Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

QUOTE(milabra @ 2009 09 30, 22:13)
Mano dukra lankė pas Astrauskienę. Po 2 metų neapsikentus atsiėmiau, nes pavargau nuo dukros kompleksų, verkšlenimų ir nusiskundimų. Jai buvo išaiškinta kad ji stora (čia 8 metų vaikui), kai neparodė ypatingų rezultatų, trenerė iš viso nustojo ja domėtis, tai sau kampe straksėdavo ir tiek. Trenerė leisdavo per treniruotes diedovščinai siautėti - didesnės tyčiodavosi iš mažų, prisiklausiusios iš trenerės irgi vadindavo jas storašiknėm, storom, karvėm ir pan. Kai kartą manoji papasakojo jog trenerė pagrasino visas užmušti, jei jos ten vėl klaidingai padarys, man kantrybė trūko - atsiėmiau iš karto, o trenerei apie tai pranešiau sms.
Šiaip jos mergaitės rezultatyvios, vadinasi išmoko, bet elgesys ir kompleksų varymas mane stebino.

Maniske lanko pas trenere Audrone.Tai gal pries 2 metus stresavo-kad trenere barasi,o ji viska supranta,tik neiseina taip padaryt.Bet paskui persilauze.Labai stengesi ,kad tik trenere nesibartu.O del svorio tai tikrai-pasako,kad reikia kudintis.Bet kaip kudintis 8 metu vaikui,taigi auga! Trenere pasako mamom,kad pas musu gimnastes pilnos kisenes saldumynu,o po treniruotes traskuciu prisiperka biggrin.gif
Atsakyti
Aš manau, kad treneris turi būti reiklus. Požiūris, kad treniruotė - žaidimas, susitikimas su draugėms ir pasiautimas, laisvalaikio praleidimas, nes nėra ką veikti lauke, rezultato neduos. Jei trenerė mato, kad iš vaiko per darbą galima kažką išgauti, tai ir reikalauja iš jo.
O svoris aktualus tikrai lotuliukas.gif Saldumynai, bandelės vaikams - tai thumbup.gif. Gerai jei greita medžiagų apykaita, o jei nelabai - ir "sėda" bandelės į kitas "bandeles", paskui ir kostiumėliai ankštoki, ir rinkutės raitosi. Dar mažesnėms ne taip jaučiasi, bet paaugliukėms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dinarad @ 2009 09 30, 22:24)
Sveika!  4u.gif  Mano dukra lanko gimnastika pas trenere Audrone. Maziukem treniruotes vyksta 2 kartus per savaite/Antradieniais ir penktadieniais 5-6 metu mergaites.Treniruotes vyksta 18 val. Nezinau kiek ten grupej mergaiciu. Bet namanau kad labai dideles grupes. Maniskei labai patinka musu trenere,nors is pradziu buvo visko.Trenere reikli,o kai buvo mazos tai ir padukdavo ,arba neklauso ka trenere sako,ka parodo,tai jau ir gaudavo bart.Bet siaip svarbu kad jei patiktu ir susidraugautu su kolektyvu.O kokiam rajone jus gyvenat?

Laba. Ačiū už atsakymą, imk balionėlį 4u.gif Mes gyvenam Sargėnuose, o darželį lanko eigulių raj(anksčiau ten gyvenom), tai tiktų mums ir vilijampolė pakeliui namo pas trenerę Audronę ir pas trenerę Violetą eiguliuose. Tik kažkaip ir nesinori, kad ten karve vadintų ar pnš. jei vaikui nepavyksta kažkas (o aišku, kad iš pradžių ir nepavyks). Ir dėl to rėkimo tai kas kaip supranta, aš pati reikli esu ir griežta pakankamai, bet riksmais niekada nereikalauju iš vaikų kažko, tai dar to betrūksta, kad kažkas svetimas kompleksus varytų. Va taip ir neapsisprendžiam g.gif .Apie trenerę Violetą žinau, kad spaudžia ir reikalauja, bet gal bent nesityčioja, kaip kitos mamytės pasakojo, ir grupėje tai netoleruojama. Tik skambinau tai vis numeta, gal kur išvykusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2009 10 01, 20:48)
Apie trenerę Violetą žinau, kad spaudžia ir reikalauja, bet gal bent nesityčioja, kaip kitos mamytės pasakojo, ir grupėje tai netoleruojama. Tik skambinau tai vis numeta, gal kur išvykusi g.gif

