QUOTE(milabra @ 2009 09 30, 22:13)
Mano dukra lankė pas Astrauskienę. Po 2 metų neapsikentus atsiėmiau, nes pavargau nuo dukros kompleksų, verkšlenimų ir nusiskundimų. Jai buvo išaiškinta kad ji stora (čia 8 metų vaikui), kai neparodė ypatingų rezultatų, trenerė iš viso nustojo ja domėtis, tai sau kampe straksėdavo ir tiek. Trenerė leisdavo per treniruotes diedovščinai siautėti - didesnės tyčiodavosi iš mažų, prisiklausiusios iš trenerės irgi vadindavo jas storašiknėm, storom, karvėm ir pan. Kai kartą manoji papasakojo jog trenerė pagrasino visas užmušti, jei jos ten vėl klaidingai padarys, man kantrybė trūko - atsiėmiau iš karto, o trenerei apie tai pranešiau sms.
Šiaip jos mergaitės rezultatyvios, vadinasi išmoko, bet elgesys ir kompleksų varymas mane stebino.
Šiaip jos mergaitės rezultatyvios, vadinasi išmoko, bet elgesys ir kompleksų varymas mane stebino.
Maniske lanko pas trenere Audrone.Tai gal pries 2 metus stresavo-kad trenere barasi,o ji viska supranta,tik neiseina taip padaryt.Bet paskui persilauze.Labai stengesi ,kad tik trenere nesibartu.O del svorio tai tikrai-pasako,kad reikia kudintis.Bet kaip kudintis 8 metu vaikui,taigi auga! Trenere pasako mamom,kad pas musu gimnastes pilnos kisenes saldumynu,o po treniruotes traskuciu prisiperka