokio lygio eina, tai nematau reikalo ir tą duoti schmoll.gif
Maniškė sakė kad gal ji pereitų pas trenerę Gitaną, bet pati su trenere nekalbėjo. Tik mūsų trenerė parekomendavo. Bet pas ją irgi vietoj 5-6 kartų liko 3 per savaitę doh.gif
Vienu žodžiu, dar man mažai rūpesčių sad.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 10 06, 20:13)
aš pati nešnekėjau, bet ji vaikams susakė, kad norėjo mažinti etatus, ir ją būtent atleisti. Tai išprašė kad nors tas kelias valandas paliktų. O vasarą tikrai buvo nemokamose atostogose, pati trenerė man sakė.
Nežinau kitų sporto šakų, neklausiau  unsure.gif Aš tai sakau geriau tegul mokestį pakelia, kad jau taip blogai. Dar iki šiol savo 1 procentą pervesdavau, bet jei čia iki tokio lygio eina, tai nematau reikalo ir tą duoti  schmoll.gif
Maniškė sakė kad gal ji pereitų pas trenerę Gitaną, bet pati su trenere nekalbėjo. Tik mūsų trenerė parekomendavo. Bet pas ją irgi vietoj 5-6 kartų liko 3 per savaitę  doh.gif
Vienu žodžiu, dar man mažai rūpesčių sad.gif

Etatus mažina - treneriams blogai, bet ir vaikai liks nuskriausti. verysad.gif Mažina treniruočių skaičių, kentės rezultatas, o ir šiaip,jei liks kokie du kartai per savaitę, tai galų gale ir interesas sportui dings. Liks kaip būrelis, tik užsiėmimas, išėjimas iš namų. Negerai čia. schmoll.gif
Atsakyti
Mano dukrytė lanko gimnastiką pas trenerę Gitaną thumbup.gif .Grupėje buvo labai daug mergaičių tai dabar padalino į dvi grupes: vienos lankys pirmadieniais ir trečiadieniais, o kitos antradieniais ir ketvirtadieniais, treniruotės nuo 18val. iki 19.15val.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 10 05, 23:00)
Pas mus naujienos  doh.gif Treniruotės suretintos iki 2 kartų per savaitę, nemažinant mokesčio  blink.gif Tai aš skaitau kad čia jau gaunasi būrelis dry.gif
Kokie bus rezultatai su tokiu krūviu? Jau dabar neypatingi, o jei tik 2 kartus per savaitę treniruosis, tai iš viso sustos bet koks rezultatyvumas mad.gif

ai bent naujienos ir vaikams ir teveliams! Manyciau tai neteisinga,nes nukencia vaikai.Gal galima butu 2 kartus per savaite treniruotis pas savo treneres ,o likuses dienas pas kita? Bet tada jum reiktu moket abiem trenerem.Nors jeigu kita trenere turi pakankamai valandu,tai gal tektu pereit pilnai.irgi neteisinga,sporto mokykla turetu pasirupint tuo,kad del finansiniu problimu nenukentetu treniruociu ir treniruojamu vaiku lygis.Nes kitu atveju,teisingai sako Egliuke-tai bus burelis.Gimnastikos lygis Letuvoje ir taip neaukstas,tai jos visai nebus. protest.gif
Atsakyti
Sveikos gimnsčių mamytės 4u.gif
Aš su klausimu 4u.gif Kur rast pirkt ,,pagaliuką" kaspinui Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 10 07, 14:29)
Sveikos gimnsčių mamytės  4u.gif
Aš su klausimu  4u.gif Kur rast pirkt ,,pagaliuką" kaspinui Kaune?  4u.gif

Sveikute,

Vargas su tais pagaliukais kaspinams. Būna jų štai čia: http://www.atletas.l...p?id=764&page=2 Bet dažniausiai per ilgi, tenka trumpinti. Dabar su mamom pasitarę nusprendėm prašyti mergaičių, tėvų ar trenerės, kai važiuoja užsienin į varžybas kad nupirktų, ko reikia. Pas mus LT su įrankiais liūdnuma..
Atsakyti
Glacier, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta. Norėčiau paklausti gimnasčių mamyčių gal turite kontaktus geros gimnastikos mokytojos kuri privačiai dirba su vaikais? Ir ar yra Kauno g. gimnastikos mokykloje privatus gimnastai?
Atsakyti

Sveikos mamytes,

turiu toki klausimeli ieskau, kur mano mergina galetu lankyti gimnastika bet niekaip nerandu.
Siaip mes Kaune ir butu gerai jei vakarais galima butu pavezioti, siaip ne del rezultatu bet del iskrovimo energijos biggrin.gif laikysenos ir siaip malonumo, gal jai patiktu.
Dar klausimelis ar ne per anksti - dabar esam 3metu?

Labai lauksiu ats, jei galesit i a.z buciau l dekinga
Atsakyti
QUOTE(trouble @ 2009 10 08, 14:11)
Sveikos mamytes,

turiu toki klausimeli ieskau, kur mano mergina galetu lankyti gimnastika bet niekaip nerandu.
Siaip mes Kaune ir butu gerai jei vakarais galima butu pavezioti, siaip ne del rezultatu bet del iskrovimo energijos  biggrin.gif laikysenos ir siaip malonumo, gal jai patiktu.
Dar klausimelis ar ne per anksti - dabar esam 3metu?

Labai lauksiu ats, jei galesit i a.z buciau l dekinga

Sveika , nuo 3 metų per anksti. O dėl iškrovos - gal ne gimnastika tada?
Atsakyti
Lietuvos talentuose dalyvavo mūsų gimnastės (trenerės K.Kliukevičiūtės), aš kažkaip pasirodymo nemačiau. Pražiūrėjau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 10 09, 14:32)
Lietuvos talentuose dalyvavo mūsų gimnastės (trenerės K.Kliukevičiūtės), aš kažkaip pasirodymo nemačiau. Pražiūrėjau? doh.gif

ziurejau abi laidas, tai tikrai nebuvo gimnasčių..pirmoj laidoj viena mergaitė dalyvavo, bet ar jinai gimnastė-nežinau..gražus pasirodymas bet kažkoks mix šokiai+gimnastika...
Atsakyti