Sveika, trenerė Violeta tikrai dabar išvažiavus į Minską. Šiandien ir ryt ten vyksta varžybos. Prisiminiau, nes paėmė mūsų vieną mergaitę vežtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
O kokia trenere dirba Vilijampolej?
Ir kuroj mokykloj treniruotes antradieniais penktadieniais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele+ @ 2009 10 03, 23:56)
Sveikos.
O kokia trenere dirba Vilijampolej?
Ir kuroj mokykloj treniruotes antradieniais penktadieniais? smile.gif

Vilijampoleje dirba trenere Audrone Astrauskiene.Ji treniruoja Petro Vileisio mokykloj/Antradieniais ir penktadieniais treniruojasi jauniausia grupe.Kitos ivairiai.Siaip trenere buna visa savaite tik skirtingu laiku.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 13, 15:37)
ačiū, milabra, už nuomonę. Aš pati dar ir negalvojau leisti, bet man visi vis sako, pažiūrėk kokia ji lanksti, pažiūrėk kokia lanksti... leisk į gimnastiką, nuo 3 metų pats tas... tai šian ir įlindau į forumą ieškoti, nuo kelių gi metų pats tas smile.gif

Mano drauge bande vasti mergaite taip anksti-3.5 metuku.Bet nieko is to neisejo.Pati trenere patare dar paaugt.Darbar jai 5 metai tai visai kitas reikalas.Treniruote 1 val.tai ta maze dazniausiai pati sau vaikstinedavo.Trenere su ja dirba tai dar kazka daro.Bet grupeje visom reikia skirt demesio.Mano pradejo 4.5 metu bet dar metus galejom palaukt drasiai.Nes 4 metu dar nera supratimo kam cia to reikia smile.gif
Atsakyti
O trenerė Edita jau grįžus? g.gif
Atsakyti
Pas mus naujienos doh.gif Treniruotės suretintos iki 2 kartų per savaitę, nemažinant mokesčio blink.gif Tai aš skaitau kad čia jau gaunasi būrelis dry.gif
Kokie bus rezultatai su tokiu krūviu? Jau dabar neypatingi, o jei tik 2 kartus per savaitę treniruosis, tai iš viso sustos bet koks rezultatyvumas mad.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir kokie bus rezultatai g.gif , kuo toliau,tuo blogin.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 10 05, 23:00)
Pas mus naujienos  doh.gif Treniruotės suretintos iki 2 kartų per savaitę, nemažinant mokesčio  blink.gif Tai aš skaitau kad čia jau gaunasi būrelis dry.gif

Milabra, ar šnekėjai su trenere? Dėl ko taip padarė? Gryna nesąmonė.. schmoll.gif
Kažkas ten pas juos su finansavimu, nes mūsų trenerė minėjo, kad nemokamų atost. mėnesiui liepė eit. Bet treniruotės vyksta, kaip vykę. Nesuprasi..
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2009 10 05, 17:47)
O trenerė Edita jau grįžus?  g.gif

Nėra dar ir, kaip supratau, dar negreit grįš verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Glacier @ 2009 10 06, 09:01)
Milabra, ar šnekėjai su trenere? Dėl ko taip padarė? Gryna nesąmonė..  schmoll.gif
Kažkas ten pas juos su finansavimu, nes mūsų trenerė minėjo, kad nemokamų atost. mėnesiui liepė eit. Bet treniruotės vyksta, kaip vykę. Nesuprasi..

Nu nieko sau, kokios naujienos. Aš dar nieko negirdėjau apie trenerių nemokamas atostogas po mėnesį laiko. Tai labai daug unsure.gif Su finansavimu tai visur labai blogai, bet kad taip, tai net baisu.
Milabra, o čia tik sportinės gimnastikos treniruotės suretintos ar ir kitų sportų, pvz. krepšinio, tinklinio, rankinio.
Atsakyti